#BUSSEVIKA

Koselig fritidsbolig i Sarpsborgs skjærgård! 3 soverom | Utsikt | Gangavstand til vannet | Leie av båtplass medfølger!

Bussevika 112 , 1747 Skjeberg

VISNINGER

19. september søndag kl. 14:30-15:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 67 m²
Bruksareal 70 m²
Bruttoareal 75 m²
Tomt 1 341 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1945
Gårdsnummer 1112
Bruksnummer 1
Energimerking G
FINN.no 231474883
Sist endret 17.09.2021 10:18
Prisantydning 3 690 000
Totalpris 3 793 519
Ligningsverdi 277 178,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 793 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BUSSEVIKA 112!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne fritidseiendommen beliggende i herlige Bussevika - blant skjærgårdsidyll & lyden av både båtmotorer og bølgeskvulp.
Hytta inneholder vindfang, tre soverom, bad, kjøkken, stue og bod. Hytta har stubbloft mot krypkjeller. Tomtens terreng er lett skrånende. Det er stor hage med plan, busker og trær. Gårdsplassen er gruset.
Bussevika er et flott sted på sommerhalvåret da mange trekker mot sol, sjø og hytteliv. Her kan man virkelig trekke seg tilbake, senke skuldrene og leve det glade hyttelivet!
& HØYDEPUNKTER:
• 3 soverom
• Leie av båtplass på flytebrygge medfølger
• Tomt på 1341 kvm
• •Delvis renovert og tilbygget i 1996
• Kort vei til badestrender
Velkommen inn til ditt nye ferieparadis!

Innhold

1.etasje: Vindfang, tre soverom, bad, kjøkken, stue & bod.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Praktisk entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med gode og tydelige soner for både spisestuemøbler og avslapningssted. Det er utgang til en terrasse fra stuen.
KJØKKEN
Hyttas kjøkkeninnredning har malte skapdører og laminert benkeplate.
Det er montert avtrekksvifte.
BADEROM
Badet har montert panel på veggene og tregulv.
Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og gulvklosett.
SOVEROM
Det er totalt 3 soverom i hytta. Her har du plass til gjester!
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: panel.
Vegger: panel.
Gulv: tregulv.
Det er montert varmtvannsbereder i krypkjelleren.
Innvendig kloakkrør er i pvc.
Vannrør er utført i kobber.
Hytta er modernisert med blant annet heltre furugulv og påbygget med 3 soverom, bad og bod i 1996! Det er godt isolert og hytta er i perioder blitt benyttet som en helårshytte.
Det er planlagt etablering av bredbånd i området (HomeNet).

Beliggenhet

Skjeberg ligger som en øy på det rike jordbruksområdet sør for Skjebergsletta. Hytteområdet ligger sør for Sarpsborg sentrum og det tar deg rundt 15 minutter inn til sentrum. Tomten ligger med nydelig utsikt! Hytta ligger meget usjenert til med tilgang til sollys fra morgen til kveld. Bussevika er et flott sted på sommerhalvåret da mange trekker mot sol, sjø og hytteliv. Flere herlige marinaer og badesteder kun en kort båttur unna. Kjerringholmen er perfekt for makrellfiske, eller for eksemepel en dagstur ut til Hvalers mange idylliske øyer.
Det er kort vei til nærbutikk. Det er heller ikke lang vei til Olseng marina ved sjarmerende Karlsøysundet. Avstanden til Sarpsborg sentrum er ca. 10 km, og på få min. med bil er du på det nye sykehuset på Kalnes eller i Sverige.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Hytta har en praktisk planløsning på et plan.
Det er utgang til terrasse fra stuen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 341 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 6130
Tidligere i år sendte selger et skjema til Sarpsborg kommune med krav om korreksjon av tomtegrenser i Kartverket/matrikkelen slik at grensene vises iht. festekontrakten. Dokumentet var bekreftet av grunneier og berørt nabo, og kommunen har gjort oppdateringen. Kartustnitt vedlagt på side 42 viser riktige grenser. Det gjøres oppmerksom på at noen dokumenter viser feil grenser.
Bortfester er: Odd Jørgen Ødegård.
Festeavgiften regulerer neste gang i 2025.
Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeks hvert femte år. Etter 20 år (15.5.2025) kan tomteverdi brukes som regulering.
Leie av båtplass på flytebrygge medfølger.
Det kreves samtykke av bortfester.
Festeavgiften gjelder til den sies opp av fester.
Det er ikke mulighet for innløsning av festetomten.
Grunneieren forbeholder seg forkjøpsrett i tilfelle de oppførte bygninger med festeretten skal selges. Grunneieren må si fra innen 1 mnd etter at han har mottatt varsel, om at han vil gjøre forkjøpsretten gjeldende.
Vi anbefaler alltid interessentene våre til å få juridisk bistand ved festetomter.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Hytten har ringmur. Ringmuren er pusset utvendig over terreng. Det er luke til krypkjelleren i ringmuren. Det er synlig drensplater rundt grunnmuren. Ytterveggene er oppført i stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er stående trepanel på ytterveggene. Hytta har vinduer med beisede trerammer. Vinduene har koblet glass. Hytta har saltak i trekonstruksjon, utført i tre. Overtilbygget er det selvbærende takstoler. Det er takstein i yttertaket. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng. Det er oppført en terrasse i trekonstruksjon med rekkverk. Det er oppført en pipe med tilhørende ildsted. Pipen er beslått over tak. Hytta har stubbloft mot krypkjelleren. Badet har montert panel på veggene og tregulv. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og gulvklosett. Hyttas kjøkkeninnredning har malte skapdører og laminert benkeplate. Det er monter avtrekksvifte. Himlinger og vegger har panel, gulvet er tregulv. Det er montert varmtvennsbereder i krypkjelleren. Innvendige kloakkrør er i pvc. Vannrør er utført i kobber. I elskapet er det automatsikringer, 5 kurser og 32 amp hovedsikring. Tomtens terreng er lett skrående. Det er stor hage med plan, busker og trær. Gårdsplassen er gruset.
Uthus/bod:
Bygget er i dårlig forfatning: Det anbefales å rive bygget, og oppføre et nytt. Dette antas å være mer lønnsomt enn renovering. Det er en del skjevheter og råteskader i bygget.
Fra selgers egenerklæringsskjema:
2007: Installert varmtvannsbereder, dusjkabinett og pumpe (vanntilførsel fra egen brønn de første årene).
2011: Installert vannklosett og ny vask samt tilkobling til offentlig vann og avløp (via privat VA-lag i hytteområdet).
I november 2006 var det pga. store mengder nedbør og et delvis tett dreneringsrør ut av hytten, vanninntrenging i en del av kjelleren. Etter dette ble det lagt nye dreneringsrør, og det har ikke vært tilsvarende problemer etter dette. Det er fortsatt noe fuktighet nederst i et separat rom under hytten (en gammel matkjeller). Rommet har ikke vært i bruk i tiden vår familie har eid hytten og fuktigheten har ikke medført problemer.
Det har forekommet mus i hytta på vinterstid når den ikke har vært i bruk, men dette har ikke medført problemer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger opplyser at det i forbindelse med utbygging og renovering av hytta i 1996 ble utstedt midlertidig brukstillatelse av Sarpsborg kommune. Dette dokumentet finnes ikke lenger i kommunens eller eiers arkiver og kan derfor ikke fremlegges ved et salg. Selger har i den anledning vært i dialog med kommunen og ansvarlig søker som før markedsføring har levert søknad om ferdigattest. Nødvendige godkjenninger for ferdigattest hviler for selgers regning og risiko. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Adgang til utleie

Eiendommen kan ikke fremleies uten samtykke fra bortfester.

Oppvarming

Vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 952 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 277 178 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser og kart ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
3 Berørte datasett
KYSTSONEPLANEN
MULIGHET FOR MARIN LEIRE
REGULERINGSPLAN

Konsesjon / Odel

Det er nullkonsesjonsgrense i Skjeberg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- En nabohytte (Bussevika 116) har tinglyst tilgang til, og bruk av en brønn som står på eiendommen.
- Nabohytte (Bussevika 108) har sin tilkobling til vann og avløp like innenfor tomtegrensen og trenger tilgang til denne for å til- og frakoble vann til hytten. Denne tilgangen er ikke tinglyst.
- En tank for utslagsvann er nedgravd på tomten. Denne var i bruk av Bussevika 112 og en nabohytte noen år frem til tilkobling av offentlig vann og avløp i 2011. Tanken er tømt og fylt med stein, men er fortsatt nedgravd på tomten.
1966/304487-3/3  Festekontrakt - vilkår  
25.10.1966 
festetid: 60 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 455
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT
LEIETIDEN ER FRA 1945.
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/4013-2/3   ** Nye vilkår - feste  
03.05.2005 
Årlig festeavgift: 4500
Bestemmelser om regulering av leien
Gjelder til den sies opp av fester
Bestemmelse om båt/bryggeplass
TOMTEVERDI KR 350 000
Med flere bestemmelser
1966/304584-1/3  Bestemmelse om vannrett  
29.10.1966 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:1112 Bnr:1 Fnr:10  
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
 1984/303984-2/3  Erklæring/avtale  
02.05.1984 
BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: SØNSTERUD ANN MARI
RETTIGHETSHAVER: TORP JAN ROGER OG HANS LIVSARVINGER
Gjelder feste
Denne bestemmelsen gjelder vannrett.
 
2006/177917-2/200  Bruksrett  
27.03.2006 
Rettighetshaver: Sønsterud Leif Omar  
Bruksretten gjelder ukene 26, 27, 32 og 34 hvert år.
Gjelder feste
2006/177917-3/200  Bruksrett  
27.03.2006 
Rettighetshaver:Sønsterud Ann-Mari  
Bruksretten gjelder ukene 26, 27, 32 og 34 hvert år.
Gjelder feste
Det gjøres oppmerksom på at disse to tinglyste bruksrettene skal slettes før overdragelse til ny eier.
1966/304487-2/3  Best. om båt/bryggeplass  
25.10.1966 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:1112 Bnr:1 Fnr:55  
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Sarpsborg kommune. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Hovedveien er nylig asfaltert.
Etablert og tilkoblet Bussevika vannlag ca. i 2010, men har beholdt også tidligere borre-/ilevann til bruk for vanning etc. Vann fra brønnen er ikke tilkoblet utekran på Bussevika 112. Nabohytta nedenfor som har rett til vann fra brønnen, har tilkoblet utekran. Iflg. opplysninger fra eier er avgiften i vannlaget kr 1 500,- i året.
I tillegg til vannlag har området også et veilag hvor årsavgift er kr 1300,- minus ev. deltagelse i dugnad.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Grunneieren forbeholder seg forkjøpsrett i tilfelle de oppførte bygninger med festeretten skal selges. Grunneieren må si fra innen 1 mnd etter at han har mottatt varsel, om at han vil gjøre forkjøpsretten gjeldende.

Adresse og matrikkel

Bussevika 112, 1747, Skjeberg, Gnr. 1112 bnr. 1 Fnr. 55 i Sarpsborg kommune

Eier

Jan Erik Sønsterud Marianne Wik

Oppdragsnummer

30-21-0214

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.