Nordre Kråkerøy

Høyt beliggende enebolig - inntil markagrensa - blindvei - solrik eiet tomt.

Jaktveien 26 , 1672 Kråkerøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

20%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 156 m²
Bruksareal 183 m²
Bruttoareal 201 m²
Tomt 818 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1974
Gårdsnummer 439
Bruksnummer 557
FINN.no 216902129
Sist endret 07.05.2021 13:41
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 965 492

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 151 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 165 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 965 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Jaktveien 26 ligger høyt og luftig i en stille og rolig blindvei på nordre Kråkerøy. Trygg skolevei, flott natur og uendelige turmuligheter er stikkord for dette området, samtidig som det kun er ca 15 min. gange til sentrum. Et hyggelig, solrikt uteområde med drivhus, plattinger og veranda med glassrekkverk og flott utsikt. Dette er eiendommen for deg som ønsker å bo i gangavstand fra sentrum, i kanten av marka og med skole, badeplasser, fritidsaktiviteter og butikker i nærområdet. Selv om området preges av skogens ro, passer eiendommen godt for den aktive familien. Med både verksted og drivhus er det lagt til rette for små og store kreative prosjekter. Boligen er velholdt og lys med store vinduer som tar naturen med inn.
Møller & Partners ønsker velkommen til visning!

Innhold

Første etasje.: Gang, hall, bad, vaskerom med dusj, stue, kjøkken og 2 soverom.
Underetasje: Gang, kjøkken, bad, kjellerstue, soverom og bod. På tegninger hos kommunen er kjøkken og bad oppført som bod og soverom som hobbyrom.
Underetasje 2: Verksted/hobbyrom og bodplass.
Frittstående garasje med liten smøregrav.

Standard

Boligen ble opprinnelig bygget i 1974 og er senere omgjort og bygget på i underetasjen. Mye av standard er fra byggeår og ombygging i ca 1991, men boligen er godt vedlikeholdt og oppgradert med bl.a. bad i u.etg i 2010, nye rør ut i det kommunale i 2002, glassrekkverk på veranda i 2019, dobbel terrassedør og inngangsdør fra 2011 og automatsikringer.

Stue

Stuen er et veldig hyggelig rom med god planløsning og store vindusflater mot naturen utenfor. En dobbel terrassedør åpner til en overbygget veranda mot syd og det er peisinnsats og åpent mot kjøkken.
Kjellerstuen er romslig, og på grunn av den høye beliggenheten er det lyst og hyggelig. Det er vedovn og utgang til terrasse mot øst med morgensol.

Kjøkken

Kjøkken 1. etg: Hvit innredning fra ca 2007 med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er fliser mellom over og underskaper.
Kjøkken u.etg:  Malt panel på vegger og tak, laminat på gulv. Furu/laminat innredning. Integrert platetopp, stekeovn, mikroovn, ventilator og kjøleskap.

Bad

Bad 1.etg.: Malt panel på vegg, fliser på gulv og malte plater i tak. Badekar, toalett og innredning med vask.
Bad u.etg.: Badet er fra 2010. Fliser på vegger og gulv, malt tak.  Dusj, vegghengt toalett og innredning med vask. Varmekabler i gulv.
Vaskerom 1.etg.: Malte vegger, belegg på gulv, malte plater i tak. Liten innredning med skyllekum og dusj.

Hage

Tomten er flott beliggende helt på pynten mot marka. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, bare lyden av lekende barn og fuglekvitter. Tomten skråner mot skogen på den ene siden og er pent opparbeidet med gressplen, plattinger, drivhus og beplantning mot vest.

Soverom

Det er 3 soverom, 2 i 1.etg, begge med garderobe og 1 i underetasjen.

Beliggenhet

Nordre Kråkerøy er kjent for å være et attraktivt og populært område. Og det er ikke så rart når man ser på omgivelsene. Beliggenheten ivaretar hele familiens behov med nærhet til det aller meste. For pendleren og den urbane i familien ligger Fredrikstad sentrum med jernbanestasjon og yrende folkeliv kun en liten sykkeltur unna, de minste har trygg skolevei og det er flotte turmuligheter i Kråkerøymarka rett utenfor døren. Eiendommen har idylliske Smertudammen som nabo, et hyggelig møtested for å mate ender, gå på skøyter og noen kaster seg også uti for en dukkert. Vinterstid er Smertu akebakke like morsom for både store og små og Kråkerøy har flere gode badesteder å by på, det er for eksempel bare 10 min å sykle til Enhus. På Kråkerøy finnes også matbutikker, treningssenter, apotek, blomsterhandel, legesenter, sportsbutikk og koselige Isegran med Café Galeien. Fergeleiet for byfergen ligger både på Isegran og Smertu og denne tar deg til sentrum, Gamlebyen og Gressvik. Det er flere gode barnehager i nærmiljøet og kort vei til Værsteområdet som er en ny bydel i spennende vekst.

Boligens areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 183 kvm, Bruttoareal: 201 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, hall, kjøkken, bad, bad/vaskerom
Underetasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Nedgang/gang, hall, kjøkken, bad, kjellerstue og soverom.
Underetasje 2.:
Bruksareal: 16 m².
Garasje:
Bruksareal: 19 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 818 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Frittstående garasje

Byggemåte

Huset skal stå på fjell og steinfylling til fjell. Plass støpt betongmur og noe lettklinkermur. front i u.etasje står på søyler. Noe er forblendet med teglstein. Byggemåte er bindingsverk og vegger skal etter byggemåte være isolert med 10 cm mineralull. Stående tømmermannskledning, liggende kledning i gavler. Saltak tekket med original betongtakstein. Inngangsdør og terrassedør i stue fra ca 2011, terrassedør i u.etg er fra 1988 (glasset er punktert), ellers originale vinduer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger midlertidig brukstillatelse på opprinnelig bygg, datert 06.08.1974.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Smertulia og Buskogen barnehage - 1.4 km
Kråkeby barnehage (0-5 år) - 2.2 km
Fotspor barnehage - 2.4 km
Skoler:
Rødsmyra skole (1-7 kl.) - 1.2 km
Kråkerøy ungdomsskole - 1.4 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 2.4 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 2.5 km

Oppvarming

2 stk varmepumper, fra 2007 og 2013.
Peisinnsats i stue fra ca. 2007. Vedovn i kjellerstue.
Varmekabler i gulv på bad i underetasjen.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 588

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan 42 Fuglevik Vest (delvis opphevet av R50) med formål:
111 - Frittliggende småhusbebyggelse
310 - Kjørevei
400 - Offentlig friområde
Vedtatt: 15.01.1969
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål:
530 - Hensyn friluftsliv
1001 - Bebyggelse og anlegg
5100 - LNF - tiltak for stedbunden næring
Vedtatt: 18.06.2020

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.
I følge eier ble det lagt nye rør fra huset og ut til det kommunale i ca 2002. Kloakkpumpe fra avløpsrør i underetasjen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jaktveien 26, 1672, Kråkerøy, Gnr. 439 bnr. 557 i Fredrikstad kommune

Eier

Liv Berit Jørgensen

Oppdragsnummer

29-21-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.