Fredrikstad

Velkommen til leilighetene i Parken | Unik beliggenhet tett på sentrum og marka | Kun 25 leiligheter.

Bratliparken , 1605 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

67%

eier sin egen bolig

71%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

59%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 86-166 m²
Bruksareal 89-171 m²
Tomt 3 265 m² / Fellestomt
Soverom 2 - 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 1110
FINN.no 240456382
Sist endret 20.01.2022 13:05
Prisantydning 6 300 000 - 15 600 000,-
Totalpris 6 341 497 - 15 678 467,-
Fellesutgifter 3 049 - 4 948,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
101 A 3 1 108 m2 111 m2 8 100 000,-
101 B 2 1 86 m2 89 m2 6 300 000,-
101 C 2 1 86 m2 89 m2 6 300 000,-
103 A 2 1 90 m2 94 m2 6 700 000,-
201 B 3 2 108 m2 111 m2 8 100 000,-
201 C 3 2 108 m2 111 m2 8 100 000,-
203 C 2 2 90 m2 94 m2 6 800 000,-
302 C 2 3 114 m2 119 m2 9 600 000,-
401 C 3 4 166 m2 171 m2 15 600 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Allerede 14 stk. solgt!

Velkommen til leilighetene i Bratliparken, en perle av de sjeldne!

Selger har lagt stor vekt på å skape lekre, moderne og praktiske boliger med høy kvalitet og gode planløsninger. Boligene vil være utstyrt med blant annet kvalitetskjøkken og integrerte hvitevarer. Enstavs eikeparkett er standard i alle leiligheter. Det er valgt ut tidsriktige fliser, lekre baderomsmøbler og garnityr. God komfort med vannbåren gulvvarme sørger for et lunt og godt hjem. Det er godt tilrettelagt for tilvalgmuligheter, slik at du kan sette ditt unike preg på ditt fremtidige hjem. 

Selger er også opptatt av tiltak for å styrke den grønne omstillingen, og har inngått avtale med levering av fjernvarme til boligene for gjenbruk av energi.

Skjult i terrenget finner man felles garasjeanlegg med heiser og trappeoppganger til hvert bygg. Her kommer du deg enkelt og tørrskodd opp i leiligheten din fra garasjeplassen.

Nabolaget er rolig, med enkel og trygg vei til skoler, turområder og butikker. En passende plass for alle aldersgrupper.

Her kan du høre fuglekvitter til morgenkaffen fra terrassen, eller spasere til sentrum om du vil få servert kaffen av en barista. En sjelden balanse for sentrumsnære boliger.

BESØK GJERNE PROSJEKTETS HJEMMESIDE MED BLANT ANNET BOLIGVELGER:

https://bratliparken.no/

Forventet fremdrift

Salgsstart:  4. kvartal 2021
Byggestart:  1. kvartal 2022
Innflytting:    3. kvartal 2023

Beliggenhet

Endelig kommer leilighetene i parken, et steinkast fra sentrum. Beliggende rolig, tilbaketrukket, høyt og solrikt med direkte henvendelse til vakre Bratliparken.

I Bratliparken skal de prestisjetunge, arkitekttegnede, lekre leilighetene reises. Det er totalt tre bygningskropper fordelt over tre og fire etasjer. Leilighetene er orientert mot syd og vest, hvor alle har en åpen forside, og en mer lukket bakside som begrenser innsyn mellom byggene. Det er lagt stor vekt på estetisk utforming og fargevalg, og terrassert tilpasning i terrenget, slik at boligene ikke fremstår som for massive. Det er også utstrakt bruk av glass i fasader, som gir et moderne preg. I tillegg kan du nyte utsikten fra innsiden samt at det er godt med lysinnslipp.

Det er ingen overdrivelse å si at dette er en unik beliggenhet. Ikke bare har du idylliske parken som nærmeste nabo, men det er umiddelbar tilgang til skog og mark. Samtidig er boligene så sentrumsnære at du kan rusle til Fredrikstad sentrum på få minutter. Her ligger alt til rette for en rolig og enkel hverdag, men også et aktivt og sosialt liv, uansett alder og aktivitetsnivå.

Areal

Primærrom: 37 kvm - 167 kvm, Bruksareal: 40 kvm - 171 kvm
De 25 leilighetene varierer fra 40m² til 171m² (BRA)

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 17.11.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på som eies av sameiet.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Parkering

Leilighetene vil få 1 parkerinsplass i felles garasjeanlegg, Toppleilighetene vil imidlertid få 2 parkeringsplasser per leilighet i egne "dobbeltgarasjer" med port og innenforliggende stor sportsbod. Det er også noen ekstra parkeringsplasser ledige for salg, og er man også raskt ute kan man sikre seg en av disse. Alle parkeringsplasser vil være forberedt for el-lader.

Boder

Alle leilighetene vil få bodplass i felles garasjeanlegg. Ventilasjonsaggregat vil bli plassert i tilknytning til bod i leiligheten.

Internett / TV

Opplegg for tilknytning til bredbånd/internettlinje.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning iht. TEK17 i hver leilighet plassert i bod/himling.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene, og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid, og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører

Det vil bli opprettet ett sameiet på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.

Pengeheftelser

Iht. lov om eierseksjonssameier er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1G (folketrygdens grunnbeløp).

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Privat stikkledning til det offentlige.

Formuesverdi

Ikke fastsatt.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål ved plan detaljregulering for Traraveien 16B og 18, plan-ID: 3004 1118 (tidligere 0106 1118), vedtatt 09.02.2017

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnadene er ment å dekke blant annet, renovasjon, snøbrøyting, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger, tv/internett (kollektiv fiberaksessavtale), driftskostnader og vedlikehold av garasjeanlegg. I felleskostnader ligger også a konto beløp for fjernvarme. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere. Kostnader til drift og innvendig vedlikehold av garasjen fordeles mellom seksjonseierne som disponerer parkeringsplass etter hvor mange parkeringsplasser hver seksjonseier disponerer.

Eiendomsskatt og kommunale avgifter for vann- og avløp vil bli fakturert den enkelte seksjonseier direkte, i tråd med de til enhver tids gjeldende satser, og inngår ikke i felleskostnader.

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Det er utarbeidet et forslag til
driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i ett år.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før vedtak om igangsetting er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse, og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor bustadoppføringslova. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet, og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Bratliparken, 1605, Fredrikstad, Gnr. 208 bnr. 1110 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-21-9057

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.