BAKKELI

Teglsteinsvilla på over 300 kvm med vidstrakt utsikt! Perfeksjonert ned til minste detalj | Utleiedel & dobbelgarasje!

Rifleveien 19 , 1710 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 306 m²
Bruksareal 310 m²
Bruttoareal 348 m²
Tomt 1 459 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1991
Gårdsnummer 2062
Bruksnummer 545
Energimerking E
FINN.no 220482031
Sist endret 10.06.2021 11:13
Prisantydning 8 900 000
Totalpris 9 144 769
Ligningsverdi 1 439 758,-

Beregnet totalkostnad

8 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 228 750,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 244 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 144 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL RIFLEVEIEN 19!
Noen hus er skapt slik at dens beliggenhet virkelig kommer til syne. Rifleveien 19 er et slikt hus. Helt på pynten av Bakkeli, usjenert og majestetisk ruvende over dammen ved SOL-hytta.
Boligen er på over 300 kvm med en godkjent utleiedel i underetasjen. Det er totalt 4 soverom og 3 baderom. Kjøkkenet er romslig og eksklusivt utført i sort med integrerte hvitevarer og plenty av skap- og benkeplass.
Stuen er stor og luftig med peis og utgang til en av boligens flere fantastiske uteplasser. Det er også en loftstue med takvinduer. Det er dobbeltgarasje på eiendommen med bod.
& KORT FORTALT:
• Teglsteinsvilla
• Feltets beste beliggenhet
• Utleiedel
• Tidsriktig og moderne
• Fantastiske uteplasser
• Dobbeltgarasje
• Utsikt
• Sort kjøkken med integrerte hvitevarer
Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje: Hall m/trapp, bad, vaskerom m/egen utgang, 2 soverom, bod, entré (utleiedel), stue (utleiedel), kjøkken (utleiedel), soverom (utleiedel), bad (utleiedel) Utleiedelen utgjør ca. 52 m² av
underetasjen. Det er også en intern forbindelse til utleiedelen i underetasjen.
1.etasje: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken m/spiseplass, peisstue, stue, omkledningsrom, bad, soverom, wc.
Loftsetasje: Loftstue, arbeidsrom, kott.

Standard

ENTRÈ
Fantastisk entré med varmekabler og 60x60 fliser på gulv. Videre kommer man inn i en romslig gang med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Herfra er det trappegang til de øvrige etasjene. Det lagt 1-stavs laminat som er gjennomgående i alle rom. Det er lagt varmefolie i gulv i gang, begge stuene og kjøkkenet i hoveddelen. Det medfølger stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. 
STUE
Hoveddelen har to flotte stuer med utgang til to solrike verandaer i 1.etasje. Her er det peis og god plass til både spisestue og tv-møbler. Romslig Tv-stue i loftetasjen med store vinduer gir en flott utsikt, godt med lysinnslipp og økt romfølelse. Utleiedelen har også en romslig stue med god plass til både sofa- og spisegruppe.
KJØKKEN HOVEDDEL
Stort og åpent kjøkken som ble pusset opp i 2019. Innredningen er IKEA Kungsbacka kjøkken som er en bærekraftig modell med slående svart, matt finish, avskårne kanter som gir et moderne, strømlinjeformet uttrykk. Det har slette folierte fronter og laminerte benkeplater. Det er integrerte hvitevarer slik som koketopp, stekeovn, mikroovn, 2 stk. kombiskap og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenhette i sort utførelse fra Kvik over koketoppen. Det er god plass til spisegruppe.
KJØKKEN UTLEIEDEL
Kjøkkenet i utleiedelen inneholder en kjøkkeninnredning med slette malte fronter og laminert benkeplate. Det er integrert koketopp og stekeovn, og opplegg for vaskemaskin, og det er ventilator over komfyren. Oppvaskmaskin og frittstående kombiskap medfølger handelen.
BAD 1.ETASJE
Badet i 1.etasje har fliser på gulvet og på veggene. Det er servant med slette folierte fronter. Det er montert klosett, servant og dusjhjørne med glassvegg. Det er nedsenket dusjnisje. Badet har downlights i taket.
Mekanisk avtrekksvifte i himling, og det er spalte for tilluft under dørblad.
BAD UNDERETASJE
Det er fliser på gulvet og på veggene. Badet har servantinnredning med slette folierte fronter og overskap med speil. Det er montert klosett, servant og dusjhjørne med glassvegg. Mekanisk avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg, og det er spalte for tilluft under dørblad. Downlights i taket.
BAD UTLEIEDEL
Badet i utleiedelen har fliser på gulvet og på veggene. Det er nedsenket dusjnisje og servantinnredning med slette folierte fronter. Det er montert klosett, servant, dusjhjørne med dusjdører, og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg, og det er spalte for tilluft under dørblad. Badet er fra 2019.
SOVEROM
Boligen har 4 romslige soverom. 3 soverom i hoveddel og 1 soverom i utleiedel. Hovedsoverommet i 1. etg. har utgang til takoverbygget veranda og eget garderoberom. Det medfølger skyvedørsgarderober med speilfronter på hovedsoverommet og ett soverom i underetasjen. 
TERRASSE
Fra stuen er det utgang til en dels overbygd veranda på hjørnet mot sydøst, og fra peistuen er det utgang til en dels overbygd veranda på hjørnet mot sydvest. Verandaene er oppført av impregnert trevirke.
INNVENDIGE OVERFLATER
Innvendig er det fliser og laminat på gulvene, og det er veggoverflater i hovedsak med slette sparklede malte plater, malt tapet og malt strietapet. I himlingene er det malt glassfibervev, slette malte plater, malte takplater og malt trepanel. Nåværende eier har pusset opp alle overflater. Alle vegger i hoveddelen og underetasjen er sparklet og malt. Alle tak i hoveddelen er malt, samt alle rom i utleiedelen (foruten soverommet).

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Bakkeli. Dette er et meget populært boligområde i Sarpsborg, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehager og barneskole. Like i nærheten finner man også butikker og eget spisested.
Sarpsborgmarka er et flott rekreasjonsområde som strekker seg fra Kurland, mot Tunevannet og oppover mot Øvre Tune. Lysløype passerer like ved boligen, så her er det bare å spenne på seg joggesko eller ski og legge av sted. Her er det oppkjørte skispor samt belysning, på vinterstid. En kort spasertur unna finner du også Tunevannet med idylliske badeplasser, flytebrygge, store plenareal og fine turstier.
Sarpsborg er et godt utgangspunkt for deg som skal på reise. Byen ligger strategisk plassert langs jernbane og E6, og vil du reise kollektivt finner du gode buss- og togforbindelser.
Avstander:
0.3 km - Bussholdeplass
1.7 km - Askeladden barnehage
2.1 km - Lande skole
2.1 km - Coop Extra Lande Senter
3.1 km - Kruseløkka ungdomsskole
2.9 km - Elixia Tunejordet
3.2 km - Sarpsborg stasjon

Boligens areal

Primærrom: 306 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 348 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 459 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten som er dels skrånede og kupert arrondert, består dels av noe opparbeidet grøntareal, og dels av naturtomt med skogsvegetasjon og fjell i dagen. Det er oppført støttemurer og trapper av naturstein,
og det er gruslagt gangareal inntil deler av huset. Det er innkjørsel, gårdsplass og uteplasser belagt med belegningsstein.
Nåværende eier har gravd opp hele gårdsplassen (fjernet da også oljetanken). Den asfalterte veien som var hele veien inn til  huset har blitt fjernet og det er blitt lagt ny belegningsstein. Eier la den tidligere steinen nede ved utleiedelen og bygget da opp hele uteplassen der ved inngangspartiet. I tillegg er det blitt tatt ned en del trær som har gitt mye bedre solforhold både på hoveddelens uteplass, men mest for utleiedelen.

Garasje / Parkering

Dobbeltgarasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Det er gangdør innerst i garasje for sykler osv.

Byggemåte

Det er støpte fundamenter på oppfylte masser på fjell. I underetasjen er det isolerte støpte gulv på oppfylte masser. Grunnmur under terreng er oppført av lettklinkerblokker som er pusset utvendig. I deler av underetasjen er det utforede vegger i trekonstruksjon under terrengnivå.
Dreneringen er fra byggetiden. Dreneringen av huset er skjult i grunnen, og er derfor ikke befart. Det registreres noe salt/kalkutslag på grunnmur i boden. Boden har tidligere vært innredet kjølerom. TG2 på drenering. Ytterveggene i første etasje og deler av ytterveggene i underetasjen er oppført av bindingsverk isolert med 15 cm isolasjon fra byggetiden. Utvendig er fasadene forblendet med teglstein, murt i 1/2-stein løperforband.
Vinduene og balkongdørene er med karm og ramme av tre med 2-lags isolerglass fra byggetiden. Vinduene er beslått med aluminium utvendig. Det er ytterdører i malt utførelse, hhv. en i første etasje, og to i underetasjen. Innvendig er det hovedsakelig av dører i heltre, og enkelte formpressede dører. Yttertak med valmet røst oppført av prefabrikerte takstoler, dels med bærende limtrebjelker i mønet. Det er forenklet undertak av sutak, og konstruksjonene er isolert mot oppvarmet boligrom. Det er benyttet sprekkpanel i gesimskasser. Tilstandsgrad er satt på bakgrunn av alder, og at deler av konstruksjonen er lukket uten mulig for inspeksjon av undertak. Det registreres noe misfarging av svertesopp i deler av undertak, spesielt i område rundt gradrenne. Det er viktig at ventilasjonskanaler er isolert og plastet for å hindre kondensering på kalde loft. TG2 på tak. Taket er tekket med betongtakstein fra byggetiden.
Innvendig mellom etasjene er det trapper i trekonstruksjon fra 2005. Trappen har malte vanger og rekkverk, og det er massive trinn og håndrekker av eik. Elementpipe som dels er pusset/sparklet og malt, og dels innebygd innvendig i etasjene. Pipa er anboret med en peis med innsats i stuen. Sotluker er plassert i underetasjen, og utvendig er pipa beslått over tak. Eiere har pusset opp front på peisen. Det er enkelte sprekker i fronten på peisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er gitt - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel - endring av bærekonstruksjoner - gnr 2062 bnr 545 - Rifleveien 19.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål. Det er også en utleiedel godkjent for varig opphold i underetasjen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, gulvvarme og panelovner. I tillegg er det peis med innsats i stuen. Peisen er pusset opp utvendig.
Det er elektrisk gulvvarme i store deler av underetasjen, men ikke i entré og soverom i utleiedel,
og bod. I tillegg er det elektrisk gulvvarme i entré, wc og bad i første etasje. Det er lagt
varmefolie under laminat i entré, hall, stue og kjøkken i første etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 36 465

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 439 758 pr. 30.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 183 130 pr. 30.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplanen:
REGULERINGSBESTEMMELSER TIL REGULERINGSPLAN FOR
BAKKELI NORD, ligger vedlagt salgsoppgaven.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2019/265852-2/200  Bestemmelse om byggeforbud  
05.03.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:700  
2019/265852-3/200  Erklæring/avtale  
05.03.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:700  
Bestemmelse om beplantning/vegetasjon/hekk
 
2019/265852-4/200  Bestemmelse om veg  
05.03.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:700

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det medfølger integrerte hvitevarer på kjøkken i 1. etg, samt integrerte og frittstående hvitevarer på kjøkken i utleiedelen. Skyvedørsgarderobe i gang 1. etg, hovedsoverom, gang og soverom u.etg. pluss da i gang i utleiedelen. Sentralstøvsuger. Ved som ligger lagret under verandaen.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: taklampe hovedsoverom, tv-benk i stue, samt veggfestene til tv-ene.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Fra selgers egenerklæringsskjema:
- Råteskader i begge bad ble oppdaget i forbindelse med oppussing av badene. Skadene ble utbedret i 2019 da badene ble pusset opp.
- Det er byggemeldt endringene av planløsning i u.etg. inkl. nye bad.
- Bod i underetasjen har noe saltutslag mot yttervegg. Dette opplyste tidlige eier at kom i forbindelse med at rommet tidligere har vært benyttet som kjølerom.
- Det kan være noe maur som trekker inn i u.etg ved sommerhalvåret. Disse blir bort ved å spraye på maurmiddel.
- Det er lagt varmefolie på gulv i 1.etg.: gang, kjøkken og stue. Det er lagt varmekabler i entre i 1.etg. Nytt elektrisk i forbindelse med ombygging av baderom. Nye spotter i himlingen i stue og kjøkken. Tidligere nedgravd oljetank har blitt sanert. Dette er meldt inn til Sarpsborg kommune. Godkjennelse er blitt utestedet.
- Det er utvendige markiser på flere av vinduene i boligen. På ett av vinduene i u.etg. (soverom i utleiedelen) er trinsen ødelagt, så den ikke kan dras opp. På to av vinduene i stue i 1.etg. er festene ødelagt på grunn av motoren i boksen er defekt. Det er innhentet tilbud fra fagmann på reparasjon av disse. Tilbudet er pr. d.d. ikke mottatt. Markisene er nå festet opp manuelt.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rifleveien 19, 1710, Sarpsborg, Gnr. 2062 bnr. 545 i Sarpsborg kommune

Eier

Henriette Henriksen Tommy Johansen

Oppdragsnummer

30-21-0097

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.