Gamle Fredrikstad

Stor nyoppført råflott enebolig med utleie/generasjonsdel | Solceller, vannbåren varme, smarthus | Dobbeltgarasje

Akvamarinveien 11 , 1639 Gamle Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

94%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 244 m²
Bruksareal 297 m²
Tomt 873 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2022
Gårdsnummer 601
Bruksnummer 556
FINN.no 275097812
Sist endret 07.11.2022 13:23
Prisantydning 13 250 000,-
Totalpris 13 301 372,-

Beregnet totalkostnad

13 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 51 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 301 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ask Møller & Partners har lenge gledet seg til å presentere Akvamarinveien 11. En nyoppført, innflytningsklar og råflott enebolig hvor fokuset ikke bare har vært på estetikk, funksjonalitet og hvordan imøtekomme en hel families ulike behov, men også gode løsninger for lommeboka som bl.a. solceller, smarthus, vannbåren varme, el-bil lader og leieinntekter. Utbyggers ønske ved å bygge denne boligen var ikke bare å levere et nøkkelferdig hus, - men et hjem, fiks ferdig med tilvalg og løsninger for hele familien. Det er gjennomgående høy standard og fine detaljer som løfter boligen det lille ekstra.

På Begbytunet er naturen tett på, rett utenfor ligger marka med lysløype og fine turområder og det er kort vei til sjøen og golfbane. Området er stille og rolig og barnevennlig med egen lekeplass. Barnehage og skole like ved. Kort vei til handlesenter og Fredrikstad sentrum.

Velkommen til visning!

Innhold

1.etg.:
Gang/hall, romslig vaskerom med god plass til innredning, tv-stue med utgang til terasse med pergola, 3 soverom, bad og bod under trapp.

2.etg.: Stor stue og kjøkken med god takhøyde og utgang til takterrasse, hovedsoverom med walk-in garderobe og bad. Bod.

Utleieleilighten inneholder:
Oppholdsrom med stue og kjøkken, bad og soverom.

Dobbeltgarasje med 2 stk sportsboder.

Utstyr

Boligen er påkostet med masse utstyr, bl.a:
Solceller med årlig strømprodusjon til drift av 1 bil.
Vannbåren gulvvarme i 1.etg og på bad 2.etg.
Varmepumpe.
Stålpipe med peiovn.
El-bil lader.
Smarthusløsning.
Mye utebelysning.
Bevegelses sensor på lys i vaskerom, walk-in garderobe og garasje.
Lys i trappetrinn mellom 1. og 2.etg.
Robotklipper.

Standard

Boligens har en svært innholdsrik teknisk beskrivelse og en mengde utstyr, men det er allikevel følelsen den vekker som er det aller mest spennende. Store rom, takhøyde, vindusflater, takterrasse, lysforhold og en god flyt i planløsningen gjør dette til en perfekt familiebolig. Husets hjerte og absolutte samlingspunkt er 2.etg med et gigantisk allrom med et lekkert kjøkken og plass til både store og små sammenkomster. Via skyvedør er det utgang til en nesten 60 kvm stor takterasse med sol hele dagen. I 2.etg ligger også hovedsoverommet med walk-in garderobe og direkte adkomst til bad. I tillegg til 3 soverom i 1.etg har barna en egen stue med utgang til terrasse med pergola. Vaskerommet er praktisk plassert rett innenfor inngangsdøren.

Bortsett fra i hall og på våtrom er det 1-stavs parkett på alle gulv, det er slette malte flater på vegg og malte slette tak med spoter.

Kjøkken/stue:
Lekkert kjøkken med spilevegg med lysstripe, innredning fra Sigdal, benkeplate i stein og integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenøya har en fin og sosial løsning med spiseplass. Eikeplaten fra kjøkkenøya er tatt igjen i de integrerte hyllene i stuen og gir et helhetlig preg til rommet. Store vinduflater slipper inn mye naturlig lys og det er satt inn utvendige el-punkter for elektrisk solskjerming.

Bad:
Badene er holdt i samme farge og med 60x60 cm fliser, runde speil med dimmbare lys, innredning med dobbelt servant og vegghengt wc. I tillegg til nedsenket dusjhjørne med glassvegger har badet i 1.etg også badekar.

Terrasse:
Terrassen er på hele 58 kvm og bader i sol hele dagen. Det er trapp ned og koselig belysning rundt hele.

Dobbeltgarasje med elektrisk garasjeport, bevegelsessensor på lys i tak, el-bil lader og led stripe foran garasjeport. 2 sportsboder.

Bortsett fra hvitevarer på kjøkken er utleieleiligheten innredet og klar til bruk.

Begbytunet er i siste utbyggingsfase, det er 2 prosjekterte enboliger igjen og snart klart for å asfaltere veien rundt tunet.

Beliggenhet

Begbytunet ligger kun få minutters gange unna Begby barne- og ungdomsskole, barnehager og Begby I.L er et veldrevet idrettslag med mulighet for mange aktiviteter. De har bl.a en kunstgressbane for fotball og ca. 10 km med lysløyper. Siste tilskudd er utendørs treningspark som ligger ved vanntårnet. Det er også kort avstand til Borgehallen for innendørsaktiviteter. Liker du golf tar det noen minutter til Gamle Fredrikstad Golfklubb med flott 18-hulls bane. På Begbytunet bor man bare minutter unna sjøen, lysløypenettet og store skogs- og utmarksområder. På Begby senter, rett nedi veien, finner du blant annet matbutikk, blomsterbutikk og apotek. Vil du ha mer av det urbane, tar du turen til Fredrikstad sentrum. Det er god bussforbindelse til sentrum, eller man kan ta sykkelen med en flott, gratis ferjetur fra Gamlebyen og over. Her finner du gode handlemuligheter, et rikt kulturliv og ikke minst - Brygga i Fredrikstad - med restauranter og cafeer. Fra Begby har man det meste innen kort rekkevidde.

Litt sørover finner du Torsnes som er kjent for sine fantastiske tur- og fiskemuligheter og det er et yndet utfartssted for sopp- og bærplukkere fra hele Fredrikstad-distriktet. Bade kan du gjøre langs hele kystlinjen. Videre er det kort vei til flotte holmer og skjær på Hvaler. Gamlebyen er noen minutter unna og er et flott utfartssted med sjarmerende butikker, cafeer eller kanskje du bare vil "jangle på vollane"?

Det er svært gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg, med ekspress-busser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til bussholdeplassen på to-tre minutter. Det er også gang- og sykkelvei til Gamlebyen og til Fredrikstad sentrum.

Boligens areal

Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 297 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, vaskerom/teknisk, stue, bad og 3 soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 115 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Kjøkken, stue, bad, soverom og garderobe.

Utleieleilighet:
Bruksareal: 34,5 m².
Primærrom: 34,5 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken/stue, bad og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 873 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er ferdig opparbeidet med gressplen, kantstein og gårdslassen vil bli asfaltert.

Garasje / Parkering

Romslig dobbeltgarasje med ca 2,7m innvendig takhøyde og plass til 2 biler og sykler. Vedlikeholdsfri Hörmann garasjeport med 2 fjernkontroller og mulighet for app-styring.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest vil foreligge før overtagelse.

Oppvarming

Jevn og behagelig oppvarming med vannbåren varme i hele 1. etasje og bad i 2. etasje samt varmepumpe luft-til-luft og peisoven i stue 2.etg.
Systemair ventilasjonsanlegg sørger for energieffektiv ventilasjon med lavt lydnivå slik at du og familien får et godt inneklima.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området omfattes av reguleringsplan Bråten, Begby datert 10.02.03, vedtatt 09.11.2004.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Akvamarinveien 11, 1639, Gamle Fredrikstad, Gnr. 601 bnr. 556 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-22-0171

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.