Nordre Kråkerøy / Fredrikstad

Pen 2-roms på Nordre Kråkerøy i et velfungerende borettslag | Solrik veranda | Kort vei til skog & mark | Sentrumsnært

Gaupefaret 25 , 1671 Kråkerøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

96%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

68%

har bolig mellom 60-120 kvm

25%

er barnefamilier

38%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 56 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 5 543 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1982
Gårdsnummer 422
Bruksnummer 210
Energimerking E
FINN.no 262939348
Sist endret 21.06.2022 16:07
Prisantydning 2 650 000,-
Totalpris 2 814 012,-
Fellesutgifter 3 963,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) 156 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 806 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 202,- (Panteattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 814 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ask Møller & Partners presenterer Gaupefaret 25!

Leiligheten har en populær beliggenhet på Nordre Kråkerøy. Her er det kort vei til skog og mark, men også gangavstand til sentrum. Området er fredelig og rolig, uten gjennomgangstrafikk.

Leiligheten ligger i andre etasje, litt opp fra bakkeplan for en fin utsikt og et lunt og godt hjem. Her kan du vente deg gjennomgående vindusflater i allmennromene, og laminat på de fleste rom. Leiligheten inneholder: Gang, kontor/bod, kjøkken med åpen løsning til stuen, soverom og bad. Fra stuen har du direkte adkomst til solrik veranda. Loftet tilhører leiligheten i andre etasje, perfekt for den som har litt å lagre! Det er også en utvendig, praktisk oppbevaringsbod.

Magnus Winther ønsker velkommen til visning! Husk påmelding.

Innhold

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder: Gang, bod/kontor, soverom, bad, kjøkken med åpen løsning til stuen og adkomst til veranda fra stuen.

Standard

Leiligheten har felles oppgang med enheten i første etasje. Opp trappen har du en romslig gang, med gode muligheter for oppbevaring av ytterklær og sko. Inn døren til leiligheten tar éntren deg imot med 1-stavs laminat på gulvet og malte vegger. Her er det også en stor og romslig oppbevaringsbod på ca. 7 m². Leiligheten har en åpen løsning mellom stue og kjøkken med gjennomgående lysflater som gjør enheten lys og luftig. Kjøkkenet har hvite, profilerte fronter og en nyere kjøkken skjenk som gir ekstra godt med arbeidsflater og oppbevaring. Det er benkeplater av laminat og flislagt sprutvegg fra 2017, for et moderne uttrykk og praktisk for rengjøringen.  Kjøkkenet har ukjent årstall og bærer noe preg av slitasje. Det er montert varmepumpe fra 2021 ved stuen. Fra stuen har du direkte adkomst til solrik veranda med markise. Her vil deler av fasaden på nord veggen bli byttet ut, og det blir lagt nytt dekke av typen Møre Royal i starten av juli. Badet har ukjent årstall og er utstyrt med servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Gulvflate er belagt med malt våtromsbelegg og oppvarming med panelovn. Soverommet er romslig og det er satt opp Elfa skyvedørsgarderobe i 2021. Det er ikke lagt laminat på gulvet i skyvedørsgarderoben. Utvendig oppbevaringsbod ved inngangsdør på ca. 5 m².

Beliggenhet

Kråkerøy Nord er kjent for å være et attraktivt og populært område. Og det er ikke så rart når man ser på omgivelsene. Smertu ligger svært sentralt med mange varierte turmuligheter, lekeplass, Smertudammen som er et møtested for å mate ender og gå på skøyter og Smertu akebakke som er like morsom for store som små, alt rett utenfor døren. Her har barna trygg og kort skolevei. En liten sykkeltur på 10-15 min og hele familien kan bade på Enhus. Det finnes matbutikker, treningssenter, apotek, blomsterhandel, legesenter, sportsbutikk og koselige Isegran med Café Galeien i nærområdet, men frister sentrum med bryggepromenaden eller andre servicetilbud er det ikke lenger enn ca. 15 min gange før man er på sentrumssiden. Stoppestedet for byfergen ligger drøye 2 km unna og denne tar deg til sentrum, Gamlebyen og Gressvik. Det er flere gode barnehager i nærmiljøet og kort vei til Værsteområdet som er en ny bydel i spennende vekst. For pendleren er det ca. 8 min på sykkelen til jernbanestasjonen og ca. en time til Oslo med bil.

Felleskostnader

3 963 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: TV-anlegg/bredbånd, kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, utvendig forsikring, drift og vedlikehold, fyring av fellesarealer mm. Se regnskap for ytterligere spesifikasjon

Andel fellesgjeld

156 000

Borettslag

Borettslag: Gaupefaret borettslag, Orgnr: 950225742

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det skal skiftes noe kledning ved veranda for denne andelen. Terrassebord skal byttes til Møre Royal, ref. megler for bildet. Vindsperre loft skal også utbedres, samtidig med veranda.
Det ble tatt opp i sist generalforsamling at styre ønsker nye redskapsboder, men dette er ikke vedtatt. Se protokoll fra ordinær generalforsamling for mer info.
Det er ikke planlagt å øke felleskostnader i nær fremtid.
Trappevask tilfaller 2. etg.

Tidligere vedlikehold:
2014 - 2015 Fuktsanering i kjeller
2014 Drenering
2019 Maling og vask av fasader
2019 Infrastruktur ladestasjoner

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.:  EIKA1-152091595 - Restsaldo: 3.335.729,- Restløpetid: 19 år - Rente: 2,65% flytende
Lånenr.:  EIKA2-152091594 - Restsaldo: 709.678,- Restløpetid: 22 år 6 mnd - Rente: 2,65% flytende

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6599011

Regnskap

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Skal søkes til styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad:
 • Ventilasjon - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
 • Vannrør - Kobberrør antatt fra byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene.
 • Sanitærutstyr / innredning - Dusjkabinett har sprekker rundt innfesting av håndrekke. Det er observert en liten skade på skuffefront til servantinnredning.
 • Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.
Avløpsrør (ink. sluk) - Sluk og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.
- Kjøkken:
 • Varmtvannsbereder - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand.
 • Vannrør - Vannrør antatt fra byggeår. Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene.
 • Overflater gulv - Det er stedvis knirk i gulvet.

- Øvrige rom:
 • Overflater gulv - Laminatgulv i stue har en glipe i langsgående skjøt ved skyvedør. Det mangler gulvlister rundt brannmur og skorstein, samt feielist under baderomsdør. Laminatgulv på soverom har en ufullstendig avslutning inne i skyvedørsgarderobe.
 • Innerdører - Innerdør til soverom har ett lite sår i overflaten.

- Tekniske anlegg:
 • Hovedstoppekran - Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er vurdert til å være passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- Elektrisk anlegg:
 • Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Det er gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Det foreligger ingen dokumentasjon på kontroll/vedlikehold av det elektriske anlegget og det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i dette bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

- Yttervegger:
 • Fasader ink. kledning - Kledning på sydvestvendt vegg ved balkong har høy slitasje. Overflatebehandling/utskiftninger må påregnes.

- Yttertak:
 • Tekking (undertak, lekter og yttertekking) - Det er observert sprekk/skade i en mønestein. Mønestein er stedvis ikke festet til taket. Skadet stein må byttes og løse steiner må festes.
Beslag, renner, nedløp og snøfangere - Det mangler stedvis snøfangerutstyr. Tiltak anbefales. Det er observert utettheter i sinkbeslag i overgang mellom to takflater. Kan føre til at vann trenger inn under taksteinene. Forholdet må utbedres. - Balkonger, terrasser, veranda etc:
 • Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift

- Drenering:
 • Alder - Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut ifra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 63 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Éntre, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 5 543 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellestomt på 7533 kvm som består av 2 tomter hvorav den ene er eiertomt (tomteareal 5547 kvm) og 1986 kvm festet tomt. Grunneier: Sameiet Bjølstad. Festeavtalen utløper 28/5-29 med rett til å fornye kontrakten med ytterligere 20 år. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene og reguleres hvert
10. år

Garasje / Parkering

Borettslaget disponerer 10 garasjer for utleie samt 15 plasser ute. Styret organiserer ventelister og tildeling av garasjer. El-billader skal bli montert i garasjer og på uteparkering.

Byggemåte

Boligbygget er over to etasjer, med grunnmur av murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av treverk. Utvendig er kledning kledd med liggende og stående trekledning. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein. Vinduer og skyvedør med 3-lags glass fra 2011.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.05.1981 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Smertulia og Buskogen barnehage (3-5 år) - 1 km
Fotspor barnehage - 1,7 km
Kråkeby barnehage (0-5 år) - 1,8 km

Skoler:
Rødsmyra skole (1-7 kl.) - 0,2 km
Kråkerøy ungdomsskole (8-10 kl.) - 1,3 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 1,7 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 1,9  km

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er omfattet av Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål:
370 - Høyspenning, H370
530 - Hensyn friluftsliv, H530-KFO
1001 - Bebyggelse og anlegg Godkjent/Vedtatt: 18.06.2020

Reguleringsplan: 100 Ulvedalsåsen med formål:
510 - Høyspenningsanlegg
112 - Konsentrert småhusbebyggelse
310 - Kjørevei
400 - Offentlig friområde
730 - Felles parkeringsplass
750 - Felles lekeareal Godkjent/Vedtatt: 16.08.1977

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1979/304604-2/86  Registrering av grunn - Dok. ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Vaskemaskin (fra 2017) på bad medfølger handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja.

Adresse og matrikkel

Gaupefaret 25, 1671, Kråkerøy, Gnr. 422 bnr. 210, andelsnr. 8 i Gaupefaret borettslag med orgnr. 950225742 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-22-0104

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.