Sentrum

Stilren & praktisk leilighet i 3.etasje | Flislagt delikat & renovert bad | Solrik balkong | Sentralfyr | Sentrumsnært!

Oskars gate 14 , 1706 Sarpsborg

VISNINGER

13. april tirsdag kl. 18:30-19:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Aksje
Primærrom 58 m²
Bruksareal 63 m²
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1957
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 650
FINN.no 213952139
Sist endret 08.04.2021 15:04
Prisantydning 1 700 000
Totalpris 2 076 279

Beregnet totalkostnad

1 700 000,- (Prisantydning) 363 429,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 063 429,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 12 850,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 076 279,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Oskarsgate 14
Meget pen 3 roms leilighet i 3 etasje med sentral beliggenhet i Sarpsborg sentrum.  Leiligheten har en fin planløsning med romslige soverom med garderobeløsninger, pen stue med utgang til vestvendt, solrik balkong, separat kjøkken med oppgradert innredning og nytt  flislagt bad m/v.kabler. Leiligheten er oppusset og malt i moderne farger og fremstår som meget hyggelig.
Kort fortalt:
- Oppusset leilighet
- Gangavstand til sentrum
- Solrik balkong
- Renovert flislagt bad i 2018
- 2 soverom med garderobeløsninger
- Sentralfyr
- Romslig kjøkken
- Nye vinduer/balkongdør
- Moderne fargevalg i leiligheten
- Utbedret rørsystem i borettslaget. Rør i rør
- Nye hvite, profilerte dører
- Porttelefon m/automatisk åpning

Innhold

Entre, stue, kjøkken, bad, 2 soverom

Standard

Stue:
Lys og hyggelig stue med god plass for både sofaløsning og spisestue. Det er utgang fra stuen til stor, solrik balkong. Stuen har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og det er godt med veggplass for seksjoner og bilder.  På gulvet er det parkett på gulv og malte vegger.
Kjøkken:
Lyst og hyggelig kjøkken med glatt innredning til tak, mørk laminat benkeplate og fliser over benk. Innredningen har godt med benke- og lagringsplass og er utstyrt med oppvaskmaskin og vifte over ovn. Ved byttin av rør ble det lagt opp ekstra lengder med rør på kjøkkenet for eventuelt flytting av vask. det er instalert waterguard på kjøkkenet. Det er parkett på gulv og lys tapet på vegger.
Hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale
Baderom:
Renovert flislagt bad i 2018. Flisene er store og moderne og det er lagt fliser både på gulv og vegger. I dusjnisjen er det mosaikkfliser på gulv.
Det er varmekabler i gulv og spotter i tak.. Badet er innredet med vask i innredning, speilskap, vegghengt toalett og har opplegg for vaskemaskin.
Rørene er byttet og det er nytt rør i rør system. Det er mekanisk avtrekksvite på badet.
Soverom:
Leiligheten har 2 romslige soverom, ett med skyvedørsgarderobe og ett med plassbygd garderobe. Vegger er malt i harmoniske farger og på gulv er det parkett og laminat.

Beliggenhet

Sentrum
Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange fra Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Innenfor gangavstand:
Gågata.
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum
Ca. 5 minutter - Sparta Amfi
Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes

Felleskostnader

5 061 pr. mnd.
Fellesutgifter inklutderer: Div. honorarer, renthold, kontingent NBBL, vedlikehold, kabel TV, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, felles strøm, andre driftsutgifter, renter og avdrag på felleslån. Felleskostnadene inkluderer også sentral oppvarming og internett.

Andel fellesgjeld

363 429

Avdrag fellesgjeld

789

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2012: Byttet vinduer ut mot veien
2017: Oppgradert avtale med GET
2019: Utskifting av taket samt noe mekanisk reparasjoner på verandaer
2020: Vedlikehold av lagets rørsysteme
Se forøvrig lagets nettside: www.oskarsgate1416.no

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN ordning i borettslaget

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr. 12139320288 - Dnb Bank - annuitetslån - rentesats 1,6% - 4 term. pr. år - 117 term. til innfrielse
Lånenr. 16362681875 - Dnb Bank - annuitetslån - rentesats 1,6% - 4 term. pr. år - 119 term. til innfrielse

Rentekostnader fellesgjeld

551

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 87370329

Vedtekter / husordensregler

Se vedlegg prospekt

Husdyrhold

Husdyr må ikke holdes uten styrets samtykke.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 63 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser

Byggemåte

Det er støpte gulv i kjelleren. Ringmuren er av plasstøpt betong. Ytterveggene er oppført i mur/betong og fasadene er kledd med korrugerte plater. Bygningen har saltak yttertak tekket med stålplater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdig attest 15/1-1958

Adgang til utleie

Etter ett års botid kan kjøper søke styret i borettslaget om utleie av sin bolig.

Oppvarming

Sentralfyr

Regulering

Se vedlegg prospekt

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Aksjelag

Boligselskapet Oskarsgate 14 og 16 AS består av en boligblokk oppført i 1957med totalt 16 aksjeleiligheter

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Adresse og matrikkel

Oskars gate 14, 1706, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 650, leilighetsnr. 301 orgnr. 930429724 i Sarpsborg kommune

Eier

Morten Rønne

Oppdragsnummer

30-21-0023

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.