#BESTEHANNESTAD

Familiebolig med alt på én flate! Gjennomført modernisert | Garasje | Herlig terrasse | Etterisolert & ny kledning 2018!

Blålyngveien 19 , 1715 Yven

VISNINGER

23. september torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Emilie Andersen
Emilie Andersen Eiendomsmeglerfullmektig
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 109 m²
Bruksareal 112 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 932 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1976
Gårdsnummer 2082
Bruksnummer 210
Energimerking F
FINN.no 232019917
Sist endret 16.09.2021 12:16
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 626 519
Ligningsverdi 737 436,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 626 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BLÅLYNGVEIEN 19!
I en fantastisk gate finner vi denne eneboligen med alt på én flate på Yven/Hannestad! Eiendommen inneholder vindfang, to soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken & bod. Det er også en garasje, samt utvendige boder.
Eiendommen fremstår innbydende og delikat med moderne finish og smarte løsninger. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og stuen er lys & luftig.
Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad/Yven i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.
& HØYDEPUNKTER
• Barnevennlig
• Byttet kledning og etterisolert 50mm 2019/2020
• Varmepumpe
• Garasje
• Bad fra 2018
• Vaskerom
• Flotte utearealer
• Alt på én flate
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Vindfang, to soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken & bod.
Garasje: Garasje og to boder.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Du møtes av en romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Lys & luftig stue med god plass til både spisestue & tv-møbler. Det er moderne overflater og tidsriktige farger på veggene. Vakker vedovn rammer inn rommet og varmer godt på kalde dager. Herfra er det utgang til terrassen.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte skapfronter, og laminert benkeplate.
Innredningen har integrert:
- platetopp
- avtrekksvifte
- stekeovn
- oppvaskmaskin
Det er fliser på veggen mellom over- og underskapene.
Eier opplyser at innredningen er ny i ca 2018.
BADEROM
Eier opplyser at badet ble totalrenovert i 2018.
Det er store fliser på gulvet og veggene.
Badet har varme i gulvet.
Det er montert:
- dusjnisje som er nedsenket med glassdører
- baderomsinnredning
- veggmontert klosett
- mekanisk vifte.
VASKEROM
Vaskerommet har malt belegg på gulvet og malt panel på veggene. Det er sluk, uttak for vaskemaskin og montert en varmtvannsbereder. Det er mekanisk avtrekk. Pga rommets standard anbefales det renovering. TG3 på vaskerommet. Det er et kjølerom innenfor vaskerommet. Selger opplyser om at det kan forekomme noe kondens fra kjølerommet. Det er montert aggregat, og det er en luke til kjøkkenet.
SOVEROM
Det er to soverom i boligen av god størrelse. Her er det plass til praktiske garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malte slette flater.
Vegger: malte slette flater.
Gulv: fliser, belegg og laminat.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad/Yven i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.
Estimert tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Barneskole
Ca. 3 minutter - Bakeri
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Barnehage
Ca. 8-10 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 15 minutter - Borregård golfklubb
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Boligens areal

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 932 kvm, Eierform: Eiet tomt
Selger eier snøfreser sammen med nabo, trimming av vegetasjon i skråning bør vedlikeholdes,

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjellgrunn. Ringmuren er oppført i murblokker som er pusset utvendig. Det antas at det er naturlig drenering til grunn. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er stående trepanel på ytterveggene. Eier opplyser at ytterveggene er etterisolerte, og fått ny kledning i 2020. Eier opplyser at alle vinduer utenom de store vinduene i stuen er nyttet de senere årene. Boligens vinduer har malte trerammer, og to-lags glass. Innvendige dører er hvite, og profilerte. Det er montert heveskyvedør i stuen til terrassen.
Ny ytterdør i 2021. Boligen har valmtak i trekonstruksjon. Konstruksjonen er fra byggeår. Det er luke til loftet. Det er takstein på yttertaket. Eier opplyser at taksteinen er fra byggeår, men at den er overflatebehandlet. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Nedløpene er ført til grunn. Det er oppført en terrasse i trekonstruksjon med rekkverk. Rekkverket er utført med glass. Det er oppført en pipe med vedovn stuen. Det er antatt etasjeskille i trekonstruksjon, og noe støp. Eier opplyser at deler av gulvet har tilfarere. TG3 på vaskerom For ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.
For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Foruten vedovnen er det montert en luft til luft varmepumpe i stuen. Ellers benyttes elektrisk oppvarming med enkelte panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 19 909

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 737 436 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 654 771 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Reguleringsplan: Yven nordre. Formål: Boliger & kjørevei.
Kommuneplan under arbeid: InterCity Fredrikstad Sarpsborg.
Bebyggelsesplan: Yven Nordre - bebyggelsesplan.
Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
4 berørte datasett
Forslag kommunedelplan Intercity
KOMMUNEPLANENS AREALDEL
MULIGHET FOR MARIN LEIRE
REGULERINGSPLAN

Offentlige planer

Rolvsøy - Borg Bryggerier: Eiendommen ligger innenfor et av planalternativene for kommunedelplan InterCity på strekningen
Rolvsøy - Borg bryggerier som har vært på høring. For ytterligere informasjon kontaktes Bane NOR.
Borg Bryggerier - Klavestad:
Eiendommen ligger innenfor kommunedelplan for InterCity og fv. 118 Ny Sarpsbru, som er vedtatt av Sarpsborg bystyre men som
er oversendt Kommunal- og moderniseringsdepartementet for endelig behandling da det er innsigelser til planen. Innenfor
planområdet planlegges både jernbanetiltak, tiltak på fylkesvei og kommunalvei. For ytterligere informasjon kontaktes Bane NOR,
Viken fylkeskommune og Sarpsborg kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser om at kjøleaggregatet kan kondensere noe.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Blålyngveien 19, 1715, Yven, Gnr. 2082 bnr. 210 i Sarpsborg kommune

Eier

Tine Ledang Nicklas Emil Simensen

Oppdragsnummer

30-21-0281

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.