#Tindlund

Stor familiebolig med godkjent leilighet | Skjermet fra støy i blindvei | Barnevennlig | Nærhet til alt |

Aspeveien 15 , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 252 m²
Bruksareal 301 m²
Bruttoareal 336 m²
Tomt 921 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1956
Gårdsnummer 2078
Bruksnummer 117
FINN.no 231185814
Sist endret 24.09.2021 09:35
Prisantydning 5 300 000
Totalpris 5 448 492
Ligningsverdi 1 309 023,-

Beregnet totalkostnad

5 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 132 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 148 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 448 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Beliggende i tilbaktrukket gate er Aspeveien 15 en fredelig plass med nærhet til alt.  Boligen har et BTA areal på ca. 320 kvm og har plass til familien, dine og mine og eventuelt husdyr. Svigermor kan bo i leiligeheten eller den kan leies ut. Huset er opprinnelig fra 1955 og ble påbygd og modernisert 1985. På Tindlund bor du meget sentralt litt utenfor den travleste bykjernen. Tindlund barne og ungdomsskole like ved og kort vei til Tindlund barnehage. Kort vei til rv. 109 som binder Sarpsborg og Fredrikstad sammen. 10 min med bil til Kalnes.
& KORT FORTALT:
  
Stor familiebolig med muligheter for utleie. Påkostet kvalitetskjøkken med kompositt benkplater og Miele hvitevarer. Nytt kjøkken i utleiedel. Store soverom. 2 bad. Flere stuer. Tilbaktrukket beliggenhet i blindvei. Eiet tomt på 921 kvm. Trygg skolevei for de minste.
Deler av naboens innkjøring er lagt på denne tomten. Megler kan ikke se at dette er tinglyst. Oppgitt areal på tomten kan derfor bli lavere enn hva som er ført i matrikkelen.

Innhold

Halvannen etasjes enebolig med kjeller og hybelleilighet (ca. 65 kvm).
1.etasje: Vindfang, entré 1, trapperom, stue 1, tv-stue, kjøkken m/spiseplass, entré 2, bad/vaskerom, stue 2, kjøkken, wc, soverom.
Kjeller: Diverse kjellerrom med boder og vaskerom.
2. etasje: Trappegang, 3 soverom, bad, hobbyrom, kontor.
Uthus/redskapsbod

Utstyr

Boligen har sentralavtrekk med avtrekk fra wc, våtrom og kjøkkenventilator. Motor er plassert på loftet. Ellers finnes naturlig veggventiler.
Sikringsskapet i den eldste delen inneholder strømmåler, 50 AHS og diverse kurser med automatsikringer. Sikringsskapet i tilbygget inneholder strømmåler og kurser med skrusikringer

Standard

Eiendommen er opprinnelig oppført 1956 men er tilbygget og modernisert 1985-86. Boligen er romslig hvor hoveddelen har plass til en stor familie selvom leiligheten skulle være utleid. Bruken av boligen passer også utmerket som generasjonsbolig.
Oppsummert: Stort flott kjøkken med kjøkkenøy, spiseplass og direkte utgang til terrasse. Kjøkkenet er satt inn nytt ca. 2014 og det er valgt innredning og utstyr med høy kvalitet. Innredninger er fra Brodahl&Jahren med benkeplater i kompositt og hvitevarer fra Miele: Kaffemaskin, steokovn, varmeskuff, kjøleskap, fryseskap, planlimt induksjon platetopp, underlimt vask og oppvaskmaskin. Fliser på gulv med gulvvarme.
Stuer: Flere stuer med spisestue, dagligstue og TV stue. I dagligstue er det montert peis. Parkett på gulv.
Soverom: Befinner seg i 2. etasje med stort hovedsoverom og to andre soverom.
Bad: Stort hovedbad i 2. etasje som ble oppgradert ca. 1985. Innredet med baderomsinnredning med nedfelt servant, dusjkabinett, WC og badekar. Boligen har også praktisk WC i 1. etasje.
Utleiedel: Stue med utgang til terrasse. Denne kan eventuelt tettes igjen ved å etablere nytt vindu på vestveggen. Nytt kjøkken i 2017 med sorte fronter og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har lite bruksslitasje. Stort bad med dusjkabinett, WC og nyere baderomsinnredning. Svalt soverom vendt mot nord. Leiligheten har status som hybelleilighet/sokkelleilighet og har en størrelse på ca. 65 kvm.
Det er grovkjeller under den gamle delen. Kjeller er brukt som bodplass.
Uteplass beliggende mot syd og vest er plassert i husets vinkel og er skjermet for innsyn og vind. Gode solforhold.
Utvendig: Huset er av takstmann karakterisert som godt vedlikeholdt. Panel og takstein fra 1985. Det ble skiftet 5 stk. vinduer i 2008/2009, og de øvrige vinduene er fra 1985/1986. I kjelleren er det 2 stk. vinduer med isolerglass fra 1980, samt et originalt vindu med enkelt glass.

Beliggenhet

Tindlund er sentralt plassert i aksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Det nye Sykehuset Østfold på Kalnes er kun 10 min. unna. Området er i sterk utvikling, og spesielt denne regionen er gjenstand for vekst. For barn og unge ligger Tindlund skole like i nærheten med trygg enkel skolevei. Idrettsanlegg og idrettshall befinner seg også her. Flere barnehager i området, både private og offentlige. Gangavstand til Greåker hvor det er både butikk, frisør, apotek, kaffeer og spisesteder. Ønsker man gode turområder når man Opstad og Kalensskogen iløpet av noen minutter.

Boligens areal

Primærrom: 252 kvm, Bruksareal: 301 kvm, Bruttoareal: 336 kvm
kjeller:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 0 m².
1. etasje:
Bruksareal: 178 m².
Primærrom: 178 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Vindfang, entré 1, trapperom, stue 1, tv-stue, kjøkken m/spiseplass, entré 2, bad/vaskerom, stue 2, kjøkken, wc, soverom.
Loftetasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Trappegang, 3 soverom, bad, hobbyrom, kontor.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann/tilstandsrapport.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 921 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er ingen garasje på eiendommen. Konferer megler på visning om aktuell plassering av ny garasje.

Byggemåte

Det er støpte fundamenter på antatt jord/leiregrunn.
Ringmuren til den eldste delen er oppført av plasstøpt betong med sparestein. Det er synlig
isolert grunnmur med treullsementplater i kjeller, og deler av veggene i kjeller er foret ut og kledd
i trekonstruksjon. Ringmuren til tilbyggene er oppført av lettklinkerblokker.
Ytterveggene i den eldste delen antas å være oppført av bindingsverk. Ytterveggene i tilbyggene er oppført av bindingsverk isolert med mineralull.
Takkonstruksjon av saltak, yttertak i trekonstruksjon. Taket er tekket med betongtakstein.
Se vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 18.06.86 for eiendommen. Arbeidets art: Tilbygg.  Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Askeladden barnehage - Greåker - 0.5 km
Tindlund barnehage - 0.7 km
Sagatoppen familiebarnehage - 10 min gange
Skoler:
Tindlund barneskole - 0.6 km
Hannestad skole (1-7 kl.) - 2.7 km
Tindlund ungdomsskole - 0.3 km
Greåker videregående skole - 1.8 km
Seiersborg videregående skole - 1.9 km

Adgang til utleie

Utleiedelen er godkjent som egen boenhet og er registert som hybel/sokkelleilighet. Det er ikke foretatt vurdering om øvrig offentligrettslig regelverk, herunder blant annet forholdet til brann og lydisolasjon er fulgt.

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme i de støpte gulvene i tilbyggene i første etasje, med unntak av stuen som er i tilknytning til den eldste delen. Det er også elektrisk gulvvarme på badet i loftsetasjen. Ellers benyttes elektriske panelovner.

Kommunale avgifter

Kr. 21 075,94 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 309 023 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 712 482 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Reguleringsplan 21013 - Rv. 109 - Storveien Formål: Kjørevei, boliger.
Kommuneplan 201201 - Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026 Formål: Bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat stikkledning til det offentlige. Innvendig er det synlige vannledninger av kobber, og avløpsledninger av plast. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert i kjelleren.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kunnet fyllet ut egenerklæringsskjema. Kjøper bes derfor om å undersøke eiendommen spesielt grundig - gjerne med fagmann.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Aspeveien 15, 1718, Greåker, Gnr. 2078 bnr. 117 i Sarpsborg kommune

Eier

Pia Thomassen Tom Henrik Thomassen Pia Thomassen Yaowaluk Wantasaeng

Oppdragsnummer

29-21-0185

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.