#Byens marker

Lekker vertikaldelt del av tomannsbolig oppført i 2020 I Moderne utførelse I 3 soverom I Flytt rett inn!!

Bekkevoldveien 23A , 1630 Gamle fredrikstad

BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 87 m²
Bruksareal 90 m²
Bruttoareal 102 m²
Tomt 514 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 303
Bruksnummer 1868
FINN.no 231517948
Sist endret 24.09.2021 10:15
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 3 606 492

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 97 500,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 106 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 606 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Bekkevoldveien 23A, vertikaldelt tomannsbolig fra 2020 med fin beliggenhet ved Byens Marker. Lekker bolig som har god standard og tidløst materialvalg kombinert med et meget stilig uttrykk. God planløsning over 2 plan og store uteområde. Leiligheten lys og romslig, moderne og lettstelt. Dette er leiligheten for deg som ønsker å flytte rett inn! Solrik påkostet tomt med opparbeidet fellesareal hvor eier disponerer sin naturlige del og med god plass til parkering.
Her i Byens Marker har man kort avstand til det man måtte trenge; Marka, golfbane, Kongstenhallen, idrettsforeninger og dagligvarebutikker. Gamlebyen, med sine idylliske småbutikker og hyggelige atmosfære ligger ca 1 km unna. Her går det gratis ferge til sentrum og de omkringliggende bydelene.

Innhold

1. etasje - Vf, hall-/trapperom, 2 soverom, dusj mot gulv/wc, vaskerom og bod.
2. etasje - Trappegang, stue-/kjøkken, soverom, wc. Utgang til balkonger.

Standard

Boligen er oppført i 2020 og fremstår tilnærmet ubrukt. Dette er boligen for deg som ønsker å flytte rett inn uten å tenke på oppussing. Tomannsboligen er oppført i henhold til dagens strenge krav til byggeskikk. Resultatet er en bolig med meget gode løsninger og estetiske hensyn. Meget smakfullt innredet, malt opp i tidsriktige farger, grå 1 stavs Berry Alloc laminatgulv og med store vindusflater som gir mye naturlig lys.
Alle overflater har en malt slett finish i listefri utførelse mot tak og vinduer. Hvite malte tak med spotter i oppholdsrom. Gulvvarme i gang, hall og bad i 1. etg.

Beliggenhet

Bekkevoldveien 23A ligger på et nytt felt ved Byens Marker. Boligfeltet består av nye ene- og tomannsboliger. Enten man er barnefamilie eller enslig vil man finne fordeler ved å bosette seg her.
Fra feltet er det kort vei til Gamlebyen med restauranter, klesbutikker, bruktbutikker, frimarked hver helg på sommeren, kulturelle aktiviteter og med et rett og slett yrende folkeliv. Her går man tur på "vollæne" og på vinteren kan man koke opp en kopp kakao å skøyte seg ut på isen på vollgravene.
Ved Kongsten fort er det enorme plenbelagte områder hvor det drives med rugby, hundetrening, fotball og man kan gå på en liten oppdagelsesferd før man avslutter med en dukkert på nyrenoverte Kongsten bad som ligger like ved siden av. Gamle Fredrikstad golfklubb med 18-hulls bane, ridesenter og lysløype ligger også like i nærheten.
Busstilbudet er godt, skoleveien er trygg og dagligvarehandelen innen gangavstand. Turmulighetene er nærmest uendelige, med lange skogsstier med idylliske omgivelser. Perfekt for mosjonisten, hundeeieren eller andre som setter pris på marka.
For den litt mer urbane typen er det bare ca. 8-9 minutter med bil til Fredrikstad sentrum. Fordelen er at du trenger ikke velge - her er alt du behøver i hverdagen innen enkel rekkevidde.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Vf, hall-/trapperom, 2 soverom, dusj mot gulv/wc, vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Trappegang, stue-/kjøkken, soverom, wc. Utgang til balkonger.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann/tilstandsrapport

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 514 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Ja

Byggemåte

Grunn - Sålefundamenter av betong. Støpt isolert plate med radon mot grunnen.
Grunnmur av ringmur i betong.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Utvendige vegger er oppført i lett bindingsverk. TEK 17 er lagt til grunn når det gjelder konstruksjon og isolasjon.
Utvendig trekledning som er overflatebehandlet. Vekslende med betongplater.
Takkonstruksjon - Massivt tak, delvis flatt med svakt fall. Tekket med Zarnafil.
Taktekking - Yttertaket er tekket med Zarnafil.
Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.04.2020 for eiendommen.
Arbeidets art: Oppføring av tomannsbolig og garasje
Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fredrikstad Røde Kors barnehage (3-6 år) - 2.3 km
Kongsten barnehage (3-5 år) - 2.4 km
Gudevold barnehage - 3.1 km
Skoler:
Children's International School (1-10 kl.) 19 min
Gudeberg barne- og ungdomsskole - 2.1 km
Sagabakken skole (1-7 kl.) - 3.4 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 4.3 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 4.7 km

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 485 pr. år Summen er stipulert og avvik kan forekomme.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bekkevoldveien 23A, 1630, Gamle fredrikstad, Gnr. 303 bnr. 1868 snr. 1 i Fredrikstad kommune

Eier

Marita Nygård Tommy Ronald Thorvaldsen

Oppdragsnummer

29-21-0192

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.