#KROKSTIEN

Lekker, nyoppusset endeleilighet med 2 soverom og innglasset balkong | Parkeringshus | Spotter i taket | Nytt bad 2021!

Krokstien 3A , 1718 Greåker

VISNINGER

17. juni torsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 68 m²
Bruksareal 88 m²
Bruttoareal 92 m²
Tomt 33 825 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1971
Gårdsnummer 2078
Bruksnummer 304
Energimerking E
FINN.no 221410707
Sist endret 09.06.2021 14:51
Prisantydning 2 250 000
Totalpris 2 483 009
Ligningsverdi 495 720,-

Beregnet totalkostnad

2 250 000,- (Prisantydning) 225 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 475 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 483 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KROKSTIEN 3A!
En lys, luftig og moderne 3-romsleilighet med en fantastisk innglasset balkong! Leiligheten inneholder gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Det medfølger også garasjeplass i felles garasjeanlegg.
Stuen er malt i tidsriktige farger, og har plass til både spisestue og tv-møblement. Alle overflater er pusset opp i 2021. Herfra er det utgang til balkongen på ca. 20 kvm - dette blir virkelig et ekstra oppholdsrom!
Det er kort avstand til både Grålum og til det nye sykehuset på Kalnes, og med nærheten av Fv.109 er du sikret gode kollektivmuligheter til begge byene.
& HØYDEPUNKTER:
• Spotter i taket
• 2 soverom
• Innglasset balkong
• Kjøkken fra 2019
• Nytt bad i 2021
• Oppussede overflater
Velkommen til visning!

Innhold

Vindfang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Det er tilhørende bod utenfor leiligheten på ca 2 m2.

Standard

ENTRÈ
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Lys og luftig stue med utgang til overbygd og innglasset balkong. Det er åpen løsning inn til kjøkkenet. Det er store vinduflater som gir godt med naturlig lys.
KJØKKEN
Innredningen på kjøkkenet har hvite profilerte skapdører, og laminert benkeplate.
Det er montert avtrekksvifte, platetopp, oppvaskmaskin, microovn og stekeovn.
BAD
Badet i leiligheten har flislagt gulv og vegger. Det er montert nedsenket dusjnisje, baderomsinnredning, veggmontert klosett og uttak for vaskemaskin. Badet har avtrekk. Eier opplyser at badet renovert den siste tiden. Det er varme i gulvet.
SOVEROM
Det er 2 soverom i leiligheten. På det ene soverommet er det montert en skyvedørsgarderobe.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger: malte slette flater.
Vegger: malte flater.
Gulv: laminat og fliser.

Beliggenhet

På Greåker bor du svært sentralt, selv om området er litt utenfor den travleste bykjernen. Det er kort avstand til både Grålum og til det nye sykehuset på Kalnes. Dette er en sentral beliggenhet mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og med nærheten av FV 109 er du sikret gode kollektivmuligheter til begge byene. Området byr på gode kollektivtilbud, med kort avstand til bussholdeplass og lett tilgjengelighet med bil. Sarpsborg sentrum ligger ca. 10 min kjøretur unna og kun 15 minutter til Fredrikstad sentrum. Påkjøring til E6 tar deg ca. 4 min med bil og for å komme deg til Kalnes Sykehus tar det deg ca. 10 min. På Greåker har man gode turmuligheter og gangavstand til både skole, barnehage, butikker, fritidsanlegg og kollektivtransport. For den treningsglade er det EVO treningssenter på Greåker og Sats Elixia på både Rolvsøy og i Sarpsborg sentrum.
Fra boligen er det kort vei til bl.a. Do Re Mi barnehage og Tyrihans barnehage, som begge ligger 5-10 minutters kjøretur unna boligen. Av barneskoler finner man Grålum og Tindlund barneskole i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til Grålum og Tindlund ungdomsskole, samt Greåker videregående skole.
I nærheten av eiendommen er det flere forretninger. Fra boligen er det kort vei til frisørsalong og mye mer langs Greåkerveien. På 109-senteret er det både post i butikk, dagligvare, minibank, treningssenter, apotek, restaurant, m.m. Østfoldhallene kjøpesenter ligger også kun 10 min kjøretur unna, og består av 68 butikker.
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Nærmeste påkjøring til E6
Ca. 10 minutter - Sarpsborg Sentrum
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold, Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad Sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo Sentrum

Felleskostnader

4 066. Felleskostnader 3.547,- Garasje 110,- Kabel-TV/internett 409,-
Felleskostnadene inkluderer: Garasje, kabel-TV/Internett, kommunale avgifter, eiendomsskatt, drift og vedlikehold, forsikringer, forretningsførerhonorar.
Felleskostnader vil bli satt opp med ca 22-24 % med virkning fra 1.1.2022 jf vedtak på ekstraord. generalforsamling des. 2020 grunnet lån til baderomsrehabiliteringen.

Andel fellesgjeld

225 000

Andel formue

42 802

Borettslag

Borettslag: Krokstien Borettslag, Orgnr: 948298600
I kjelleretasjen på blokken er det garasjeanlegg med biloppstillingsplasser, samt bodplasser. I 2011 ble det oppført et frittliggende garasjebygg med faste plasser og som har gjesteparkering på take

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBOS02-98207946230
Restsaldo: 37 275,-
Kapital kostnader: 242,-
Lånenummer: OBOS01-98207946249
Restsaldo: 107 272,-
Kapital kostnader: 587,-
Lånenummer: OBOS03-98207946222
Restsaldo: 80 102,-
Kapital kostnader: 99,-
Avdragsfrihet til og med: 01.12.2021
Estimert endring etter avdragsfrihet: 125,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å anskaffe dyr uten å innformere styre. Borettslaget kan nekte dyrehold dersom dette forvolder problemer som lukt, støy og allergi.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 92 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 33 825 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Blokken er antatt fundamentert på fjell, og komprimerte steinmasser. Blokken har støpt grunnmur i betong.
Det antas at ytterveggene mot balkongen er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. De øvrige ytterveggene antas å være oppført i betongkonstruksjon.
Det er både liggende kledning, teglstein og fasadeplater på ytterveggene. Leiligheten har malte vinduer i trerammer. Vinduene har to-lags glass. Blokken er utført med flat takkonstruksjon.
Det antas at yttertaket er tekket med folie eller takpapp.
Leilighetens balkong er ca 20 m2. Det er utgang fra stuen. Balkongen er innglasset med åpningsbare vinduer, og flislagt gulv. Det er etasjeskille i antatt betongkonstruksjon.
Det er betongkonstruksjon på vegger og gulv. Leiligheten har tilhørende parkeringsplass i kjelleren.
Det er felles trappegang i blokken. Trappen er utført i betongkonstruksjon.
Det er montert bereder i gangen utenfor boden. Eier opplyser at den skal flyttes, og tilkobles felles varmekilde.
Innvendig kloakkrør er i pvc. Vannrør er utført som rør-i-rør system.
Badet har ikke tilluft, gir tilstandsgrad 2.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokument ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisitet. Eier opplyser at det er gulvvarme i stue, kjøkken og bad.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 495 720 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 784 592 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det foreligger intern forkjøpsrett i borettslaget. Denne blir utlyst etter budaksept.

Adresse og matrikkel

Krokstien 3A, 1718, Greåker, Gnr. 2078 bnr. 304, andelsnr. 51 i Krokstien Borettslag med orgnr. 948298600 i Sarpsborg kommune

Eier

Faton Gerguri Besarta Latifi

Oppdragsnummer

30-21-0168

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.