#ROLVSØY

Romslig enebolig i blindvei | Stor godkjent utleiedel! På toppen av åsen med den siste kveldssola! 67kvm dobbeltgarasje!

Vestre Nesskogen 30 , 1664 Rolvsøy

VISNINGER

11. april søndag kl. 12:00-13:00

12. april mandag kl. 18:00-19:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 317 m²
Bruksareal 384 m²
Bruttoareal 409 m²
Tomt 737 m² / Eiet tomt
Soverom 8
Byggeår 1994
Gårdsnummer 727
Bruksnummer 409
Energimerking E
FINN.no 213644872
Sist endret 09.04.2021 16:19
Prisantydning 6 990 000
Totalpris 7 180 570
Ligningsverdi 1 372 690,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 190 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 180 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL VESTRE NESSKOGEN 30!
I en blindvei med utsikt & den siste kveldssola finner vi Vestre Nesskogen 30!  Med et bruksareal på 384 kvm har du boltreplass for storfamilien, pluss besøk! Boligen har godkjent leilighet i underetasjen!
På Rolvsøy er du tett på fantastike turområder. I nærheten ligger også Østfoldhallene med et bredt utvalg i alt fra mat, klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg.
Kort fortalt:
• Hovedplan, bo med alt på en flate!
• Bad i hoved.etg fra 2016!
• Bad i underetasje 2021!
• Utsikt & fantastiske solforhold!
• Blindvei
• 125 kvm utleiedel, estimert leieinntekt på 13 000,-
• STOR dobbeltgarasje ca 67 kvm
• Svært barnevennlig! Gangavstand til gode skoler
• Skog & mark rett utenfor døra!
• Egner seg godt som genrasjonsbolig!
Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje: Vindfang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.
Hovedplan: Vindfang, gang, stue, tv-stue, 5 soverom, kjøkken, bad, toalett og vaskerom.

Standard

ENTRÈ
Romslig entré der man virkelig blir tatt godt i mot og får en god magefølelse allerede fra første møte med boligen. Det er god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys og luftig med god plass til både spisestue og tv-møbler. Det er en vakker vedovn i stuen i både utleiedelen og i hoveddelen.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen har malte profilerte skapdører, laminert benkeplate og benkeplate med fliser. Det er montert platetopp, komfyr, vifte, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap med isbitmaskin. Flisene på benkeplaten er malte. Eier opplyser at innredningen er fra byggeår.
KJØKKEN - UTLEIE
Kjøkkeninnredningen har sorte høyglanspolerte skapdører og laminert benkeplate.
Det er montert kjøl- og fryseskap, komfyr, platetopp, vifte og oppvaskmaskin.
SOVEROM
Det er 5 soverom i hoveddelen. Rommene er av god størrelse og fremstår innbydende og lekre.
SOVEROM - UTLEIE
Det er 3 soverom i utleiedelen. Dette gjør utleiedelen meget attraktiv for interessentene.
BAD
Badet i hoveddelen har fliser på veggene og gulvet. Det er veggmontert toalett, baderomsinnredning med to servanter og dusjnisje.
Det er varmekabler i gulvet. Eier opplyser at badet er oppbygd i 2016.
BAD - UTLEIEDEL
Det er fliser på veggene og gulvet. Det er veggmontert toalett, baderomsinnredning med to servanter og nedsenket dusjnisje. Det er varmekabler i gulvet og mekanisk avtrekk.
Eier opplyser at badet er oppbygd i 2021.
VASKEROM
Det er vaskerom i både underetasjen og hoveddel. De antas å være fra byggeår.
Det er belegg på gulvet og malte vegger. Det er montert utslagsvask og uttak for vaskemaskin.
Det er montert 200 liters varmtvannsbereder.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv: Laminat, malt parkett, fliser og belegg.
Vegg: Malt tapet, mdf plater/panel og tapet.
Himling: Malte flater.

Beliggenhet

Sentralt plassert midt i mellom byene Sarpsborg og Fredrikstad finner du Rolvsøy. Her får du tilgang til det beste fra begge byer, og du har Norges beste uterom som nærmeste nabo. Fredrikstad er i tillegg kåret til årets mest attraktive by i 2017. Eiendommen ligger sentralt til med gangavstand til Hauge barneskole og Haugeåsen ungdomsskole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Trollklubben barnehage ligger like ved boligen og Rolvsøy barnehage ligger i nærheten.
Både Reksutad skole og Steinerskolen ligger nær boligen. Ved Steinerskolen er det også barnehage. Nærmeste videregående skole er Greåker VGS. Det er flere videregående skoler både i Sarpsborg og Fredrikstad. Nærområdet gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er blant annet flotte turområder i Rolvsøy/Fredrikstadmarka, hvorav marka er like i nærheten og med 20 min. til Skihytta og kort vei til Glommastien.
I nærheten ligger også Østfoldhallene med et bredt utvalg i alt fra mat, klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss som går hvert 15. min. Med bil tar det ca. 13 min til Fredrikstad, 13 min til Sarpsborg, 29 min til Moss, 31 min til Halden og 65 min til Oslo S.

Boligens areal

Primærrom: 317 kvm, Bruksareal: 384 kvm, Bruttoareal: 409 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 737 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasjen har montert to leddport.
Det er lagt noe belegningsstein på gulvet, samt støpt dekke.
Det er også biloppstilling på gårdsplassen.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjellgrunn, og antatt oppfylte steinmasser.
Kjellervegger er oppført i murblokker, og har puss og teglstein utvendig. Eier opplyser at drenering er fra byggeår, bortsett i fra på det ene hushjørnet som er utbedret. Det var ingen tegn til sviktende drenering på befaringstidspunktet, men det kan ikke garanteres at dreneringen ikke er mangelfull, da dette er en lukket konstruksjon, og ikke mulig å sjekke under bakkenivå. Har fått tilstandsgrad 2 av takstmann Arnstein Mathisen.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Boligen har valmtak i trekonstruksjon. Det er montert luke til loftet. Yttertaket er tekket med takstein. Noe av taksteinen har nyere dato. Taksteinen er fra byggeår. Yttertaket er kun besiktiget fra bakkenivå.
Den eldste delen av taksteinen har slitte overflater og har fått tilstandsgrad 2.
Nyere takstein har fått tilstandsgrad 1.
Det er balkong med fliser på gulvet og det er montert rekkverk. Det er observert sprekker i fugene, og det mangler en flis. Balkongen har fått tilsynsgrad 2.
Det er oppført pipe med peis.
Det er betonggulv over garasjen. Det er etasjeskille i trekonstruksjon.
Det er flere utforede vegger i underetasjen. Det ble ikke observert fukt på ytterveggene på befaringen, men dette kan ikke garanteres, da dreneringen er en lukket konstruksjon og kan ha påvirkning for de ytre påkjenningene på ytterveggene og har da fått tilstandsgrad 2.
Flere elementer i tilstandsrapporten har fått tilsynsgrad 2. Les fullstendig rapport vedlagt salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Den midlertidige brukstillatelsen er vedlagt i salgsoppgaven

Adgang til utleie

Egen utleiedel på ca. 125 kvm. Estimerte leieinntekter pr. mnd på ca. kr. 13 000,- Boligen kan forøvrig leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler, peis og elektrisitet.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 30 174

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 372 690 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 941 683 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for RÅDALEN - HATTEVEIEN ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1992/4603-3/86  Erklæring/avtale  
12.05.1992 
Bestemmelse om vann/kloakkledning samt ledninger for strøm, telefon, radio og TV
1992/4603-4/86  Urådighet  
12.05.1992 
FORBUD MOT OVERDRAGELSE AV UBEBYGD TOMT
1992/4603-5/86  Erklæring/avtale  
12.05.1992 
DET FORUTSETTES AT BEBYGGELSEN PÅBEGYNNES INNEN 2 ÅR OG FULLFØRES PÅ NORMAL TID

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet vann, vei og kloakk.

Offentligrettslig pålegg

Feiertilsyn - avvik. Mangler plate på gulv ved peisen i underetasje. Se vedlagt dokument fra Fredrikstad kommune.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vestre Nesskogen 30, 1664, Rolvsøy, Gnr. 727 bnr. 409 i Fredrikstad kommune

Eier

Beate Maria Alexandersen Pål Quist Alexandersen

Oppdragsnummer

30-21-0013

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.