#HANNESTADHAGEBY

Rekkehus over to plan med 2 flotte terrasser! Solrik & skjermet | Åpen stue-/kjøkkenløsning | Midt mellom byene!

Gnoldenveien 40D , 1715 Yven

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 86 m²
Bruksareal 88 m²
Bruttoareal 96 m²
Tomt 1 918 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2007
Gårdsnummer 2079
Bruksnummer 562
Energimerking E
FINN.no 231141218
Sist endret 23.09.2021 11:43
Prisantydning 1 690 000
Totalpris 2 593 015
Ligningsverdi 706 084,-

Beregnet totalkostnad

1 690 000,- (Prisantydning) 895 006,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 585 006,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 593 015,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL GNOLDENVEIEN 40D!
Vi ønsker deg velkommen inn i et attraktivt rekkehus beliggende på Yven. Her bor du stille og rolig til innerst i blindvei, og heller ikke langt fra sentrum. Rekkehuset strekker seg over to plan og har en svært praktisk planløsning.
Boligen består av stue og kjøkken i åpen løsning, to soverom av god størrelse og et delikat, flislagt bad. Det er god lagringsplass i boder og på loft. Fra stue/kjøkken er det utgang til solrik terrasse med lite innsyn. Her kan du virkelig nyte solen! Carport medfølger boligen.
& HØYDEPUNKTER:
• 2 flotte uteplasser
• Parkeringsplass (carport)
• Utebod og innebod
• Fine grøntarealer
• Kanskje borettslagets beste beliggenhet
• Ingen dokumentavgift
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Vindfang, stue/kjøkken & bod.
2.etasje: Gang, bad og to soverom.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Det er gjennomgående lys som gir en økt romfølelse og åpen løsning til kjøkkenet.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen har hvite slette høyglanspolerte skapfronter, og laminert benkeplate.
Innredningen har montert avtrekksvifte. Det er åpen planløsning til stuen.
BADEROM
Det er fliser på gulvet og veggene.
Badet har varme i gulvet.
Det er montert:
- dusjkabinett
- baderomsinnredning
- gulvmontert vannklosett
- uttak for vaskemaskin
- mekanisk vifte.
SOVEROM
Det er to soverom av god størrelse. Her er det plass til praktiske garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malte slette flater.
Vegger: malt tapet.
Gulv: parkett og fliser.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.
Estimert tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Barneskole
Ca. 3 minutter - Bakeri
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Barnehage
Ca. 8-10 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 15 minutter - Borregård golfklubb
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

7 724 pr. mnd.
Inkluderer: kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, bygn. forsikring, styrehonorar, serviceavgift kabel-TV, internett, drift og vedlikehold, felles strøm, eiendomsskatt, nedbetaling lån, renter og avdrag på lån og snømaking og gressklipping.

Andel fellesgjeld

895 006

Andel formue

50 210

Borettslag

Borettslag: Hannestad Hageby Borettslag, Orgnr: 989961268
Borettslaget har også satt opp en pakkeautomat fra Post Nord, slik at det er lett å hente pakker smittefritt gjennom disse.
Hele bygningsmassen til borettslaget ble malt i 2019.
Borettslaget har planer om elbilladere. Alle beboerne får lagt opp til hver sin lader i carport. Dette blir forseglet med et blinddeksel. Hvis beboer får el-bil så stiller leverandør (Ohmia Charging) med nyeste lader som da monteres. Leverandør står for alle vedlikeholdskostnader og garanterer for kvalitet på anlegget. Beboer som trenger lading, tegner et abonnement som koster fra kr 199,- pr mnd ut i fra biltype. Dette dekker alle kostnader (ladeboks, vedlikehold, strøm). Husleia vil ikke bli påvirket av investeringen.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Annuitetslån totalt kr. 13 550 000,- i DNB fra 2012. Lånet skal være nedebetalt 30.09.2044.
Restgjeld pr. 31.12.2020: kr. 11 447 022,-.
Flytende rente 1,60%

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 96 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 918 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Tomten er svakt skrånende og har gode sol og lysforhold. Asfaltert gårdsplass/innkjøring samt gangveier. Det følger carport og utvendig bod med til alle leiligheter, disse er plassert på andre siden av gårdsplassen fra boligene. Forøvrig pent opparbeidet med plener, hekker, busker, trær og bed m.m.

Garasje / Parkering

Parkering i carport. Gjesteparkering på borettslagets tomt.

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på komprimerte oppfylte steinmasser. Boligen har støpt plate på mark. Det er ringmurselementer. Når det er støpt plate på mark, er det normalt at underliggende steinmasser fungere som drensmasser. Disse ligger normalt ca 1-1,5 meter utenfor bygningskroppen.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Vinduene er fra byggeår. Boligens vinduer har malte trerammer, og to-lags glass. Innvendige dører er hvite, og slette. Malt ytterdør. Boligen har saltak i trekonstruksjon, utført med selvbærende takstoler. Det er montert luke til loftet med trapp.
Det er takstein på yttertaket. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng. Det er oppført en terrasse i trekonstruksjon med rekkverk utenfor stuen, og en platting ved inngangsdøren. Det er etasjeskille i trekonstruksjon. Det er montert varmtvannsbereder boden. Innvendig kloakkrør er i pvc.
Vannrør er utført som rør-i-rør system.
Carporten og boden ligger i en rekke med flere enheter. Det er asfaltert carport og liggende panel på ytterveggene på boden. Boden var ikke tilgjengelig innvendig på befaringen, og derfor kan det avvike noe på arealet. Boden er ca 5 m2. For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming og varmt forbruksvann via gassfyrt bereder.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 706 084 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 541 903 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
- Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Reguleringsplan gjelder foran kommuneplanens arealdel.
- Reguleringsplan: Gnolden (22052). Formål: Konsentrert småhusbebyggelse.
Annet:
- Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
- Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sondre@gpartners.no eller SMS: 45 91 95 79 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsett i borettslaget.

Adresse og matrikkel

Gnoldenveien 40D, 1715, Yven, Gnr. 2079 bnr. 562, andelsnr. 3 i Hannestad Hageby Borettslag med orgnr. 989961268 i Sarpsborg kommune

Eier

Ann Sigrid K Hansen Raymond Hansen

Oppdragsnummer

30-21-0269

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.