#SANDESUNDSVEIEN

Delikatesse ved Kulås! Elegant, påkostet & funksjonelt | Heis & garasje | Solrik balkong | Flytt rett inn!

Sandesundsveien 35B , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

15. juni tirsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 76 m²
Tomt 2 949 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1994
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 15
Energimerking F
FINN.no 221330164
Sist endret 14.06.2021 12:07
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 592 261

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) 5 872,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 495 872,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 495 872,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 96 389,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 592 261,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SANDESUNDSVEIEN 35B!
Det er sjelden man kommer inn i en leilighet der man med én gang føler seg ivaretatt og satt pris på. Der pulsen senkes, og man føler at man kommer - hjem. Sandesundsveien 35B er en slik leilighet. Påkostet og modernisert på de aller fleste områder.
Det er et kjøkken i sort utførelse med integrerte hvitevarer og alt du måtte behøve. 2 soverom med lekre skyvedørsgarderober. Baderommet er delikat og av god størrelse. Det medfølger garasjeplass, samt lagring i bod i kjeller og felles takterrasse.
& HØYDEPUNKTER:
• Garasjeplass
• Nyrenovert
• Porttelefon med monitor
• Kort vei til alt av servicetilbud
• Felles takterrasse
• Hybeleilighet som kan leies rimelig ved gjestebesøk
Velkommen til ditt nye hjem - når du ønsker å unne deg noe godt!

Innhold

2.etasje: Gang, to soverom, bad, kjøkken/stue og bod.
Det medfølger sportsbod og garasjeplass til leiligheten.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN!
Romslig og innbydende entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og lignende.
STUE - LYST & LUFTIG
Stuen har en praktisk planløsning med åpen løsning mot kjøkkenet. Det er god plass og tydelige soner for både spisestue og tv-møbler. Herfra er det også utgang til en balkong med gode solforhold. Det er malt i tidsriktige og moderne farger på veggene, og parketten er nylig slipt og oljet for et skandinavisk og helhetlig inntrykk.
KJØKKEN - SORT UTFØRELSE
Kjøkkenet er delikat med en stilren finish i sort og plenty av skap- og benkeplass. Her kan hobbykokken briljere med de herligste retter! Iht opplysninger er inredningen ny i 2021. Leilighetens kjøkkeninnredning har sorte slette skapdører, og laminert benkeplate. Det er montert avtrekksvifte, platetopp, stekeovn, kjøl- fryseskap, microovn. Det er åpen planløsning til stuen, og parkett på gulvet. Det er montert benkebereder i innredningen.
BADEROM - DELIKAT & SMAKFULLT
Baderommet er pusset og fremstår svært innbydende og delikat. Iht opplysninger er badet oppusset i 2021. Det er fliser på gulvet, og på veggene i dusjsonen. Øvrige vegger er malt.
Det er nedsenket dusjsone med dører. Det er montert baderomsinnredning og gulvklosett. Badet har avtrekk, gulvvarme. Det er opplegg for vaskemaskin på baderommet. Les tilstandsrapport og egenerklæringsskjema for ytterligere informasjon om baderommet.
SOVEROM - SKYVEDØRSGARDEROBER
Det er to soverom i leiligheten. Begge av god størrelse. Det er lekre garderobløsninger med skyvedører og speil.
ANNET
Det er en innvendig bod i leiligheten.
Det medfølger bod og biloppstillingsplass i kjeller. I tillegg er det felles sykkelbod i kjeller.
Vannledninger av kobber og avløpsledninger av plast.
Felles takterrasse for sameiet.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malte slette flater.
Vegger: malt slette flater.
Gulv: parkett og noe fliser.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg, like ved Storbyen kjøpesenter og Sarpsborg torg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Stopp Tune med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S. Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

2 945.
Inkluderer bygningsmessig forsikring, kabel-TV, forretningsfører, vaktmester, vedlikehold og vedlikehold av hage.

Andel fellesgjeld

5 872

Andel formue

9 886

Sameie

Boligsameiet Sandesundsveien 35, org.nr: 980360539.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er gjort og skal bli gjort noe vedlikeholdsarbeider i sameiet. Grunnet en del tiltak ble felleskostnadene økt 7,5% i 2.kvartal 2020.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, med styret må informeres. For mer informasjon se husordensregler - dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 949 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Blokkens grunnmur er oppført i betong. Det antas at ytterveggene er oppført i betongkonstruksjon, og noe stenderverk. Ytterveggene har noe liggende kledning i tre ved balkongen, og teglstein på de øvrige fasadene. Vinduene i leiligheten har 2-lags. Det er malte trerammer. Innvendige dører er hvite og profilerte. Det er montert balkongdør i stuen. Blokken har tak i trekonstruksjon. Det er en felles takterrasse mot syd på bygget. Det er takstein på yttertaket. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng. Det antas at etasjeskillet er utført i betong. Alle byggets og leilighetens konstruksjoner har fått tilstandsgrad 1 av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 655

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Ligningsverdi kan ikke innhentes fra Altinn. Ligningsverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 30 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 50% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Fra selgers egenerklæringsskjema:
Nytt elektrisk anlegg for kjøkken, gjelder ikke kurser. Byttet ut brytere og dimmere i alle rom. Ny termostat, stikk, lampe og speil-lys på bad. Nye lamper i alle rom.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sandesundsveien 35B, 1724, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 15 snr. 32 orgnr. 980360539 i Sarpsborg kommune

Eier

Witek as

Oppdragsnummer

30-21-0173

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.