Gressvik

Gressvik - Innbydende selveierleilighet - Stor overbygd terrasse med utsikt - Lave felleskostnader - Flytt rett inn!

Lenafjellet 17 , 1621 Gressvik

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

28%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

35%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 69 m²
Bruksareal 69 m²
Bruttoareal 75 m²
Tomt 1 813 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2006
Gårdsnummer 48
Bruksnummer 401
FINN.no 216778745
Sist endret 07.05.2021 13:41
Prisantydning 3 150 000
Totalpris 3 238 992
Ligningsverdi 682 520,-

Beregnet totalkostnad

3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 80 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 88 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 238 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Lenafjellet 17, en pen og innbydende leilighet i et velfungerende sameie beliggende på Gressvik.
Leiligheten ble oppført i 2006 og er over ett plan beliggende i U1. etasje. Smart og godt utnyttet planløsning med blant annet åpen stue/kjøkkenløsning, badet er tidløst med fliser og varmekabler. Fra stuen er det utgang til overbygd terrasse på ca 18 m2. med glassrekkverk og flott utsikt. 2 soverom. Området er rolig med fine turmuligheter. Ferjeleie ligger like ved og på et par minutter er man i sentrum.
- Enkel og forutsigbar boform.
- Lave felleskostnader.
- Sentral beliggenhet.
- Stor uteplass.
Husk påmelding til visning!

Innhold

Leiligheten er over et plan og inneholder: Gang, kjøkken, bad, stue og to soverom.
Det følger også med en bod i u.etg på ca 8,5 m2.

Standard

Leiligheten fremstår som innbydende med en praktisk planløsning. Det er satt inn nye innedører og overflater er pusset opp i 2019. Kjøkkenet med original hvit innredning, integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stue og en praktisk ny øy. Stor overbygd terrasse med glassrekkverk og med fin utsikt. Badet er flislagt og med varmekabler, el.vifte, dusj, innredning med vask, wc og praktisk skyvedør med opplegg til vaskemaskin bak.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på populære Lenafjellet på Gressvik. Det er noe utsikt mot Fredrikstad samt elveløpet. Det er kun 3 minutters spasertur til ferge som går hver halvtime til sentrum og videre til gamlebyen. Kort vei til Gressvik sentrum med diverse butikker. Skoler og barnehager i umiddelbar nærhet. Kun 10 minutters biltur til Foten badeplass. Med båt er man raskt ute i Hvalerskjærgården. Leiligheten har som beskrevet en sentral beliggenhet i forhold til det meste både når det gjelder by, sjø, butikker og skoler.

Felleskostnader

1 545 pr. mnd. Forsikring, tomteleie, TV, internett, vask, snøbrøyting, felles strøm, grøntanlegg, avsetninger, renteinntekter, og diverse

Forsikring

IF Polisenummer: 338601,1

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gang, kjøkken, bad, stue og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 813 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Felles asfaltert gårdsplass

Byggemåte

Bygget står sannsynligvis på fjell/steinfylling til fjell. Bygget virker stabilt.
Grunnmur - Elementer i bunn. En type element mur u.et. Ingen synlige sprekker.
Drenering - Sannsynligvis lagt ned drenering på vanlig måte. Gradering er satt ut fra alder.
Hele denne leiligheten ligger over bakken.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Byggemåte er bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med mineralull. Liggende kledning, denne er stort sett i grei stand.
Vinduer og dører - Malt dør inn til leiligheten. Heve/skyvedør og vinduer med tolags isolerglass. Normal slitasje

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 13.05.2008 for eiendommen. Arbeidets art: Boligblokk. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Gressvik barnehage (3-5 år) - 0.8 km
Parkveien familiebarnehage (0-3 år) - 1.1 km
Naturbarna Kilen - 1.3 km
Skoler:
Hurrød skole - Onsøy (1-7 kl.) -1.7 km
Rød skole - Onsøy (1-7 kl.) - 2 km
Gressvik ungdomsskole - 1 km
Frederik II videregående skole - 4.5 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 5.1 km

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 016 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 682 520 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 457 073 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Reguleringsplan 343 Gressvik bruk og Lenafjellet med formål:
110 - Boliger
319 - Annen veigrunn
400 - Offentlig friområde
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål:
1001 - Bebyggelse og anlegg
3040 - Friområde

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og kloakk

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lenafjellet 17, 1621, Gressvik, Gnr. 48 bnr. 401 snr. 4 orgnr. 991193529 i Fredrikstad kommune

Eier

Lise Ødegård

Oppdragsnummer

29-21-0084

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.