Torp

Torp - 2 stk nyoppførte, lekre små eneboliger i rekke - alt på 1 plan. Garasje - Lave omkostninger.

O.J.Moums vei 24 a og b , 1658 Torp

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

41%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

42%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 76 m²
Bruksareal 81 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2021
Gårdsnummer 621
Bruksnummer 28
FINN.no 244558812
Sist endret 17.01.2022 12:19
Prisantydning 4 350 000,-
Totalpris 4 472 742,-

Beregnet totalkostnad

4 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 122 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 472 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Det er sjelden slike muligheter på Torp - 2 helt nyoppførte moderne mindre boliger på én flate med egen garasje og biloppstillingsplass. Her får man eneboligfølelsen samtidig som det er enkelt og praktisk som i en leilighet, en slags hybrid i boligsammenheng og passende for både unge og eldre. Innvendig er boligene lekre og tidsriktige, og det er god standard på innredninger og utstyr. 2 store terrasser sørger for gode solforhold og fin utsikt over nærområdet. Det er kun en liten spasertur til matbutikk, busstopp og idrettsanlegg og Torp skole ligger like bortenfor. Kort vei til turområder, flere handlesenter og til E6. Sameiet består av 3 boliger/seksjoner, kun 2 stk ledige.

- Stue med åpen himling og peis

- HTH kjøkken med integrerte hvitevarer

- 2 soverom

- Lekkert bad og separat vaskerom

Innhold

Boligene har egen garasje med elektrisk leddport og hvor det er klargjort for el-bil lader. Bolig har også hver sin biloppstillingsplass, og i tillegg har de eksklusiv bruksrett til hver sin del av felles tomt.

Boligene har enkel adkomst til ovebygget inngangsparti med utvendig isolert sportsbod.
Innvendig innhold: Gang med skyvedørsgarderobe, lekkert romslig bad, separat vaskerom, 2 soverom og stue- kjøkken løsning med åpen himling og store vindusflater.

Utstyr

Varmekabler i alle gulv.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Utvendig frostfri tappekran.

Standard

Boligene som er nyoppført holder gjennomgående god standard. Det er lyst og moderne, men også valgt farger og innredninger som gjør det lunt og tidsriktig. Boligene har en god planløsning og det er lagt vekt på behov for oppbevaringsplass.

Den åpne himlingen i stue og kjøkken gir ekstra romfølelse og store vindusflater sørger for mye lys. Flott HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og en praktisk øy for mer skap- og benkeplass. Det er er utgang til vestvendt terrasse og peisen er en god varmekilde på kalde dager.

Badet er lekkert med store fliser og svarte detaljer. Baderomsinnredning med dobbelt servant og speil med lys. Dusjnisje med mosaikkflis på gulv og glassdører. Vegghengt toalett.

Vaskerom leveres ofte som et tomt skall. Her er det satt inn skap med samme innredning og benkeplater som på kjøkkenet for et helhetlig uttrykk. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk.

Soverommene er plassert mot øst - i den svale delen av boligene. Hovedsoverommet har utgang til en romslig terrasse med morgensol og fin utsikt over nærområdet. Stor skyvedørsgarderobe langs hele den ene veggen.

Garasjen er isolert. Her er det elektrisk leddport og klargjort for el-bil lader. Egen biloppstillingsplass ved siden av garasjen.

Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, asfaltert gårdsplass og noe gress.

Beliggenhet

Boligene ligger fint til i et etablert og barnevennlig boligområde på Torp. Her har du mulighet til å traske på de samme stiene og gatene som den verdenskjente polfareren og oppdageren Roald Amundsen. Hans barndomshjem ligger like ved å kan besøkes av både store og små oppdagere.
Rett opp i gaten ligger lekeplass og Torp skole så veien er ikke lang å gå for små barneføtter. Rema1000 ligger også kun noen få skritt unna og i  tillegg ligger Borge ungdomsskole, idrettsanlegg og Sellebakk sentrum med bl.a. dagligvare, apotek, bank, post, treningssenter m.m. i nærheten. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Glommastien og det er kort vei til Gamlebyen, golfbane og Kongstenhallen med badeanlegg både ute og inne. Boligen ligger øst for Glomma nesten midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg med gode bussforbindelser begge veier fra RV 111.

Felleskostnader

Felleskostnader er stipulert til kr. 990,-. Det er opp til samiet å avgjøre størrelsen på felleskostnaden og hva disse skal inneholde. Kommunal avgifter faktureres fra kommunen til den enkelte seksjon.

Sameie

Sameie: Moum Sameie,

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 81 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.
Det er i vedtektene gitt den enkelte bolig eksklusiv bruksrett og vedlikeholdsansvar til deler av tomten. Det er felles vedlikeholdsansvar for den øvrige delen av tomten.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasje og en biloppstillingsplass til hver bolig.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.
Selger sørger for ferdigattest.

Oppvarming

Varmekabler i alle gulv.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Ikke fastsatt

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av kommuneplan for Fredrikstad  2020 - 2032
Vedtatt 18.06.2020

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er opplysninger gitt av selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og opplysninger innhentet fra kommunen. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

O.J.Moums vei 24 a og b, 1658, Torp, Gnr. 621 bnr. 28 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-21-0254

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, leveransebeskrivelse mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.