Borgenhaugen / Sarpsborg

Pent rekkehus over to plan | Kjeller med potensial | Solrik uteplass | Praktisk planløsning | Tre soverom | Barnevennlig

Johan Paulsens vei 40B , 1738 Borgenhaugen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

66%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

47%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 105 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 23 220 m² / Festet fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1975
Gårdsnummer 1048
Bruksnummer 7
Energimerking E
FINN.no 280928248
Sist endret 21.11.2022 11:53
Prisantydning 2 750 000,-
Totalpris 2 853 337,-
Fellesutgifter 5 216,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) 95 325,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 845 325,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 202,- (Panteattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 853 337,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ask Møller & Partners AS presenterer Johan Paulsens vei 40B!

I barnevennlig strøk på populære Borgenhaugen ligger det velholdte og familievennlige rekkehuset. Blindveien sørger for at området er fri for gjennomgangstrafikk og barn kan leke trygt i gatene, eller i den grønne og frodige hagen, med gode solforhold. Her har du korte avstander til barnehage, skoler og Sarpsborg sentrum. Boligen har 3 soverom hvorav det ene har adkomst til vestvendt overbygget balkong på ca. 5,5 m². Badet og toalett rommet er praktisk adskilt og er plassert i 2. etasje ved soverommene. Kjøkken og stue finner du i 1. etasje. Det er god plass til både spiseseksjon og TV-krok i stuen. Her er det direkte adkomst til terrassen og utearealene.

Eiendomsmegler Magnus Winther ønsker velkommen til visning. Husk påmelding.

Innhold

Boligen er over to etasjer med full kjeller. 1. etasje inneholder: Gang, hall, kjøkken og romslig stue med adkomst til terrasse. 2. etasje inneholder: Gang, tre soverom, bad og toalettrom. Kjelleren består av åpent kjellerrom og boder og opplegg for vaskemaskin.

Standard

Rekkehuset i Johan Paulsens vei er en innbydende og innholdsrik bolig over to plan med kjeller. I et stille og rolig nabolag ligger alt til rette for familielivet, for både store og små. Utearealene er opparbeidet med gress og busker som skjermer for innsyn. Ved inngangspartiet er gårdsplassen asfaltert, og det er carport med EL-billader og en ekstra oppstillingsplass rett ved inngangsdøren. Boligen disponerer også en utvendig oppbevaringsbod på ca. 5m².

Inn døren tar boligen deg imot med gang hvor det er god plass for oppbevaring av ytterklær. Her er det linoleumsfliser på gulv og trepanel på vegger. Hallen fører deg videre til kjøkken og stue. Kjøkkenet har innredning fra IKEA (2008), men er fornyet med nye eikefronter i 2015. Vinylgulvet er også fornyet, i 2022, og oppvaskmaskin fra 2018 og stekeovn/keramisk topp 2017. Det er god plass til spisegruppe på kjøkkenet. Videre har etasjen romslig stue med godt av vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Her oppvarmes det med varmepumpe fra 2017 og vedpeis. Terrassedør og vinduer i stue med to-lags glass fra 2009. Fra stuen har du direkte adkomst til vestvendt terrasse på hele 26 m² (2014), og frodig grønn hage. Hagen er godt beplantet ved grensen av tomten, som sørger for lite innsyn fra veien. Den ene langveggen i stuen er kledd med bambusspiler, som gir rommet et fint avbrekk og en lun og varm følelse.

Opp trappen til andre etasje finner du boligens tre soverom, bad og toalettrom. Soverommene er romslig og det er god plass for klesoppbevaring. Hovedsoverommet har tilgang til vestvendt overbygget balkong på ca. 5,5 m². Balkongdøren her er fra 2004. Badet er nytt fra 2021 med nye våtromsplater utført av håndverker, vinylgulv og elektrisitet, utført av håndtverkere. Dusj og baderomsinnredning er fra 2015. Eget toalettrom med laminat på gulv, som er plassert ved siden av badet. Oppvarming i etasjen er panelovner. Fra gangen i etasjen er det tilgang til kryploftet. Supert for lagring!

Kjelleren har betong gulv mot grunnen og kan utvikles til en kjellerstue. Det er pr. i dag et kjellerrom, boder og opplegg for vaskemaskin.

Borettslaget består av 48 andeler.

Beliggenhet

Eiendommen befinner seg i et etablert boligområde som ligger sentralt plassert på Hafslundsområdet. Herfra er det kort vei til dagligvarehandel og servicetilbud. Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger også i nærheten. Det er ca. 2,5 kilometer til Sarpsborg sentrum, hvor det er et rikelig utvalg av kafeer, hyggelig gågate og Storbyen med butikker. Området har godt kollektivtilbud, med hyppige bussavganger og kort vei til jernbanestasjonen.

Hafslunds hovedgård med sin historie og storslagen prakt ligger i nærheten, samt idrettshall, golfbane, fotballbane og treningssenter. I tillegg er det kort vei til flere hyggelige turområder, som for eksempel populære Appelsintoppen.

Her bor man sentralt og praktisk, midt imellom Fredrikstad og Svinesund

Felleskostnader

5 216 pr. mnd. Felleskostnader dekker: Kabel TV, kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, utvendig forsikring, renter, avdrag m.m.
Eier opplyser om at felleskostnader skal økes med 262 kroner pr. 01.01.2023.
Det er da tatt høyde for følgende:
Kommunale avgifter økes med 20%
Forsikring økes med 22%
Øvrige driftskostander økes med 5%
Tatt høyde for økte renter på borettslagets lån.

Andel fellesgjeld

95 325

Andel formue

37 370

Borettslag

Borettslag: Ulstrupsveien borettslag, Orgnr: 953102463

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: 11496492 7 (Husbanken) Restsaldo: 1 940 568,- Siste termin: 01.11.2030 - 1,38% rente.
Lånenr.: 12128003043 (DNB Bank ASA) Restsaldo: 714.695,- Siste termin: 31.03.2029 - 3,55% rente.
Lånenr.: 12129316916 (DNB Bank ASA) Restsaldo: 38.234,- Siste termin: 30.05.2024 - 3,55% rente.
Lånenr.: 16365854622 (DNB Bank ASA) Restsaldo: 1.588.513,- Siste termin: 30.06.2047 - 3,55% rente.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87375456

Regnskap

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Skal søkes til styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad 2. etasje:
 • Ventilasjon - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert.
 • Overflater gulv - Det er registrert knirk i gulvet.
 • Avløpsrør (ink. sluk) - Sluk og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.

- Kjøkken:
 • Vannrør - Vannrør har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.
 • Overflater gulv - Det er stedvis knirk i gulvet.

- Toalettrom:
 • Ventilasjon - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
 • Vannrør - Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.
 • Avløpsrør - Avløpsrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.

- Øvrige rom - 2. etasje:
 • Overflater gulv - Det er stedvis registrert knirk i gulvet.

- Øvrige rom - 1. etasje:
 • Overflater gulv - Linoleumsfliser i gang er stedvis løse. Det er stedvis registrert knirk i gulvet.
 • Innerdører - Dørbladet til innerdør mellom entré og gang har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

- Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Kjeller:
 • Overflater vegger - Det er registrert noe riss i yttervegger. Delevegg i treverk er delvis revet/demontert.
 • Overflater gulv - Gulv mot grunn har stedvis riss/sprekker. Gulvoverflate i tidligere vaskerom har noe avskalling. Skyldes trolig tidligere hendelse med vanninnsig i kjelleren.
 • Innerdører - Innerdør mangler skruer til dørhåndtak, samt deksel ved nøkkelhull.

- Loft - uinnredet / råloft:
 • Overflater vegger/undertak - Det er registrert fuktmerker i takbjelker og gavlvegg mot nord. Det er registrert utettheter i skjøter i takduk (tekking).

- Innvendige trapper:
 • TG 2 er satt grunnet sikkerhet. Trapp mellom 1. og 2. etasje har åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Trapp mellom kjeller og 1. etasje mangler rekkverk.

- Etasjeskiller - Kjeller:
 • Skjevhetsmåling - Det er noe merkbare skjevheter i kjelleren. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.

- Tekniske anlegg, VVS anlegg:
 • Varmtvannsbereder - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand.
 • Vannrør og avløpsrør - Vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.
 • Hovedstoppekran - Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er vurdert til å være passert.

- Elektrisk anlegg:
 • Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.

- Dører og vinduer:
 • Vinduer - Enkelte vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

- Yttertak:
 • Helhetsvurdering - TG2 er satt for å belyse at bygningsdelen har behov for oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.

- Balkonger, terrasser, veranda etc:
 • Utkragede eller understøttede konstruksjoner - Åpninger mellom ytterste terrassebord og rekkverk større enn 5 cm.

- Terrasser / platting på terreng:
 • Terrasser på terreng - Det er registrert noe skjevheter i dekke og rekkverk

- Drenering:
 • Helhetsvurdering - TG2 settes for å belyse risiko.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
- Brannskiller:
 • Det er registrert avvik i de branntekniske forholdene ved branncellebegrensende skille mot annen bruksenhet på loft (utettheter i gipsplater).

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 152 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 0 m².

1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, toalettrom og tre soverom.

Boligen disponerer også en utvendig bod på ca. 5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 23 220 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene.
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en carport på ca. 5,3 x 5,8 meter med el-billader. Det er også en biloppstillingsplass utenfor carporten. Romslig oppstillingsplass for gjesteparkering.

Byggemåte

Boligbygget er over tre etasjer samt kryploft.  Gulv av betong mot grunnen. Etasjeskiller og bærende konstruksjoner av treverk. Utvendige fasader er kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon i saltaksform, utvendig tekket med takplater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 19.12.1975 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Skogro familiebarnehage (0-3 år) - 2,4 km
Skogro barnehage - Ullerøy - 0,7 km
Skogro barnehage (0-5 år) - 0,7 km

Skoler:
Hafslund barneskole (1-7 kl.) - 0,9 km
Navestad barneskole (1-4 kl.) - 1,2 km
Hafslund ungdomsskole (8-10 kl.) - 1,2 km
Borg videregående skole - 3,5 km
St. Olav videregående skole - 3,7 km

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, vedfyring og varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Energiforbruk

Eier opplyser om sitt energiforbruk de siste tre mnd. (3 personer og en EL-bil):
Oktober 800 KwH
September 633 KwH
August 622 KwH

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er omfattet av Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026.
Reguleringsplan: Bede - Navestad med ID: 28003 og Haugeveien 13 med ID: 28013.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1974/303159-3/3 - Festekontrakt - vilkår
1993/12649-1/3 - Diverse påtegning
1981/303018-1/3 - Best. om adkomstrett
1995/685-1/3 - Erklæring/avtale
2017/68273-1/200 - Best. om adkomstrett
Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 05 30 66 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja. Forkjøpsretten vil bli avklart etter budaksept.

Adresse og matrikkel

Johan Paulsens vei 40B, 1738, Borgenhaugen, Gnr. 1048 bnr. 7, andelsnr. 22 i Ulstrupsveien borettslag med orgnr. 953102463 Fnr. 2 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

29-21-0275

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.