Kråkerøy

Ferdigstilt og rått langs elva - toppleilighet på Dreieværste - parkering med el-bil lader

Stadion 17 , 1671 Kråkerøy

VISNINGER

30. september torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

100%

har bolig mellom 60-120 kvm

50%

av boligene er nyere enn 20 år

50%

er gift

100%

har videregående skole eller høyere

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 105 m²
Bruksareal 132 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 6
Byggeår 2021
Gårdsnummer 423
Bruksnummer 191
FINN.no 231234728
Sist endret 24.09.2021 10:09
Prisantydning 8 290 000
Totalpris 8 498 592

Beregnet totalkostnad

8 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 207 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 208 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 498 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ferdigstilt og innflytningsklar -  Gjennomgående toppleilighet med majestetisk utsikt og følelse av å bo på elva!
En hel leilighets bredde i glassfasade mot elva på ene siden og en innglasset balkong på 27 kvm på andre siden finnes kun på Dreieværste,- og bildene lyver ikke, utsikten er så flott som den ser ut som. Leiligheten har en funksjonell planløsning med 3 soverom og 2 bad og er moderne og fresh. Bilen kan parkeres og lades på tilhørende parkeringsplass i Stadion P-hus. På Dreieværste har du en naturlig buffer mellom det hektiske sentrumslivet og ditt eget privatliv. Du har byens beste tilskuerplass og alle fasiliteter innen gangavstand, og samtidig naturen og himmelvelvingen tett på.
Møller & Partners ønsker velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten i toppetasjen er på ca 105 kvm + innglasset balkong på 27 kvm.
Innhold: Gang, 2 bad, 3 soverom, åpen kjøkken- og stueløsning.
Bod i kjeller.

Utstyr

Callinganlegg med kamera
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vannbåren gulvvarme i alle rom med individuell styring i hvert rom.
Elektriske screens på balkong.

Standard

Leiligheten er nylig ferdigstilt og klar til innflytting. Det er lys 1-stavs eikeparkett på gulv og en dus og delikat fargepalett gjennom hele leiligheten. I tillegg til downlights i tak er det el-punkter til taklamper.
Det er 2 andre leiligheter ledig i toppetasjen. Disse har en annen type fargepalett på vegger og innredninger og kan også ses om ønskelig.

Entré

Luftig gang med plass til garderobe og eventuelt konsollbord. I denne leiligheten har 1 soverom dør fra gangen. Her ligger også hovedbadet.

Stue

I stuen blir man umiddelbart dratt mot vinduet fra gulv til tak som rammer inn et naturlig maleri som endrer seg gjennom døgnet og årstidene. Her kommer man tett på elva og byen, samtidig som man har vidstrakt utsikt langt utover sentrumskjernen. På motsatt side har man den grønne åsen, sol og balkong. Det er god plass til et romslig spisebord og salong/tv-krok.

Kjøkken

Leilighetens 52 kvm store allrom brytes fint opp med kjøkkenets plassering midt i rommet. Innredingen er i glatt utførelse fra Sigdal i lys beige farge og det er integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Lys laminat benkeplate og avtrekksvifte fra Røroshetta. Den store allsidige kjøkkenøya er et naturlig samlingspunkt og gir mye praktisk arbeidsplass.

Bad

Begge badene har samme delikate toner på fliser og innredning. Tidsriktige 30x60 cm fliser på vegg, 30x30 cm på gulv og mosaikkflis i dusjhjørne. Hovedbadet er romslig og har innredning med skjult opplegg til vaskemaskin og tørketrommel og det bra med oppbevaring i både skuffer og i speilskap. Downlights i tak.

Balkong

Leilighetene på Dreieværste er unike på mange måter, og noe som er svært sjelden er de store balkongene. Hele 27 kvm med innglassing som kan trekkes til side eller lukkes for bruk utover sommersesongen. Den sydvendte beliggenheten gir mye sol og hele fronten i glass kan dekkes med elektriske screens.

Takterrasse

Den skjulte perlen! Ikke synlig fra gaten og med trivelige, intime oppholdsrom der man kan få følelsen av å sitte i en hage og godt skjermet for vinden er unikt for Dreieværste. Takhagen ligger i plan 4 og er kun noen få skritt utenfor døren til denne leiligheten. Hagen er er delt inn i ulike soner med eget lekeområde med utstyr for lek/ trening, pergolaer, vakker beplantning i plantekasser, og faste benker. Takhagen er perfekt for sosiale sammenkomster, sommerfest og middager.

Uteareal

Dreieværste har adkomst fra elvesiden og utearealene her er opparbeidet med helt nyrestaurert promenade med sitteplasser, lekeplass, treningsapparater og beplantning. Det er kun 9 boenheter til hvert av de 3 inngangspartiene og 3 inngangsdører i hver etasje. Dette gir en eksklusiv følelse av å bo privat og usjenert.

Soverom

I de fleste leiligheter er det stuen som er tildelt den beste utsikten, men i hovedsoverommet trenger du ikke engang stå opp, du kan ligge på sengen og følge med på bylivet, båtlivet, fuglekvitter og skiftende himmel litt på avstand. Hovedsoverommet har også et eget lite bad og uttak for tv. Det er 2 soverom til, det ene har skyvedør ut mot stuen og kan fint integreres som en del av denne om det ikke er behov for 3 soverom.

Beliggenhet

Det er ikke vanskelig å forestille seg hvorfor så mange anser bryggebeliggenheten på Værste som byens mest attraktive sted å bo. Her har du en naturlig buffer mellom det hektiske sentrumslivet og ditt eget privatliv. På Dreieværste er du selv en del av pulsen - litt på avstand.
Det er i de tilstøtende områdene til elven vi finner de attraksjonene som karakteriserer Fredrikstad. På bysiden har du bryggepromenaden med alle sine restauranter og utesteder, parker og friarealer. Her foregår det masse sommerstid når byen syder over av turister, festivaldeltakere og båtfolk. Fredrikstad har enestående flotte historiske områder: Gamlebyen, Vaterland, Isegran og Cicinon, og her er det rikelig med gode turmuligheter enten du foretrekker promenade elvelangs, byvandring, skjærgård eller skog- og mark. På Værste-området videreutvikles det en forlengelse av bykjernen med butikker, restauranter og boområder. Nordre Kråkerøy er allerede en av byens mest attraktive og etterspurte områder og Dreieværste er å regne som beliggende i et rolig men sentralt sentrumsområde. Her vil du ha det du trenger i gangavstand, med nærbutikk i nabobygget, helsehuset og apotek, frisør m.m på motsatt side av kvartalet. Du er kun få minutter fra gangbroa over til sentrum, og fergeleie med gratis byferge ligger rett ved siden av Dreieværste.

Sameie

Sameie: Dreieværste, Orgnr: 926783475

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På grunn av produsksjonsfeil er det pågående arbeid med å skifte ut flisene på felles takterrasse.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 132 kvm
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:: Gang, 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Arealbekreftelse

Arkitekt tegninger

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det følger med 1 parkeringsplass med e-bil lader i Stadion P-hus. Parkeringsplassene tilhørende sameiet er et eget inngjerdet avlukke med elektrisk port. Området er plassert i enden av p-huset, nærmest Dreieværste. Er det behov for flere parkeringsplasser, kan dette leies i øvrige arealer i Stadion P-hus via Fredrikstad kommune.
Sameiet har låst sykkelparkering i eget avlukke under rampe opp til stadion.

Byggemåte

Bærekonstruksjon i betong og stål. Vegger mot fellesarealer og naboleiligheter i betong. Fasadene bygget som isolerte stendervegger og kledd utvendig med platekledning på boligdelen. Fasade for boligdel mot øst / vest og syd består av glassfasader og faste felt, begge deler avdekket med galvaniserte stålprofiler i etasjeskiller og leilighetsskiller. Faste felt på boligfasade med typeFibercement platekledning. Yttervegger utføres generelt som lette bindingsverksvegger i tre, noen yttervegger i betong. Malte trevinduer med utvendig aluminiumskledning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.03.2021

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom med individuell styring i hvert rom.
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Ikke fastsatt

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av Reguleringsplan Lørjekaia plan ID 0106 1163 vedtatt  03.05.2019.
Det er planlagt mye utbygging av områdene på Værste og FMV, samt på Trosvikstranda.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Stadion 17, 1671, Kråkerøy, Gnr. 423 bnr. 191 snr. 24 orgnr. 926783475 i Fredrikstad kommune

Eier

Dreieværste as

Oppdragsnummer

29-21-0199

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.