#LUNDGÅRDSVEI

Strøken selveierleilighet på Øvre Lande! Solrik balkong med utsikt & carport | Over flere etasjer med 2 soverom!

Lundgårds vei 3B , 1710 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Emilie Andersen
Emilie Andersen Eiendomsmeglerfullmektig
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

71%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 71 m²
Bruksareal 72 m²
Bruttoareal 79 m²
Tomt 780 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 2063
Bruksnummer 469
Energimerking C
FINN.no 231535153
Sist endret 23.09.2021 11:37
Prisantydning 2 790 000
Totalpris 2 869 019
Ligningsverdi 801 874,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 79 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 869 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL LUNDGÅRDS VEI 3B!
Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne lekre selveierleiligheten fra 2014 på Øvre Lande, sentralt i Sarpsborg. Leiligheten er over tre etasjer, og har inngang på bakkeplan. Det er kun vindfang i første etasje. Stor stue-/kjøkkenløsning med utgang til en solrik og skjermet balkong. Det er to soverom i leiligheten. Utvendig er bygget generelt godt vedlikeholdt, og det er tilhørende carport med bod på ca 5 m2 i enden av denne.
Det er kort vei inn til sentrumskjernen, samt flotte turområder i Sarpsborgmarka. Tunevannet er også kun en kort spasertur unna med fine bademuligheter!
& HØYDEPUNKTER
• Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum & marka
• Carport
• Ny i 2014
• Skjermet balkong
• 2 soverom
• Over tre etasjer
• Flislagt baderom
• Tremannsbolig
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Vindfang med trapp.
2.etasje: Kjøkken, stue, soverom, bad & bod.
3.etasje: Soverom og gang.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Innbydende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med god takhøyde og store vinduer som gir et fantastisk lysinnslipp. Det er god plass til både spisestue & tv-møbler. Herfra er det også utgang til leilighetens balkong.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen har hvite skapfronter med rette kantprofiler, og laminert benkeplate.
Innredningen har integrert:
- platetopp
- avtrekksvifte
- stekeovn
- oppvaskmaskin
Det er montert benkebereder.
BADEROM
Det er fliser på gulvet og veggene.
Badet har varme i gulvet.
Det er montert:
- dusjnisje med dører
- baderomsinnredning
- gulvmontert vannklosett
- uttak for vaskemaskin
- mekanisk vifte.
SOVEROM
Det er to soverom i leiligheten. Ett soverom i 2.etasje og ett i 3.etasje. Rommene er av god størrelse med plass til praktiske garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malte slette flater.
Vegger: malte slette flater.
Gulv: parkett.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et ettertraktet og meget attraktivt boligområde på Øvre Lande i Sarpsborg kommune. Etablert, sentralt og meget barnevennlig område med kort vei til skoler, butikker, handlesenter og offentlig kommunikasjon som har sitt knutepunkt kort vei fra leiligheten. Tunevannet med bade-, fiske- og turmuligheter i gangavstand (ca. 1000 meter fra eiendommen).
Det er heller ikke langt til Sarpsborgmarka med lysløype og flott turterreng. Gode bussforbindelser til bla. Oslo ca. 100 meter fra boligen. Sykkelavstand til det nye sykehuset på Kalnes og ca. 4 minutter til Sarpsborg sentrum med bil. Lett adkomst til E6 (ca. 3 min. med bil). Eiendommen har gode lys og solforhold med solrik og lun balkong.

Felleskostnader

900 pr. mnd.
Felles byggningsforsikring, felles lyskilder samt noe avsetning til vedlikehold.

Sameie

Sameiet er i privat regi. Sameiet er ikke konstituert/formalisert med særskilte vedtekter, styre eller budsjett/regnskap/årsberetning. Det foreligger en standard skriftlig avtale vedr. bruk at fellesareal og fakturaer betales fortløpende fordelt etter sameiebrøken fra Huseiernes landsforening.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke fra sameierne.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 780 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport. Det er også gjesteparkering på sameiets eiendom.

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på jord/leire, og oppfylte steinmasser. Boligen har støpt plate på mark. Det er ringmurselementer. Når det er støpt plate på mark, er det normalt at underliggende steinmasser fungere som drensmasser. Disse ligger normalt ca 1 meter utenfor bygningskroppen. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er stående trepanel på ytterveggene. Boligens vinduer har malte trerammer, og to-lags glass. Det er montert heveskyvedør til balkongen. Vinduene er fra byggeår. Boligen har saltak i trekonstruksjon, utført som lofttakstoler. Det er takstein på yttertaket. Det er lagt beslag i gradrenner. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng. Det er oppført en balkong i trekonstruksjon med rekkverk. Det er lagt løse plastlemmer på gulvet. Det er oppført en pipe, men ikke montert ildsted. Det antas at etasjeskille er i trekonstruksjon. Begge trappene i boligen er malte, og har tette trinn. Det er montert benkebereder i kjøkkenet. Innvendig kloakkrør er i pvc. Vannrør er utført som rør-i-rør system. Alle leilighetens konstruksjoner har fått TG1 av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.05.2014.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes i all hovedsak av elektrisitet, men det er etablert pipeløp som leiligheten kan tilkobles til. Naboleiligheten er tilkoblet. Varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 245

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt i 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 801 874 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 886 745 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen ligger under Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
4 berørte datasett
KOMMUNEPLANENS AREALDEL
KVIKKLEIRE
MULIGHET FOR MARIN LEIRE
VERNEVERDIVURDERING
Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område hvor bygninger og/eller bygningsmiljø er
vurdert som verneverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/990859-1/200  Seksjonering  
13.11.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 73/252

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lundgårds vei 3B, 1710, Sarpsborg, Gnr. 2063 bnr. 469 snr. 2 i Sarpsborg kommune

Eier

Susanne Karlsen

Oppdragsnummer

30-21-0286

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Grimsøen & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.