Løkkevika / Skjeberg

Ferier på toppen av Løkkevika med spektakulær utsikt! | Båtplass og parkeringsplass | Ditt nye ferieparadis?

Løkkevikveien 397 , 1747 Skjeberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 2 700 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1966
Gårdsnummer 1112
Bruksnummer 1
Energimerking G
FINN.no 261664381
Sist endret 28.06.2022 12:51
Prisantydning 5 900 000,-
Totalpris 6 058 772,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202,- (Panteattest kjøper) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 058 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ask Møller & Partners presenterer Løkkevikveien 397! Et ferieparadis med utsikt uten sidestykke

Drømmer du og familien om varme og late sommerdager med utsikt du sjelden har sett maken til, og solforhold i særklasse? Da er dette din mulighet for å sikre deg og dine sommerparadiset i flotte Løkkevika. Skape uforglemmelige minner med hele familien og venner i årene som kommer. Båtplass har du gjennom "Sameiet Knarrvika Brygge", så her ligger alt til rette for å utforske et eldorado av båttur muligheter

Korte avstander til bademuligheter og Løkkevika Handel

Eiendommen består av hovedhytten med 3 soverom, romslig stue med åpen løsning til kjøkkenet, bad og gang. Annekset ble ferdigstilt i år og er på 13 m². Praktisk bod på ca 3 m²

Magnus Winther ønsker velkommen til visning. Husk å melde deg på

Innhold

Hytten inneholder: Gang, bad, kjøkken med åpen løsning til stuen og tre soverom.
Anneks på 13 m². 
Praktisk bod på ca 3 m².

Standard

Høyt i terrenget med utsikt utover havet ligger den sjarmerende hytten, bygd og reist i 1966, og senere påbygd med tre soverom mot sør i 1982. Med tre soverom og et anneks på 13 m² ligger alt godt til rette for å ha familie og venner på besøk, og nyte sene sommerkvelder i godt lag, på den 38 m² store vestvendte verandaen med panoramautsikt. Terrassebord er nylig behandlet i år, og hytten er generelt godt vedlikeholdt. Foruten om tre soverom har hytten hovedinngang på nordøstsiden, her er det god plass for oppbevaring av ytterklær og sko og slitesterk 1-stavs laminat gulv. Fra gangen har du praktisk adkomst til badet. Her er det belegg på gulv, vaskemaskin, dusjkabinett, vask og toalett. Badet er ikke oppbygd som våtrom, men kan fortsatt tåle dagens bruk, da det ikke dusjes rett på gulv/vegg. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen og har 1-stavs laminat på gulvet og lys trepanel på vegger. Innredningen er grå malt og benkeplate i heltre. Stuen er romslig og et godt rom å søke for litt skygge eller på regnværsdager for kortspill og annen hygge. Vinduene i stuen mot verandaen ble byttet i 2015 og taktekket er fra 2013.

Annekset er et supert sted for ungdommen eller for gjester, og ble ferdigstilt i år. Dette er et supert oppholdsrom for ungdommen eller for gjester. Det er skyvedører med takhøyde vinduer mot vest. Annekset er et ferdigbygg levert av Grønt Fokus.

Båtplass er gjennom "Sameiet Knarrvika Brygge" med org.nr.: 926 082 426. Statuttene til sameiet ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er vanligvis 1 dugnad pr. år for vedlikehold av bryggen og et årsmøte i forkant av dugnaden. Vanligvis en lørdag på våren. Det er også et naust med noe lagringsplass til hver av båtplassene. Vedrørende utgifter for bryggeanlegget blir dette tatt fortløpende og innkjøp blir delt på medlemmer av sameiet. Det er tillatt med båtlengde på 6,5 meter. Hytten har båtplass merket med nr. 1.

"Løkkevika Vann og Avløpslag" har ogr.nr.: 920 900 003. Det er montert stoppekran 50-60 meter fra parkeringsplassen, og her åpner og stenger man vann slik man selv ønsker opp til hytten. Det vil være vann frem til stoppekranen året rundt. Foreløpig er det ingen årlige/faste utgifter, men dette kan komme.

Beliggenhet

Området ligger i et utpreget maritimt miljø i en blanding av hyttefelt og eneboliger, et frodig sted hvor sommerdagene nytes. Her er det fine turløyper, godt fiske, vakre svaberg, badeplasser og spektakulær utsikt ut mot havet. Nærmeste badested er Løkkevika badeplass, en idyllisk plass med sandstrender og svaberg.

For den båtvante og oppdagelseslystne er Skjebergkilen kun et steinkast unna. Her har du muligheten til en kort båttur innover til Høysand med badestrand, Isibar, den obligatorisk sommerisen for både store og små og Restaurant Salt hvor de nydeligste sjøretter serveres. I det havet åpner seg får du Karlsøy på din vestre side hvor det er mulighet for å fylle drivstoff på snekka og en matbit på populære Olseng Marina.

Om man ønsker en litt lengre båttur kan man putre utover mot Hvaler, kanskje Norges flotteste skjærgård, eller om man tar turen til Strømstad med yrende folkeliv på solskinnsdager.

Ikke langt unna ligger også den populære klatreparken Klatring på grensen - Her kan man klatre høyt og lavt i trærne. I tillegg er det flere aktiviteter på bakken, som bueskyting, strikketrampoline, frisbeegolf og mye mer. Dette er et ferieparadis for store og små hvor du har aktiviteter gjennom hele sommeren for alle aldersgrupper.

Butikker finner du på Rema 1000 i Skjeberg eller på Svinesundparken. Skulle man trenge billig kjøttdeig eller grillmat ligger eiendommen ca. 12 minutter fra svenskegrensen. Motsatt vei er det 20 minutter til Sarpsborg sentrum, med handlesenter og togstasjon.

Forsikring

JBF bank og forsikring Polisenummer: 1271587

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Utvendig:
  • Veggkonstruksjon: Noe vridning og sprekk. Noe råte gavl sør.
  • Vinduer: Noe tørre/sprukne rammer.
  • Dører: Noe tørre/sprukne rammer på terrassedør.
  • Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Innvendig:
  • Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  • Takkonstruksjon/loft: Noe skjevheter i taket.
  • Etasjeskillere/gulv mot grunn: Noen mindre skjevheter.
  • Kjøkken: Noen småskader i innredning og benkeplater.
  • Vannledninger: Rør er ikke helt pent/fagmessig hengt opp under hytten.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
- Bad:
  • Badet er ikke oppbygd som våtrom.

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, bad, stue og tre soverom.

Anneks:
Bruksareal: 13 m².

Uthus/bod:
Bruksareal: 3 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 700 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2067, Festeavgift: 12455

Garasje / Parkering

Hytten har parkeringsplass etter avtale med grunneier beskrevet i "Tillegg og forlengelse av festekontrakt festenr. 53 Gnr. 1112 Bnr. 1" Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven. Parkeringsplassen er merket med "Til salgsskilt" på visning. Ca. 1 minutt gange fra parkeringsplassen og opp til hytten.

Byggemåte

Hytten står på søyler av mur/sementblokker og lettklinker blokker til fjell.
Byggemåte er bindingsverk og skal være isolert med 10 cm. mineralull. Hytten har stående tømmermannskledning. Vinduer har tolags isoleringsglass fra 1988 og 1995. Taket er tekket med papp, renner og nedløp i stål. Saltak med innelukket konstruksjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest. Det skal heller ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 som er godkjent oppført.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 072,62 pr. år Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2021. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år ligger vedlagt i salgsoppgaven. Dok. fra kommune. Eiendomsskatten utgjør 6.376,- pr. år og er inkludert i beløpet.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 127 738 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av Kystsoneplan 2015-2026. Se kommunedelplan for kystsone for mer informasjon.
Eiendommen er ikke regulert.
Annekset med oppmålt areal på 13 m², er registrert hos kommunen, og bygget er etter info fra kommunen en bygning unntatt søknadsplikt. Etter gjeldende Kystplanlov er det tillatt med bebygd areal utenfor 100-meters sonen som ikke overstiger 90 m² BRA. Totalt bebygd BRA på tomten er oppmålt til å totalt være 98 m² BRA.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1966/304391-3/3 - Festekontrakt - Vilkår. Gjelder feste. Dok ligger vedlagt i salgsoppgaven.
2001/7421-1/3 - Erklæring/avtale. Gjelder bestemmelser vedrørende privat ledningsnett.. Dok. ligger vedlagt i salgsoppgaven.
2001/7420-1/3 - Erklæring/avtale. Gjelder rett for denne eiendommen til å legge private stikkledninger for vann- og avløp til offentlig nett. Dok. ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tillegg og forlengelse av festekontrakten er ikke tinglyst. Festekontrakten vil bli sendt til Kartverket etter overtagelse samtidig med skjøte for tinglysning. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Kun sommervann. For mere informasjon, se under "Standard" lengre opp i salgsoppgaven.
Privat vei fra "Løkkevikveien" og til parkeringsplass. Veien vedlikeholdes av brukere etter behov.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Vaskemaskin, kjøleskap på kjøkken og senger i hoved hytten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Forkjøpsrett med grunneier må avklares. Se pkt. "forkjøpsrett" lengre ned i salgsoppgaven for mer info. Ref. megler.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Grunneier (bortfester) har forkjøpsrett på eiendommen, jf. pkt. 5 i festekontrakten (ligger vedlagt i salgsoppgaven). Pkt. 5 i festekontrakten lyder: "Grunneieren forbeholder seg forkjøpsrett i tilfelle de oppførte bygninger med festeretten skal selges. Grunneieren må si fra innen 1 måned etter at han har mottatt varsel, om at han vil gjøre forkjøpsretten gjeldende."

Adresse og matrikkel

Løkkevikveien 397, 1747, Skjeberg, Gnr. 1112 bnr. 1 Fnr. 53 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

29-22-0094

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.