#SENTRUM

Tidsriktig 4-romsleilighet i Storgata Terrasse! Egen inngang fra bakkeplan | Garasje | Heis | 2 bad og stor terrasse!

Jacob Hilditch` gate 9 , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Emilie Andersen
Emilie Andersen Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 121 m²
Bruksareal 121 m²
Bruttoareal 133 m²
Tomt 8 133 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1742
Energimerking D
FINN.no 214811247
Sist endret 11.08.2021 13:07
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 5 444 587

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) 1 640 578,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 430 578,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 444 587,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL JACOB HILDITCH` GATE 9!
En fantastisk leilighet på hele 121 kvm i Storgata Terrasse! Her har du blant annet 3 soverom, 2 bad, garasjeplass, en fantastisk kjøkken-/stueløsning og en behagelig og solrik terrasseplatting! Det er heis i borettslaget som tar deg fra garasjekjelleren og opp til leiligheten. Det medfølger også bod på ca. 7,4 kvm!
Tomtens plassering rett på sydsiden av sentrum har perfekt plassering med kort avstand til alle byens fasiliteter!
Felleskostnader inkluderer:
Renter og avdrag, drift av fjernvarme som går til oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, Tv/internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm i fellesareal, forvaltningshonorar, vedlikehold/påkostninger, revisjonshonorar og styrehonorar.
Velkommen til visning!

Innhold

1.etasje: To baderom, hall/gang, vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom.

Standard

ENTRÈ - EGEN INNGANG
Med egen utvendig inngang møtes du av en innbydende og lekker entré med skyvedørsgarderobe for god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - STORE VINDUSFLATER
Det er en åpen stue-/kjøkkenløsning av god størrelse. Store, flotte vinduer gir et fantastisk lysinnslipp og økt romfølelse. Det er énstavs-parkett på gulvene og tidsriktig farger på veggene. Her er det god plass til både spisestue og tv-møbler.
KJØKKEN - LEKKERT MED ØY
Kjøkken fra Aubo med god skap- og benkeplass med en kjøkkenøy med plass til barstoler rundt. Slette folierte fronter, laminerte benkeplater og fliser mellom over- og underskap. Integrert oppvaskmaskin, platetopp, dobbel oppvaskkum, ovn og kjøle-/fryseskap. Kjøkkenventilator antatt tilkoblet balansert ventilasjon. Her får man virkelig lyst til å kokkelere for venner og familien!
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er tre soverom med smarte garderobeløsninger. Det er varme i gulvene i alle soverommene.
BADEROM - TO BAD
Leiligheten har to baderom, der det minste av dem har fliser på overflatene og vannbåren gulvvarme. Det er en baderomsinnredning med underskap, ettgreps servant, vegghengt speil, dusjhjørne med foldedører i glass, dusjgarnityr, og vegghengt servant. Det største badet har overflater med fliser, vannbåren gulvvarme og en baderomsinnredning med underskap. Servant, vegghengt speil, dusjhjørne med svingbare dører i glass, dusjgarnityr og vegghengt klosett. Badene er delikate og innbydende med alt du måtte trenge av fasiliteter.
VASKEROM - TEKNISK ROM
Det er også et teknisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En smart løsning slik at vaskemaskinen ikke opptar plass på baderommene!
TERRASSE - FANTASTISK OASE I MIDTEN AV TERRASSEN
Fra stue er det utgang til en stor sydvendt delvis overbygget terrasseplatting på ca. 45 kvm. Ubehandlende impregnerte terrassebord, utebelysning og flere doble utestikk. Beplanting med belysning rundt terrassen.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: 1-stavs parkett, fliser i hall/gang.
Vegger: Moderne malte slette flater.
Himlinger: Malte slette overflater.

Beliggenhet

Med en svært sentral, men likevel rolig beliggenhet ligger Storgata Terrasse. Her bor du midt i byens mest attraktive boligområde! Med vestvendt plassering og omgitt av grønne hager får du følelsen av ro og luft. Fra Storgata Terrasse er det gangavstand til sentrum med alt av service og underholdningstilbud. På få minutter er du i sentrumskjernen med kjøpesenter, restauranter, butikker, kino og treningssentre. Og noen kvartaler unna ligger flotte Kulåsparken - en grønn lunge midt i byen! Sarpsborg er en by i positiv utvikling, med et voksende næringsliv og svært gode levevilkår. I 2016 rundet byen 1000 år og flere av sentrumsområdene fikk samtidig en oppgradering. Storbyen kjøpesenter rommer 75 butikker og er kun få minutters gange unna. Her finner du blant annet matvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og flere spisesteder. I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter. Det er gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til Sarpsborg busstasjon på fem minutter. Busstopp finner du rett utenfor Storgata Terrasse. Kort vei til Sarpsborg jernbanestasjon og rundt 1 time og 30 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. Det jobbes også med reåpning av Rygge flyplass som ligger 15 minutter unna med bil. Barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager ligger like ved. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole, fikk helt nytt bygg i 2015 og er en av landets mest moderne barneskoler.
Estimerte avstander med bil:
Sarpsborg sentrum: 2 minutter
Sykehuset Østfold, Kalnes: 8 minutter
Fredrikstad sentrum: 17 minutter
Svinesund, riksgrensen: 23 minutter
Oslo sentrum: 1 time 10 minutter
Oslo Lufthavn Gardermoen: 1 time 25 minutter

Felleskostnader

10 970 pr. mnd.
Renter og avdrag på fellesgjeld, drift av fjernvarme som går til oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, kabel-tv, internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm i fellesareal, forvaltningshonorar, vedlikehold/påkostninger, revisjonshonorar, styrehonorar, arbeidsgiveravgift og kontigent NBBL.

Andel fellesgjeld

1 640 578

Andel formue

16 308

Borettslag

Storgata Terrasse Borettslag betstår av totalt 69 leiligheter og to hybler fordelt over åtte bygg.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12138327718, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 20.08.2020: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 20.08.2020: 67 833 257
Andel av saldo: 1 640 579
Første termin/første avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.06.2049 )
Lånet er åpnet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Lånenummer: 12138327726, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 20.08.2020: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 20.08.2020: 20 442 659
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.06.2049 )
Lånet er åpnet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Rentekostnader fellesgjeld

Fellesutgiftene er fordelt:
Felleskostnader: kr. 3 436,-
Renter: kr. 2 193,-
Avdrag: kr. 3 711,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Boligens areal

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 8 133 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles garasjekjeller. I garasjekjelleren finner du også postkassene, medfølgende sportsbod til leiligheten, samt heis opp til leiligheten.

Byggemåte

Betonggrunnmur antatt fundamentert til fjell/faste, komprimerte masser. Vegger forblendet med teglsten. Etasjeskillere i betong. Tak antatt tekket med takpapp/banemembran. Vinduer og terrassedør i trekonstruksjon med 3-lags isolerglass. Heis i byggkomplekset. Leiligheten og byggets konstruksjon har kun fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse er gitt. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten. Fordelingsskap for gulvvarme i vaskerommet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Formuesverdi forelliger ikke enda, i følge Altinn.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Fra selgers egenerklæringsskjema:
Vi har hatt en rettsak mot utbygger hovedsakelig gjeldende uteområdet som vi mener ikke ble ut formet slik som vi ble lovt på forhånd, i denne saken ble og flere punkter gjeldende innvendig utbedring også tatt med. Saken er avsluttet, innvendig utbedringsarbeid med fliser og maling har blitt meget bra, utvendig har det blitt satt opp blomsterkasser, etablert levegg og plantet ny vintergrønn barlind hekk rundt hele terrassen. Samt at borettslaget også har satt opp en flott sperring i form av blomsterkasse så plassen utenfor terrassen ikke benyttes til annet enn gangvei.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jacob Hilditch` gate 9, 1724, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 1742, andelsnr. 27 i Storgata Terrasse Borettslag med orgnr. 822739032 i Sarpsborg kommune

Eier

Geir Tore Andersen Hanne Larson Andersen

Oppdragsnummer

30-21-0087

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Forkjøpsrett

Ja. Forkjøpsretten avklares etter salget. Kontakt megler eller forretningsfører for ytterligere informasjon.