Fredrikstad

#Hjørnerød/Trosvik | Attraktiv enebolig på lettstelt tomt fint plassert midt mellom marka og sentrum | Ny dobbelgarasje

Jorunbuen 12 , 1613 Fredrikstad

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

14%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

66%

har bolig på over 120 kvm

66%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 117 m²
Bruksareal 124 m²
Bruttoareal 135 m²
Tomt 370 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1995
Gårdsnummer 210
Bruksnummer 989
FINN.no 214381184
Sist endret 29.04.2021 11:08
Prisantydning 4 000 000
Totalpris 4 123 992
Ligningsverdi 783 939,-

Beregnet totalkostnad

4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 110 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 123 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 123 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Plassert på en av de fineste tomtene på feltet med lite trafikk og med lekeområde som nærmeste nabo, mellom marka og sentrum ligger Jorunbuen 12. Her er det trygt, rolig og perfekt for den aktive familien med kort vei til turområder, utendørsaktiviteter, skoler, barnehager og det er massevis av lekekamerater rundt i gatene. Praktisk bolig med moderne planløsning som passer til alle aldre med blant annet 3 stk. soverom, åpen løsning mellom stue og kjøkken og nyoppført dobbelgarasje (2018) med mulighet for bonusrom i 2. etasje.
Kort oppsummert:
- 3 stk. soverom.
- Gulvvarme i alle rom 1. etasje.
- Lyst innbydende kjøkken oppusset i 2011. Her er det godt med benkeplass, barløsning og integrerte hvitevarer.
- Nytt påbygd inngangsparti.
- Lys koselig stue med TV krok og spisestue tilknyttet kjøkkenet.
- Romslig bad i 1. etasje med praktisk vaskerom vegg i vegg.
- Ny dobbeltgarasje i 2018 med el-bil lader.
- Lettstelt tomt.
- Skjermede uteplasser med kveldssol.
Velkommen til visning!

Innhold

Enebolig over to plan. Inneholder: Vindfang, kjøkken/stue, bad og vaskerom i 1. etasje og gang, tre soverom, toalett og to boder i 2. etasje.
Ny dobbel garasje på ca. 40 m2. Det er installert el. billader. Stor hems som idag brukes som lagringgsrom. Rommet kan innredes til feks kontor, treningsrom eller tenåringsbule.

Standard

Jorunbuen 12 er en meget trivelig og arealsmart enebolig. Boligen har normal standard på innredninger og utstyr og har en moderne planløsning som kan passe til alle aldre. I 1. etasje har boligen oppholdsrommene og soverommene er plasser i 2. etasje.
Gang: Lekker gang med sorte detaljer som er tilbygget i 2019. Romslig skyvedørsgarderobe.
Stue: Åpen løsning til kjøkken. Koselig TV krok og god plass til spiseplass. Utgang til solrik uteplass.
Kjøkken: Innbydende og ikke minst praktisk kjøkken som er pusset opp i 2011. Godt med benkeplass og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har direkte anretning til spisestuen og blir således et sosialt rom til hverdag og fest.
Bad: Badet har fin størrelse og det praktiske vaskerommet ligger vegg i vegg. Badet har standard fra byggetid. Dusjkabinett, WC og baderomsinnredning med servant. Boligen har også WC i 2. etasje med enkel adkomst fra soverommene.
Soverom: Soverommene i boligen overrasker. Innbydende, lyse og godt utnyttet. Hovedsoverom har walk-in garderobe og utgang til balkong.
Utstyr:
- Varmekabler i alle rom i 1. etasje.
- Markise montert ved uteplassen.
- El. billader i garasje.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet ved Christianslund. Etablert og attraktivt boligområde, stort sett bestående av frittliggende eneboliger, rekkehus og leiligheter. Fra boligen er det gangavstand til  diverse skoler, barnehage og fine tur- og rekreasjonsområder. I nærheten ligger den populære Brattliparken og Fredrikstad skiklubb ligger sør for gamle Veum sykehus. Det er også gang og sykkelavstand til Fredrikstad sentrum - som har gode shoppingmuligheter, spennende kulturliv, gratis byferje og gode restauranter langs bryggepromenaden. Via Veum kommer man seg raskt mot sykehuset på Kalnes som ligger 15 min unna og E6 til Oslo som ligger drøy time unna. Eiendommen ligger innenfor bomringen.

Boligens areal

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 135 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Vindfang, kjøkken/stue, bad og vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Gang, tre soverom og toalett.
Garasje:
Bruksareal: 40 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 370 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja, garasje på 40 m2. Oppført i 2018

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på jord/leire, og oppfylte steinmasser. Grunnmur av støpt plate på mark.
Ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene.
Boligen har saltak i trekonstruksjon og takkonstruksjon er dobbelkrummet takstein i betong på yttertaket.
Garasje:
Oppført i 2018. Saltak med takstein og liggende kledning. Det er montert leddport med elektrisk portåpner. Innvendig er det støpt dekke, og det er trapp til loft med god lagringsplass. Det er lagt gulvplater på loftet.
Loftet har ikke målbar høyde, og er rett under 1,9 meter

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Slangsvold barnehage (3-5 år) - 0.6 km
Trosvik barnehage (0-5 år) - 0.9 km
Do Re Mi barnehage - 1 km
Skoler:
Trosvik skole (1-7 kl.) - 0.9 km
Trara skole (1-7 kl.) -1.7 km
Kvernhuset ungdomsskole - 1 km
Frederik II videregående skole - 1.2 km
Glemmen videregående skole - 2.3 km

Oppvarming

Vedovn i stuen
Varmekabler i alle rom 1. etasje.
Panelovner i 2. etasje.

Kommunale avgifter

Kr. 16 693 pr. år Plitkig medlemskap i velforening og veilag. Årlig avgift 1200,-

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 783 939 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 822 181 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet vann og kloakk

Offentligrettslig pålegg

Mangel vedrørerende piper og ildsteder:
Avvik røykløp:
Gjelder: Elementskorstein Plassering: 1
Brennbart materiale for nær sotluke For kort avstand fra sotluke til vegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jorunbuen 12, 1613, Fredrikstad, Gnr. 210 bnr. 989 i Fredrikstad kommune

Eier

Carl F Jervell Hansen Mari Johanne Kiserud

Oppdragsnummer

29-21-0057

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.