#ALVIM

Praktisk, lys & luftig 3-romsleilighet! Solrik overbygd balkong | Varmtvann inkl. i felleskost! Parkeringsplass!

Struerveien 7B , 1725 Sarpsborg

VISNINGER

14. juni mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Bruttoareal 69 m²
Tomt 1 748 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1954
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 2303
Energimerking G
FINN.no 221227986
Sist endret 08.06.2021 10:34
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 2 008 333
Ligningsverdi 439 086,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 244 324,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 994 324,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 008 333,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STRUERVEIEN 7B!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne lyse leiligheten på sentrale Alvim med 2 soverom, gang, bad, stue og kjøkken! Stuen er luftig med god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Herfra er det utgang til leilighetens solrike balkong. Balkongen er overbygd, lun og romslig - her kan man virkelig nyte sommerens soltimer!
Kjøkkenet er praktisk med god skap- og benkeplass og plass til alt du måtte behøve. 2 soverom av god størrelse. Det medfølger biloppstillingsplass på borettslagets tomt.
& HØYDEPUNKTER:
• 2 soverom
• Solrik & overbygd balkong
• Biloppstillingsplass
• Tidsriktige farger
• Varmtvann inkludert i felleskostnadene
Velkommen til visning!

Innhold

2.etasje: Gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN!
Entréen er innbydende og praktisk med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med plass til både spisestue og tv-krok. Herfra er det utgang til en ypperlig balkong med gode solforhold og lite innsyn. Balkongen er overbygd.
KJØKKEN
Eier opplyser om at kjøkken er fra 2008. Glatte laminerte fronter i tremønster, laminert benkeplate med stålvask og fliser mellom overskap og underskap. Integrert ovn og platetopp med ventilator avtrekk.
BAD
Badet har dusjhjørne, servant med skap, frittstående toalett, veggmontert skap, speil med skap. Fra selgers egenerklæring Bademiljø byttet ut vask og speilskap i i 2017. Engelsviken rør skiftet toalett og blandebatteri i dusj i 2021. Avløp på badevegg fra vaskemaskin var tett, ble renset 2021 av Engelsviken rør & interiør.
SOVEROM
Det er to soverom av god størrelse i leiligheten. Her er det plass til smarte garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv: Laminat - gulvbelegg - malt tregulv.
Vegg: Innervegger i mur. Malte flater - malt tapet.
Himling: Malt murtak

Beliggenhet

Alvim er en sentral bydel i Sarpsborg, med kun ca. 2,5 km til sentrum. Her vil du oppleve å bo svært sentralt i Sarpsborg, da det er enkel adkomst til det meste. Fra boligen er det gangavstand til kjøpesentre og flere spisesteder, og kort avstand til sentrum. I Sarpsborg sentrum finner man blant annet restauranter, caféer, Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker, treningssenter, kino, bibliotek, Sarpsborg stadion, bussterminal og togstasjon.
Skole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Det er kun 500 meter til Alvimhaugen skole og barnehage. Skolens klassetrinn strekker seg fra 1. - 7. klasse.
Sarpsborg er fylkeshovedstaden i Østfold, og kommunen har en sentral plassering ca. 1 times kjøretur fra Oslo, og en halvtimes kjøretur fra svenskegrensen. Sarpsborg er nettopp kåret til den beste Østfold-kommunen å bo og leve i. Byen har en sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til Europa og resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Friområde med fotballøkke
Amfi Borg Storsenter
Alvimhaugen skole og barnehage
Eventyrfabrikken
Sparta Amfi
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Nærmeste dagligvareforretning
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

4 757 pr. mnd.
Kommunale avgifter, vedlikehold, eiendomsskatt, kontigent NBBL, kabel-tv, varmtvann, forsikringer, forretningsførerhonorar, festeavgift, renter og avdrag på fellesgjeld m.m.

Andel fellesgjeld

244 324

Andel formue

37 560

Borettslag

Borettslag: Alvim borettslag, Orgnr: 848473332

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

NB: Denne oversikten kan være ufullstendig.
1996: Nye vann- og avløpsrør fra boligene. Oppussing av bad med fliser og belegg
1997: Utskiftning av hele el.anlegget
1999: Utskiftning av alle vinduer
2011: Vedtatt på ekstraordinær GF 27.09.2011 - Rehabilitering med bl.a. bytte fasader, etterisolering, arrondering og asfaltering av
fellesarealer, bytte kjellervinduer. Vask og maling av balkongbrystninger.
2018: Vedtatt på GF at det lages inntil 12 P-plasser ved hver blokk, slik at alle leiligheter får tildelt en plass som merkes med
leilighetsnummer. Hvis styret finner at det blir nødvendig med låneopptak pga. for lave disponible midler, har styret fullmakt til å ta opp
lån med inntil kr. 500.000,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12125528064, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.06.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 67
Saldo per 03.06.2021: 11 727 560
Andel av saldo: 244 324
Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2037 )

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt, men må søkes styret.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 748 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på borettslagets eiendom.

Byggemåte

Bygningen er antatt fundamentert med støpte fundamenter på leirgrunn og grunnmuren er oppført i plass-støpt betong. Yttervegger er antatt oppført i betong, og fasaden er pusset og malt. Fasaden ble renovert i 2012, og ytterveggene ble da tilleggsisolert utvendig i følge boligopplysningene. Malte pusset yttervegger. Vinduer er med karm og ramme i tre med 2-lags isolerglass og lufteventiler(ikke bad). 3 lags
glass i stue. Utvendig er vinduene beslått med aluminium. Vinduene ble skiftet i 2019 ifølge boligopplysningene. Karmer og forringer i tre. Glattmalte dører. Saltak med en sperretak konstruksjon med undertak av bordkledning og taket er tekket med betongstein. Stålkonstruksjon med aluminiums gulv og antatt glassfiberplater mellom rekkverk stolper.
I stue er det hull til pipe som var enkelt tettet under befaring. For kontroll av piper og ildsteder henvises til det lokale brann og feiervesen. Takstmann anbefaler på generelt grunnlag at pipe og ovner/peis blir kontrollert av feiermester i Sarpsborg kommune. Mellom etasjer er det antatt støpt dekke.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 439 086 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 580 709 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett i borettslaget. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt megler eller forretningsfører for ytterligere informasjon.

Adresse og matrikkel

Struerveien 7B, 1725, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 2303, andelsnr. 45 i Alvim borettslag med orgnr. 848473332 i Sarpsborg kommune

Eier

Mikael Bentsen

Oppdragsnummer

30-21-0175

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.