Lunde / Kråkerøy

Spennende og lekker funkisperle på Kråkerøy med rå takterrasse og integrert dobbel garasje | Barnevennlig boligområdet

Floveien 3 , 1676 Kråkerøy

VISNINGER

26. mai torsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

83%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

56%

av boligene er nyere enn 20 år

50%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 227 m²
Bruksareal 270 m²
Bruttoareal 300 m²
Tomt 900 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2015
Gårdsnummer 432
Bruksnummer 146
Energimerking B
FINN.no 236968363
Sist endret 23.05.2022 09:02
Prisantydning 9 900 000,-
Totalpris 10 163 522,-

Beregnet totalkostnad

9 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202,- (Panteattest kjøper) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 263 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 163 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ask Møller & Partners presenterer Floveien 3!

Floveien 3 har ikke bare innholdet en familie trenger, men er også en arkitekttegnet og stilren funkisvilla. Boligen er flott tilpasset terrenget og enorme glassflater fanger lys og natur på en svært stemningsfull måte. Årstidene sørger for skiftende og naturlige malerier til innerommet og gir følelsen av å bo i ett med naturen. På toppen av det hele en helt unik takterrasse på 130 kvm som bør oppleves, med full sol hele døgnet.

Eiendommen ligger svært barnevennlig på Lunde. Her har du barnehage, skole og fotballbane i nærområdet og matbutikk og busstopp like ved. Det er kun ca 7 min. biltur til sentrum og det går gang- og sykkelvei langs hele veien gjennom nordre Kråkerøy. Kort vei til den populære Hvalerskjærgården og 5 min gange ned til sjøen og Elve brygge hvor det er mulighet til å sette seg på venteliste for båtplass.

Eiendomsmeglerfullmektig Magnus Winther ønsker velkommen til visning!

Innhold

U.etasje:
Bruksareal: 80 m². Integrert dobbel garasje er tatt med i etasjens BRA beregning. Denne har et eget areal på 36 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang og vaskerom.

1.etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 2 soverom.

2.etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 134 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og 2 soverom. Det ene soverommet er pr. i dag innredet som walk in closet.

Takterrasse på 130 m².

Standard

Eiendommen krever lite utvendig vedlikehold med selvrensende vinduer og yttervegger i vedlikeholdsvennlig trekledning og pusset mur. Boligen har meget god standard også innvendig med bl.a. vannbåren varme i underetasjen, en lekker trapp med glassrekkverk gjennom 3 etasjer, 1 stavs parkett i alle rom, elektriske screens på 3 soverom som er smarthus kompatible, sentralstøvsuger og varmepumpe for å nevne noe.

Boligen selges med verdibevis fra If, hvilket betyr utvidet dekning av våtrom, tak og drenering dersom kjøper tegner boligkjøperpakke.
FDV-dokumentasjon foreligger og leveres ved overtagelse. Dersom det er ønskelig å motta FDV-dokumentasjon tidligere, kontakt megler.

Stue

I stuen føles det nesten som du sitter ute, selv om du er inne. Fantastiske lysforhold og utsyn i flere retninger, men så høyt i terrenget at innsynet er minimalt, og man føler seg samtidig skjermet.

Kjøkken

Boligen har et stort og deilig kjøkken. Praktisk og familievennlig med mye god skap- og benkeplass, men også et utrolig stemningsfylt rom hvor lys og natur blir en del av rommet. Skyvedøren åpner opp ut til terrassen og videre til trappen opp på takterrassen. 

Innredningen, Mano fra KVIK, har integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap og fryseskap. Laminat benkeplate.

Bad

Boligen har 2 bad, et gjestetoalett og et stort separat vaskerom med bod innenfor. Badene er stilfulle med tidsriktige store fliser og farger. Armaturer og spesialtilpasset dusjvegger fra INR og håndkle-/dorullholdere i lekkert design fra VIPP. 

Bad 1.etg:
60x60 cm fliser på gulv og 60x30 cm på vegg. Nedsenket dusjsone med mosaikkfliser og slukrist på gulv, dusjvegg i glass og regndusj. Vegghengt toalett, servantskap og speil med lys.

Bad 2.etg:
Stort familiebad med både badekar og dusjnisje.
60x60 cm fliser på gulv og 60x30 cm på vegg. Dusjnisje med svingbar glassvegg, mosaikkfliser, slukrist og regndusj. Dobbelt servantskap og speil med lys.

Toalettrom 2.etg:
Fliser på gulv og malte veggplater. Vegghengt toalett og servantskap.

Vaskerom u.etg:
Stort rom med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, benk med vask og godt med skapplass. Innenfor vaskerommet er det bod/teknisk rom med sentralstøvsuger.

Terrasse

Selv om eiendommen ligger i en skrånende fjelltomt, mangler det ikke på uteplasser. To av soverommene har utgang til en felles romslig terrasse og ut fra kjøkkenet er det en 60 kvm syd- og vestvendt terrasse inntil grønne friarealer som en forlengelse av ditt eget uteområde. Terrassen ligger lunt, solrikt og uten innsyn.

Kremen av uteområdene ligger på toppen - Eiendommen har en unik takterrasse - 130 kvm som bader i sol hele dagen, helt usjenert i høyden.
Det store arealet er åpnet, men delt i ulike mer intime soner og passer like godt til store festlige selskaper med mange mennesker som til koselige stunder med familien.

Uteareal

Tomten er svært lettstelt. Steinbelagt gårdsplass med plass til flere biler. Fint beplantet og stemningsfullt lyssatt rundt hele tomta.

Soverom

Boligen har totalt 4 soverom. Store vindusflater er gjennomgående også på soverommene og boligens rene linjer er videreført i elektriske og lystette screens som kan styres med app på 3 av rommene.

2 av soverommene ligger i 1.etg med et bad i mellom. Begge rommene har utgang til terrasse og det ene har et romslig areal som kan utnyttes til walk-in garderobe.

Det er også 2 soverom i 2.etg, det ene er i dag innredet som walk-in garderobe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en nyere del av et godt etablert boligområde ved Lunde, lengst syd på Kråkerøy. Området er skjermet og barnevennlig med både barnehage og skole rett ved. Her ligger også fotballanlegget til Trolldalen IF. Det er masse flott natur i nærområdet, du har blant annet Futerødbukta kun noen hundre meter unna og rett syd starter inngangsporten til Hvalerskjærgården. Elve båthavn ligger 5 min unna, her skal det være båtplasser til leie. Det er dagligvareforretning og busstopp like ved eiendommen og kun 8 km til Jernbanestasjonen i sentrum.

På sør siden av eiendommen er det to byggeklare tomter: Fjæreveien 11 (432/162) og Fjæreveien 13 (432/163). Det er ikke mottatt nabovarsler pr. dags dato.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 6218185

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Overflate vegger: Det er glipper / utettheter rundt sikringsskap / it-skap og rørgjennomføring.
- Skjevhetsmåling: Det er mindre skjevheter i kjøkken. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 15 mm. Forøvrig ingen merknader i de andre rommene som er målt.
- Radon: Det e rikke foretatt radonmålinger i boligen.

Boligen har ingen tilstandsgrader vurdert til TG3.

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 270 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, trapp/ gang, vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapp/ gang, bad, 2 soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 134 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapp/ gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom, soverom, soverom/garderobe.

Dobbeltgarasje:
Bruksareal: 36 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 900 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbeltgarasje med plass til to SUVer og elektrisk port. Ellers gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Grunnmur i lettklinkerbetong.
Yttervegger har liggende vedlikeholdsfri trekledning/ pusset og malt mur på fasaden. Flat takkonstruksjon. Yttertaktekking er sveiset banemembran/
terrassebord i impregnert tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 28.10.2016 for eiendommen.
Arbeidets art: Ny bolig
Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Blomsterøya barnehage - 0.2 km
Lunde barnehage - 0.5 km
Buskogen barnehage - 3.8 km

Skoler:
Lunde skole (1-7 kl.) - 0.3 km
Kråkerøy ungdomsskole - 4.5 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 6.9 km
Frederik II videregående skole - 9 km

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i underetasje.
FLEXIT uni 4 (som er til store boliger) ventilasjonsanlegg som gir ren og frisk luft i alle rom i hele huset og reduserer varmekostnader.
Varmekabler på bad.
Luft til luft varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 36 204 pr. år Ny utregninget eiendomsskatt utgjør kr 23.246,- Eiendomsskatten er inkludert i totalbeløpet for kommunale avgifter.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 534 539 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 524 340 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Reguleringsplan 573 Område B305, Lunde
Formål:
110 - Boliger

Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032
Formål:
530 - Hensyn friluftsliv, H530-KFO
1001 - Bebyggelse og anlegg

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2015/928338-1/200  Bestemmelse om veg. - Dok. ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Rettighetshaver: Knr:3004 Gnr:432 Bnr:145
Floveien 1 har rett til bruk av felles innkjørsel.

2011/799858-1/200  Registrering av grunn - Dok ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.

Offentligrettslig pålegg

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker, og følgende salgsbetingelser vil gjelde:

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Floveien 3, 1676, Kråkerøy, Gnr. 432 bnr. 146 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-21-0246

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.