#HAFSLUNDSØY

Innholdsrik enebolig for familien med 2 kjøkken & 2 baderom | Barnevennlig beliggenhet | Parkering i carport!

Storebjørn 7 , 1734 Hafslundsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Monica Aronsen
Monica Aronsen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

37%

har bolig på over 120 kvm

99%

av boligene er eldre enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 159 m²
Bruksareal 185 m²
Bruttoareal 201 m²
Tomt 399 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1973
Gårdsnummer 2096
Bruksnummer 214
Energimerking F
FINN.no 234287799
Sist endret 11.10.2021 09:39
Prisantydning 3 650 000
Totalpris 3 755 269

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 105 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 755 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STOREBJØRN 7!
Ask & Partners v/Monica Aronsen presenterer denne eneboligen over to etasjer oppført i 1973. Boligen inneholder blant annet 2 stuer, 2 kjøkken, 2 bad og 3 soverom. Det er god lagringsplass i form av boder og garderobe.
Parkering i carport, samt flere bilippstillingsplasser på egen tomt. Storebjørn ligger på Hafslundsøy. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO.
Underetasjen er ikke godkjent, men det er gitt tillatelse til tiltak fra Sarpsborg kommune som vil gjøre at etasjen blir godkjent som del av egen bolig. Les salgsoppgave for informasjon.
& HØYDEPUNKTER
• Carport
• Barnevennlig
• 2 kjøkken
• 2 baderom
• Potensiell utleieleilighet
• Kort vei til turområder
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken, garderobe, bod og utvendig bod.
Underetasje: Entré, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken og innredet rom.

Standard

ENTRÈ
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra 2009 med profilerte fronter. Ventilatorhette. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål nedfelt i laminat benkeplate.
STUE
Lys og luftig stue. Det er stue både i underetasjen og i 1.etasje. Gode vinduer gir et godt lysinnslipp.
BADEROM 1.ETASJE
Det er fliser på gulv og vegger. Baderomsinnredning med folierte slette fronter. Badet inneholder vegghengt klosett, servant, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Badet er mekanisk ventilert, og det er spalte for overstrømning av luft. Ifølge selger ble det gjort tiltak på badet i 2009.
BADEROM UNDERETASJE
Belegg på gulv og malte tapet på vegger. Enkel servant med underskap og veggskap med profilerte fronter. Gulvmontert klosett. Badekar. Det er registrert elde og bruksslitasje. Badet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Enkle fuktsøk på potensielt utsatte steder indikerte forhøyede verdier på befaringstidspunktet.
SOVEROM
Det er tre soverom i boligen. To soverom i 1.etasje og ett i underetasjen. Rommene er av god størrelse, med plass til praktiske garderobeløsninger. Det må settes inn et større vindu på soverommet i underetasjen for at dette skal være godkjent for varig opphold.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett, laminat og fliser.
Vegger: Tapet, strie, mdf-plater og brystningspanel.
Himling: Panel.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma.  Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som ligger på Hafsludsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Euronics og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:        
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter
Bensinstasjon
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 201 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det presiseres at underetasjen ikke er godkjent slik den fremstår i dag. Det bes at interessenter setter seg inn i byggesak som ligger på eiendommen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 399 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i carport.

Byggemåte

I u.etg er det støpte gulv på stedige masser. Kjellerrommene ble bygd som uoppvarmede rom. Pga. byggets alder kan man ikke regne med at gulvet på grunn er isolert. Det er også sannsynlig at gulvet mangler dampsperre. Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. TG2 . Støpte fundamenter og ringmur. Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aksomhetskart er imidlertid svært grovmasket. Ringmur i betong. Rom i underetasjen har utforede vegger mot terreng. TG2.
Det var utvendige synlige tegn til fuktsikring av ringmur. Det kan ikke fastslås hvilken type drenering som er benyttet rundt huset. TG2 på drenering. Ytterveggene er oppført av siporex som er kostrappet og malt utvendig. Carport er oppført i trekonstruksjoner. Nylig malt. Hovedsakelig malt/pusset siporex, samt liggende trepanel. Vinduer er fra forskjellig år og er med karm og ramme i tre med 2-lags isolerglass. Vinduer er fra slutten av 90-tallet. TG2. Nyere ytterdør ved inngangsparti med isolerglass. 2-fløyet verandadør med isolerglass. Saltak yttertak oppført av prefabrikkerte W-takstoler, og med forenklet undertak av armert plast. Gavler er kledd med trepanel som er malt. Yttertak med papp er ikke inspisert pga. manglende adkomstmuligheter. Takrenner og nedløpsrør av plastbelagt stål. Veranda i oppført i impregnerte trekonstruksjoner. TG2. Elementpipe. Pipa er helbeslått over tak. TG2.
Bad/Vaskerom i underetasjen har fått TG3 av takstmann. Grunn: Badet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Enkle fuktsøk på potensielt utsatte steder indikerte forhøyede verdier på befaringstidspunktet. For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Jørn André Isnes

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.
Det er innredet en leilighet i underetasjens som ikke er godkjent pr. dags dato, men det er gitt tillatelse til tiltak fra Sarpsborg kommune som vil gjøre at etasjen blir godkjent som del av
egen bolig. Det må blant annet settes inn en innvendig trapp mellom etasjene og større vindu på soverommet.

Oppvarming

Varmekabler på bad og entré. Enkelte panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 671

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 117 088 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 021 518 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Reguleringsplan: Lettbetong 2 - Hafslundsøy (24009). Formål: Bolig. Godkjent: 15.09.1971.
Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Bebyggelse og anlegg. Godkjent: 18.06.2015.
Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
3 berørte datasett
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire
Reguleringsplan

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1976/301761-1/3  Erklæring/avtale  
01.03.1976 
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING/VELFORENING M.V.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til monica@gpartners.no eller SMS: 92 80 63 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Helst en lengre overtaglese (ca. februar 2022).

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Storebjørn 7, 1734, Hafslundsøy, Gnr. 2096 bnr. 214 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-21-0210

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at ASK Eiendomsmegling Sarpsborg AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.