Vesterøy

Koselig hytte ved vannkanten - store terrasser - egen brygge - Kjempeholmen

Kjempeholmen 14 , 1684 Vesterøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 55 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 999 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1997
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 357
FINN.no 220272821
Sist endret 14.06.2021 11:58
Prisantydning 5 500 000
Totalpris 5 652 492

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 141 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 152 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 652 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Kjempeholmen 14 - Idyllisk plassert hytte i naturskjønne omgivelser med svaberg, sjøen og Hvalers vakre skjærgård.
Her kan man flytte seg etter solen på de store uteplassene rundt hytta, og blir solen for varm kan man ta seg en dukkert fra egen brygge som ligger 20 meter unna. Her kan man nyte late dager, barna løpe barbeint fra morgen til kveld og det er kun noen minutters båttur til Ødegårdskilen for å kjøpe is. Hytta er velholdt, har 3 soverom og en stue/kjøkkenløsning med åpen himling.  Eiendommen ligger fint til for øyhopping, og det er mye å oppleve i de omkringliggende holmene.
Velkommen til visning!
Husk påmelding - Oppmøte for taxibåt ved Coop Extra Ødegårdskilen

Innhold

Hytta inneholder:
Gang, hall med vask, kjøkken, stue, 3 soverom og bod.
Rom på terrassen bak med dusj, vannpumpe og liten varmtvannstank.
Uthus: Rom med snurredo, bod.

Standard

Rundt hytta er det over 110 kvm terresse med fantastiske sol og utsiktsforhold. Den første solen kommer bak hytta, her er det også lunt på dager med litt vind. Under dagen er det mulig å trekke under tak for litt skygge på sydsiden og ved inngangen er det satt opp et lite utekjøkken med vask. På brygga er det plass til både egen og besøkende båt.
Selve hytta ble oppført i 1997 og har standard fra byggeår. Det er for det meste panel på vegger og tak og tregulv.
Det er ingen bad i hytta, det er lagt inn vann fra sisterne og gråvann ut i terreng. Dette er ikke tillatt. Rom med snurredo i uthuset og det er laget et lite rom på baksiden med dusj. (dusjrommet er satt opp senere og ikke søkt om)
Kjøkkenkrok med innredning, komfyr, ventilator og lite kjøleskap. Det er ikke lagt vann hit.
Lys og koselig stue med åpen himling og utgang til overbygget del av terrassen.
Det er 3 soverom i hytta, det ene har tidligere vært inndelt i mindre rom og dører står der fortsatt dersom det er ønskelig å dele opp igjen.

Beliggenhet

Hytta ligger på vestsiden av Kjempeholmen og er omgitt av sol, sjø og vakker skjærgård. Hytta er omkranset av terrasser som følger solgangen,  svaberg og skogsvegetasjon. Eiendommens beliggenhet er et perfekt utgangspunkt til å besøke det omkringliggende, unike og vakre kystmiljøet med over 800 holmer og skjær.  I Ødegårdskilen bare en liten båttur fra eiendommen får du alt du trenger av matvarer, havets delikatesser, blomster og apotekvarer. Butikkene har fine gjestebrygger og yrende liv sommerstid. Ved behov for ytterligere servicetilbud har Skjærhalden sentrum et godt og variert utvalg. Fredrikstads flotte bryggepromenade ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av byens fasiliteter og servicetilbud.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 57 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, kjøkken, stue og 3 soverom
Uthus:
Bruksareal: 7 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst med båt.

Tomt

Areal: 999 kvm, Eierform: Eiet tomt

Byggemåte

Hele hytten står på fjell. Grunnmur i lettklinkermur, byggemåte er bindingsverk. vegger skal etter byggemåte være isolert med 10 cm mineralull. Liggende kledning. Terrassedør og vinduer i tolags isolerglass. Saltak tekket med pappshingel.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 28.04.2000

Oppvarming

Peis i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 886

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av Kommuneplan 2019-2031 med formål:
5200 - LNFR - spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse
Strandsonebelte

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter:
2015/89283-2/200 tgl. 30.01.2015
Best. om vann/kloakkledning, brygge m.m.

Vei/vann/avløp

Det vil på Kjempeholmen i løpet av 2021-22 bli bygget felles VA-anlegg som skal knyttes til det kommunale ledningsnettet.
Denne hytta er pr. i dag ikke påmeldt dette felles VA-prosjektet, men ny eier kan søke om å knytte seg til VA-anlegget.
Det er etablert et eget VA-lag på holmen. Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til megler.
Nabohytten (nr 13) har hatt en muntlig avtale i over 50 år om å gå over denne eiendommen (i sydspissen hvor det er anlagt sti) til sin brygge. Det foreligger ingen tinglyst avtale.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hytta selges i utgangspunkt slik den står med inventar og løsøre. Selger fjerner noen private eiendeler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kjempeholmen 14, 1684, Vesterøy, Gnr. 53 bnr. 357 i Hvaler kommune

Eier

Reidun Grønlien Arnfinn Pettersen

Oppdragsnummer

29-21-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.