Trondalen Gressvik

Funkis i Trondalen: Stilrent med 4 store soverom, 2 stuer og flere uteplasser

Trondalstoppen 2 , 1621 Gressvik

BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

34%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 150 m²
Bruksareal 190 m²
Bruttoareal 206 m²
Tomt 10 096 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 364
FINN.no 222334323
Sist endret 24.09.2021 12:51
Prisantydning 7 190 000
Totalpris 7 378 992

Beregnet totalkostnad

7 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 180 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 188 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 378 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stilrent, funksjonelt, solrikt og familievennlig.
Velkommen til Trondalstoppen 2 - en flott enebolig med bruksareal på 190 kvadrat, bygget i 2019 og med 3,5 år igjen av garanti fra utbygger.
Som en ekte funkis innfrir denne boligen godt - alle rom virker romslige og arealene er godt utnyttet.
Her er det en gunstig planløsning med 4 soverom og egen stor tv-stue til ungene.
Fordelingen av soverom med ett hovedsoverom i samme etasje som stue/kjøkken er den perfekte løsningen for foreldre som vil ta vare på hverandre.
Boligen har en flott dobbelgarasje med en stor og lun takterrasse over. Her er det en solid markise som forlenger utesesongen når det er behov for det.
Denne boligen er ulik de andre i rekken, den er større i areal med sine 1,3 meter ekstra i bredde, og har en annen romløsning .
Det er 2,7 m takhøyde og boligen er oppgradert med rikelig med spotter, store fliser på badet og et innholdsrikt kjøkken som er mesterkokken verdig.
Eiendomsmegler Margareth Cielicki v/ Møller & Partners ønsker velkommen til visning.

Innhold

Som første enebolig i en rekke der garasjene binder dem sammen, ligger denne boligen fint til på Trondalstoppen.
Det er asfaltert gårdsplass og steinbelagt inngangsparti med overbygg.
Det er dobbel garasje med bred leddport og elektrisk portåpner. Garasjen har støpt gulv og dør til hagen i bakkant og det er lagt opp til el-billader.
Du kommer inn i en romslig hall med adkomst til et kontor/soverom, videre til tv-stue, bad, vaskerom og ytterligere to soverom. Begge disse soverommene har verandadør ut mot markterrassen og gressplenen.
På denne etasjen er det et stort bad med dobbel vask og badekar.
I andre etasje kommer du opp til en luftig sosial etasje med hovedsoverom, bad, teknisk rom og en stor lys stue. Her er det et elegant og innholdsrikt kjøkken som innbyr til store sosiale lag i matens tegn.
Fra stuen kommer du ut på en real takterrasse på 33 kvadrat, som blir en forlengelse av stuen når man drar ut markisen som dekker nesten hele arealet. Takterrassen er lun for vinden og skjermet for innsyn, og man får et fint inntrykk av himmel og skog til tross for at man bor midt i et boligfelt.
Her kan du nyte late dager i solid norsk luksus, i et hyggelig og populært boligfelt som mange ønsker å bo i.
På området er det lekeplasser, brede gater, ingen gjennomgangstrafikk og kort vei til aktiviteter, idrettsplass og barnehage. Marka, med Sprinkelet som destinasjon ligger rett utenfor, og på Gressvik er det aldri langt til en lun badeplass om sommeren - hvis du ønsker å være noe annet sted enn på takterrassen da...!

Utstyr

TV og internett fra Altibox (inkludert i fellesutgiftene)
Det er montert balansert ventilasjonsanlegg i boligen.
Det er montert sentrastøvsuger.
Det er markise på terrassen, samt annen solskjerming.

Standard

Boligen var nyoppført i 2019, og det er nettopp gått 1-års befaring med utbygger for å rette opp i eventuelle feil. Kjøper vil overta garantirettighetene som gjelder fram til boligen er 5 år gammel.

Stue

Luftig stue med 2,7 meter under taket og stilfull og åpen planløsning. Det er godt lysinnslipp fra store vindusflater, og stuen har en peis i hjørnet - fint plassert i rommet slik at den synes fra alle vinkler når den er i bruk.
Fra stuen er det utgang til takterrasse på 33 kvadratmeter, med en stor markise som forlenger utesesongen både på kalde og varme dager.

Stue 2

I første etasje er det en stor tv-stue som et sentrum for etasjen. Her kan det lekes, danses, spilles eller chilles - en plass som er gull verdt for en god familieflyt.
Fra stuen kommer du til to gode soverom som vender ut mot markterrassen og plenen utenfor.

Kjøkken

Kjøkkenet er fra Sigdal med stor induksjonstopp med nedsugsvifte fra Miele på kjøkkenøya og micro og komfyr fra Siemens.

Bad

BAD - 1. ETASJE: Stort bad med flislagte vegger. Gulvet og fondvegg er belagt med store elegante kvadratiske fliser. Badet har badekar med dusjgarnityr, vegghengt klosett og baderomsinnredning med dobbel servant.
Det er varmekabler i gulvene og mekanisk avtrekk.
BAD - 2. ETASJE:
Badet har samme stil som badet i 1. etasje, nedsenket dusjsone med dører, baderomsinnredning og vegghengt klosett.
Det er mekanisk avtrekk og varmekabler.
VASKEROM:
Vaskerom i 1. etasje med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Det er flislagt gulv samt sokkelflis.

Beliggenhet

Tilbaketrukket nesten øverst på feltet i blindvei finner man Trondalstoppen 2. Trondalen er et populært og familievennlig boligfelt med fin beliggenhet på Gressvik. Kort vei til skoler og nærbutikker, og nærhet til flotte badeplasser og ikke minst marka like ved. Fotballbane på Gressvik i et steinkast unna. Område er utviklet fra 2013 til og med i dag og har nyere bebyggelse og infrastruktur. Området anses for å være etterspurt og det skulle ikke være vanskelig å finne en lekekamerat her. Gressvik Torg ligger bare 2 kilometer fra eiendommen her har du blant annet dagligvarehandel, apotek, blomsterforretning og frisør. Enda nærmere ligger en stor ny Kiwibutikk. Fredrikstad sentrum er kun 10 minutters kjøring unna. Det er sykkelavstand til gratis sentrumsferje, som frakter deg gratis over elven til sentrum, Isegran, Smertu, Gamlebyen eller til Cicignon.
Går ferjeturen til Gamlebyen finner man blant annet restauranter, klesbutikker, bruktbutikker, frimarked hver helg på sommeren, kulturelle aktiviteter som et rikt scenekulturliv med festivaler, konserter, revyer og teater.
Her går man tur på "vollæne" mens man mater endene eller geitene og hønene. Mens på vinteren koker man opp en kopp kakao å skøyte seg ut på isen på vollene. Etter denne ferjeturen kan man også oppleve Kongsten fort som ble grunnlagt i 1685, her kan man gå på en liten oppdagelsesferd før man avslutter med en dukkert på nyrenoverte Kongsten bad som ligger like ved siden av eller man kan slappe av med en runde minigolf.
Går turen til Fredrikstad sentrum via ferjen fra Gamlebyen til Cicignon havner man på strandpromenaden som strekker seg langs Glomma, her er det utplassert rikelig med sittegrupper og krakker så man kan nyte det yrende folkelivet både på vann og på land.
Strandpromenaden strekker seg mot sentrum og man ender på bryggepromenaden. bryggepromenaden har rikelig med restauranter som serverer mat fra flere ulike kulturer. Her er folkelivet til å ta og føle på.
Videre kommer man til en levende gågate med lekre butikker, og delikate spesialforretninger. Parallelt med gågaten ligger Torvbyen kjøpesenter som rommer over 70 butikker og spisesteder.
Fra sentrum går ferjen tilbake til Gressvik.

Felleskostnader

1 599. TV/Bredbånd, vedlikehold, avsetn til fremt vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, honorar til styret, stell av uteomr/snømåking, forsikringspremie, div driftkost.

Sameie

Sameie: Trondalstoppen III Boligsameie, Orgnr: 91868439
Eneboligene er organisert som et sameie med felles tomt, felles bygningsforsikring, og utvendig vedlikehold, samt tv- og internett.
Sameiet består av 29 boligseksjoner fordelt på 17 rekkehus, 2 firemannsboliger og 4 eneboliger i kjede.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte sameier skal fullt ut og for egen regning vedlikeholde egen bruksenhet med tilleggsdeler.
Utvendig vedlikehold av eiendommen med bygninger og konstruksjoner, vedlikehold av eventuelle tekniske installasjoner som er felles for alle seksjonene, samt utvendige fellesarealer, er sameiernes ansvar i fellesskap.
Boligen skal beises i år eller neste år.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP1797206

Regnskap

Følger som vedlegg i salgsoppgaven

Vedtekter / husordensregler

Følger som vedlegg i salgsoppgaven

Husdyrhold

Hund og katt er tillatt, se vedlagte trivselsregler for utfyllende informasjon.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 206 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, tre soverom, tv-stue, vaskerom og bad.
2. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue/kjøkken, bad og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Tomt

Areal: 10 096 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal, men hver seksjon disponerer sin naturlige del.
Sameierne har eksklusiv bruksrett på naturlig del av hage/uteområde.
For Trondalstoppen 2 gjelder det da 150 m2 med plen mot vest, tomten rundt huset og gårdsplass.

Garasje / Parkering

Det er dobbel garasje med bred leddport og elektrisk portåpner. Garasjen har støpt gulv og dør til hagen i bakkant.
Øvrig parkering på asfaltert gårdsplass.

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på oppfylte steinmasser. Boligen har støpt plate å mark. Det er ringmurselementer.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er stående trepanel på ytterveggene.
Boligens tak er utført i trekonstruksjon, utført som flat takkonstruksjon.
Yttertaket antas å være tekket med folie.
Se vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 26.09.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Megler har anmodet selger/styreleder om å etterspørre ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Trondalen barnehage (0-5 år) - 0.5 km
Gressvik barnehage (3-5 år) - 2 km
Parkveien familiebarnehage (0-3 år) - 2.1 km
Skoler:
Hurrød skole - Onsøy (1-7 kl.) - 2.3 km
Rød skole - Onsøy (1-7 kl.) - 2.3 km
Gressvik ungdomsskole - Onsøy - 2 km
Frederik II videregående skole - 5 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 5.6 km

Oppvarming

Varmekabler på gulv på bad i 2. etasje
Vedovn i stue.
I første etasje er det varmekabler i gang, bad, vaskerom og tv-stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 077 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Disse er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 8.229 pr år.

Formuesverdi

Ligningsverdi er ikke fastsatt enda grunnet eiendommens alder.

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Reguleringsplan - 1085 Trondalen sørøst
Formål:
140 - Frisiktsone
1112 - Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse
Kommuneplan - Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032
Formål:
1001 - Bebyggelse og anlegg

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst en bestemmelse om adkomstvei til hele området over hovedeiendommen gnr 50, bnr 364.
Det er tinglyst seksjonering av hele området, og en reseksjonering ved omprosjektering fra leiligheter til rekkehus i 2019.
Kopier av dette kan fås ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet vann, vei og kloakk.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Trondalstoppen 2, 1621, Gressvik, Gnr. 50 bnr. 364 snr. 8 orgnr. 91868439 i Fredrikstad kommune

Eier

Therese Brekke Fredrik Eilertsen

Oppdragsnummer

29-21-0113

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.