#BJØRNSTAD/GRÅLUM

Ny leilighet med høy standard! Stor solrik terrasse | 2 soverom | Garasje | Nybyggaranti | Lave fellekost.!

Gudbrands vei 46E , 1712 Grålum

VISNINGER

9. mai søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 2 888 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 2047
Bruksnummer 286
FINN.no 214792331
Sist endret 05.05.2021 10:22
Prisantydning 3 780 000
Totalpris 3 883 519

Beregnet totalkostnad

3 780 000,- (Prisantydning) Omkostninger 94 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 780 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 883 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL GUDBRANDS VEI 46E!
Nybygd i 2020, beliggende i 2.etasje på et nytt og populært boligfelt! Leiligheten har en fantastisk planløsning med to romslige soverom, gang, baderom/vaskerom, god bodplass og en stor kjøkken/stueløsning.
Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse - både usjenert og i le for vind. Stuen er lys og luftig med store vindusflater som gir et fantastisk lysinnslipp! Det medfølger en garasje i rekke med leddport og elektrisk portåpner.
Grålum er et svært populært område for bedrifter å etablere seg i, og har i dag flere store bedrifter med mange arbeidsplasser. Sykehuset Østfold på Kalnes ligger kun minutter unna.

Innhold

2.etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og boder.

Utstyr

Varmtvannstank på 200 liter plassert i den ene boden.
Automatsikringer, overspenningsvern og totalt 17 kurser.
Avløpsrør av plast.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en innbydende entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen er romslig med en praktisk planløsning som gir rom for både spisestue og tv-møblement. Det er parkett på gulvene og godt lysinnslipp. Det er en delvis åpen løsning mot kjøkkenet og utgang til terrassen.
KJØKKEN - INTEGRERTE HVITEVARER
Kjøkkeninnredning med hvite slette skapdører, og laminerte benkeplater. Det er montert integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, vifte, mikrobølgeovn og kjøl-/fryseskap.
BADEROM - VASKEROM
Badet har fliser på gulvet og veggene. Det er montert vegghengt klosett, stor benk med vaskekum, uttak for vaskemaskin, nedsenket dusjhjørne med glassdører. Det er montert downlights i himlingen.
SOVEROM - LUNE OG ROMSLIGE
Det er totalt to soverom i leiligheten. Rommene er av god størrelse og har plass til smarte garderobeløsninger.
Leiligheten har malte himling og vegger, samt parkett på gulvene.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde tett inntil skog og mark. Herfra er det kort vei til alle fasiliteter som flere dagligvarebutikker, konditori og bakeri, apotek, lege og tannlege, bank, post og bibliotek til barnehager, skole og idrettshall.
Minutter unna ligger Inspiria science center som er et populært besøksmål for hele Sør-Øst Norge. Rett ved siden av ligger et av hotellkjeden Qualitys største hoteller hvor vi også finner Superland med blant annet et stort Badeland. Hotellet rommer også treningssenter og spa-avdeling.
Området rundt boligene byr på gode rekreasjonsmuligheter i skogsterreng. Like i nærheten finner du også Kalnesskogen med løypenett og flotte muligheter for sopp- og bærplukking. Fine bade- og fiskemuligheter finner du i idylliske Tunevannet. I Grålum II Borettslag bor du svært sentralt til - midt i Østfold. Kun 4 km til Sarpsborg sentrum. Det er gangavstand til bussholdeplasser med gode bussforbindelser mot Sarpsborg og Fredrikstad. Med bil er det bare minutter til av- og påkjøring på E6 samt til Rv109 mot Fredrikstad.
Grålum er et svært populært område for bedrifter å etablere seg i, og har i dag flere store bedrifter med mange arbeidsplasser. Sykehuset Østfold med flere tusen arbeidsplasser ligger på Kalnes - kun minutter unna.
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Ungdomsskole
Ca. 3-5 minutter - Barneskole (Grålum, Hannestad)
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Inspiria science center/ Quality Hotel
Ca. 5 minutter - Sykehuset Østfold
Ca. 5-7 minutter - Barnehage (Bl.a. Hinkenhopp, Tindlund, Tuneskipet)
Ca. 5-10 minutter - Amfi Borg
Ca. 7-10 minutter - Legesenter
Ca. 10 minutter - Tunevannet/Landeparken
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 75 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

712 pr. mnd. Internett, tv, vedlikehold, vindusvask og drift.

Sameie

Gudbrandsvei 46 Boligsameie  Org.nr. 923881816.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tilltatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Byggemåte

Bygget på støpt plate på mark. Malt balkongdør med 3-lags glass i stuen som fører ut til terrasse. Malt inngangsdør fra byggeår. Vinduene har malte trerammer, og har 3-lags glass. Bygget er oppført i en moderne stil utvendig, oppført i bindingsverk, en trekonstruksjon som var vanlig på byggetidspunktet. Det er stående kledning på ytterveggene. Takkonstruksjonen har flatt tak. Yttertaket er antatt tekket med folie eller papp. Det er trapp opp fra terreng til terrasse/hovedinngang.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 88 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 888 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Garasje medfølger. Garasjen er på ca. 17 kvm og er bygget i 2020. Garasjen ligger i rekke på bakkeplan. Det er stående kledning på ytterveggene. Det er montert leddport med elektrisk portåpner.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhert til boligformål.

Oppvarming

Balansert ventilasjonssystem. Vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 839

Formuesverdi

Formuesverdi kan ikke rekvireres.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2018/1598159-1/200  Seksjonering  
26.11.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 5
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 83/1004

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Blakkestad Andersen Eiendomsutvikling AS v. Wiggo Andersen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.