Fredrikstad

Sentrum - Pen 3-roms leilighet i 2.etg | Parkeringsplass med el-bil lader | Innglasset vestvendt balkong.

Turngata 1 , 1606 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

62%

eier sin egen bolig

78%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

48%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 80 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 834 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1997
Gårdsnummer 300
Bruksnummer 1392
FINN.no 261484584
Sist endret 23.06.2022 15:47
Prisantydning 4 900 000,-
Totalpris 5 031 522,-
Fellesutgifter 2 872,-

Beregnet totalkostnad

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202,- (Panteattest kjøper) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 131 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 031 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten i 2.etg i Turngata 1 har en veldig fin beliggenhet i utkanten av sentrum - tilbaketrukket fra sentrumskjernen med grønne parker, ærverdige Cicignon og Strandpromenaden langs elva rett utenfor, og allikevel gangavstand til butikker, restauranter og kulturliv. En perfekt plassering for deg som vil bo stille og rolig og samtidig ha det aller meste lett tilgjengelig. Etter oppussing i 2018 fikk leiligheten nytt kjøkken og nye overflater i flere rom. Leiligheten er ellers velholdt, har god planløsning og er klar til å overtas.

Vi ønsker velkommen til visning!

Innhold

Leilighet i 2. etasje som inneholder entre, bad, vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning og to soverom. Innglasset balkong.
I tillegg følger det med en kjellerbod på ca 6 m2 og 1 biloppstillingsplass med el-bil lader i garasjeanlegg.

Utstyr

Heis
Callinganlegg

Standard

Det ble gjort en del oppussing i 2018 og leiligheten fremstår pen og velholdt. Det ble lagt nytt grått laminatgulv og ny tapet på vegger i stue/kjøkken og på gjesterom, ny varmtvanssbereder ble satt inn og ny kjøkkeninnredning med hvitevarer.

Kjøkken:
Ny kjøkkeninnredning fra Marmodal i 2018 som passer fint inn i det åpne rommet. De er lys i glasskapene og ellers hvite profilerte fronter. Praktisk kjøkkenøy med ekstra skapplass. Integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Takhengt ventilator.

Stue:
Rommet har god planløsning og er enkelt å møblere med spisestue og salong. Store vindusflater og skyvedør ut mot balkongen.
Varmepumpe.

Bad/vaskerom:
Bad og vaskerom er fra byggeår. Badet har fliser på vegg og gulv, varmekabler i gulvet. Romslig innredning med vask og skaper. Dusjhjørne med forheng. På vaskerom er det våtromsbelegg på gulv og malt strietapet på vegg. Det er opplegg til vaskemaskin og satt inn ny varmtvannsbereder i 2018.

Soverom:
Gjesterommet fikk nye overflater i 2018 og har egen utgang til balkongen. Hovedsoverom med original parkett og skyvedørsgarderobe.

Balkong:
Deilig vestvendt balkong på 11 kvm. Innglassingen forlenger utesesongen og på varme dager kan vinduene kan trekkes til side.

Sameiet er veldrevet og har en god plan for fremtidig vedlikehold. Bl.a. ble røropplegg sjekket i 2021, det ble foretatt service på felles ventilasjonsanlegg i 2019, el-kontroll i 2016 og det ble byttet garasjeport i 2020.

I atriet er det en hyggelig felles uteplass som beboerne kan benytte. Her pleier også sameiet å invitere til sommerfest.

Beliggenhet

Dersom du sirkler deg inn mellom Kirkeparken, elva og biblioteket finner du Turngata 1. Kvartalet er et rolig og populært boligstrøk ved Cicignon, omkranset av parker og herskapelige villaer, men det er likevel gåavstand til alle fasiliteter byen har å by på, blant annet den kjente bryggepromenaden som har rikelig med restauranter. Gågaten med kafeer og butikker ligger kun 400 meter unna. Parallelt med gågaten ligger Torvbyen kjøpesenter som rommer over 70 butikker og spisesteder.

Det er mye historie i nærområdet; her ligger den vernede og ærverdige Turnhallen rett over gaten og biblioteket som er et av byens få virkelige monumentalbygg like bortenfor. Hagen rundt er nydelig opparbeidet med gangstier, plen, beplantning og trær. På den andre siden ligger Kirkeparken som er byens eldste offentlige park. Den store lekeplassen gjør parken til barnas favoritt og i musikkpaviljongen holdes det konserter, og det er flere foreninger som spiller og danser ukentlig i sommerhalvåret.

På Strandpromenaden som strekker seg langs Glomma er det utplassert rikelig med sittegrupper og krakker så man kan nyte det yrende folkelivet både på vann og på land.

Gamlebyen - En av verdens best bevarte festningsby. Her ligger småbutikkene og bruktbutikkene side om side med gallerier og kafeer, i tillegg er det et rikt scenekulturliv med festivaler, konserter, revyer og teater og det hele er bare en liten gratis ferjetur unna.

En kort og veldig hyggelig spasertur fører deg til togstasjonen, og dermed er du kun en drøy time unna hovedstaden.

Felleskostnader

2 872 pr. mnd. Revisjon- forretning- og konsulenthonorar, utvendig forsikring, 1 garasjeplass, energi/fyring fellesareal, TV/bredbånd, drift og vedlikehold.

Sameie

Sameie: Victoria residens boligsameie, Orgnr: 979904843

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I 2018 inngikk sameie en avtale med Østfold Prosjekt / OBOS om utarbeidelse av en vedlikeholdsnøkkel - en mer langsiktig vedlikeholdsplan for sameiet.

I 2019 ble det utplassert radonmålere.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1293001

Regnskap

Regnskapet følger som vedlegg i salgsoppgaven

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad:
-Ventilasjon - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når
døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.
-Overflater vegger - Riss/sprekker i flis observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i
våtrommets tettesjikt. Hull i flis tettet med fugemasse er observert i dusjsonen. Dette kan utgjøre et svakt punkt i våtrommets tettesjikt. Forholdene krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
-Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er observert sprekk/riss i gulvflis ved toalett. Baderomsgulvet har rørgjennomføringer i dusjsonen. Dette kan utgjøre et svakt punkt i gulvets tettesjikt. Forholdene krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
-Membran, tettesjikt og overgang til sluk. - Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
-Fallforhold (gulv) - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted - målt til ca. 5 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på
lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Fallet er mindre enn
1:50 i en avstand på 80 cm.

Vaskerom:
-Sanitærutstyr / innredning- Benkeskapsinnredningen har delvis løs benkeplate og fremstår noe ufullstendig.
-Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
-Overflater gulv TG2 Gjelder: Parkettgulv i soverom 1. har stedvis gliper i langsgående skjøter.
-Innerdører Dørbladet til innerdør ved soverom 2. har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Etasjeskiller 2. etasje:
-Skjevhetsmåling - Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste
punkt på 2,0 meter er målt til ca. 15 mm i kjøkken. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt (soverom 1.).

Elektrisk anlegg:
-Forenklet vurdering av det elektriske anlegget -  Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Vinduer:
- TG2 Gjelder: Vindu i soverom 1. har noe malingsslitasje og trenger overflatebehandling.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 91 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Entre, bad, vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Takstmann/Tilstandsrapport

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 834 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det følger med 1 biloppstillingsplass med el-bil lader i garasjeanlegg. 

Byggemåte

Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner.
Utvendige fasader forblendet med teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.05.1996 for eiendommen.
Arbeidets art: Nybygg og tilbygg
Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fotspor barnehage - 1.1 km
Smertulia og Buskogen barnehage (3-5 år) - 1.1 km
Domkirken barnehage (3-5 år) - 1.1 km

Skoler:
Cicignon barne- og ungdomsskole - 0.6 km
Trara skole (1-7 kl.) - 1.5 km
Rødsmyra skole (1-7 kl.) - 1.8 km
Gudeberg barne- og ungdomsskole - 2.8 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 0.5 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 0.9 km

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Varmepumpe.
Øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 219 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 714 811 pr. 11.05.22 10:52 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 573 318 pr. 11.05.22 10:52 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan 393 Turngt/Tordenskioldsgt (bebyggelsesplan) Formål:
311 - Gate m/fortau
911 - Bolig/Forretning/Kontor

Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032
Formål:
320 - Flomfare, H320_Kyst
320 - Flomfare, H320_NVE
570 - Hensyn kulturmiljø, H570-ØFK
1130 - Sentrumsformål
2001 - Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur
(arealer)

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Turngata 1, 1606, Fredrikstad, Gnr. 300 bnr. 1392 snr. 5 orgnr. 979904843 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-22-0083

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.