#BEGBYÅSEN

Speidende utover byen! Andelsleilighet fra 2019 med en spektakulær balkong! HTH-kjøkken | Garasje | Ingen fellesgjeld!

Kompaniveien 1 , 1639 Gamle fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

86%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

58%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 78 m²
Tomt 2 186 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 603
Bruksnummer 319
Energimerking B
FINN.no 233049628
Sist endret 11.10.2021 14:48
Prisantydning 4 250 000
Totalpris 4 258 009
Fellesutgifter 4 242,-

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 258 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KOMPANIVEIEN 1!
Heine Kristoffer Aas presenterer denne nyoppførte 2-romsleiligheten, opprinnelig 3-roms! Leiligheten inneholder bad/vaskerom, entré, stue, bod og soverom!
HTH-kjøkken i grå delikat utførelse med integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass. Det medfølger egen parkeringsplass i felles garasjekjeller med godkjent elbillader. Det medfølger egen bod i fellesarealer på ca. 13 kvm. Felles takterrasse for beboere på blokken ved siden av.
& HØYDEPUNKTER
• IN-ordning som selger har benyttet seg av - her er det ingen fellesgjeld!
• Solrik balkong med uslåelig utsikt
• Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
• Garasje
• Heis
• Kort vei til turområder
• Sentrumsnært
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Bad/vaskerom, entré, stue, bod, soverom.
Det medfølger egen bod på ca. 13 kvm merket «49».

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Du møtes av en innbydende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med en åpen løsning mot kjøkkenet. Det er god plass til både spisestue og tv-møbler. Store vinduer gir et godt lysinnslipp og slipper naturen inn i rommet. Herfra er det utgang til leilighetens balkong - vestvendt og med spektakulær utsikt.
KJØKKEN
HTH kjøkken fra byggeår.
Beskrivelse og innredning:
Profilerte fronter.
Laminat benkeplate.
Dobbel kum med 1-greps blandebatteri.
Kjøkkenventilator.
Hvitevarer:
Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.
Frittstående kjøl/frys.
SOVEROM
Et romslig soverom av god størrelse.
BADEROM
Badet er delikat og inneholder:
Baderomsinnredning.
Speilskap med integrert belysning.
Veggfestet wc.
Dusjnisje.
Opplegg for vaskemaskin.
Elektriske varmekabler.
Avtrekk via balansert ventilasjon.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Fliser og slettmalte flater.
Himlinger: Slettmalte flater. Utstrakt bruk av downlights.

Beliggenhet

Begbyåsen og Lyngen borettslag ligger på en furukolle med gode solforhold og med vidstrakt utsikt mot sør og vest. Boligen har nærhet til byen kombinert med nærhet til naturen. Området grenser til Begbymarka med lysløype på 6,5 km som omkranser området. Det er flere skoler og barnehager i området, golfbane og badeanlegg på Kongsten. Rema 1000 og Europris ligger "rett ned i bakken". Begbysenteret ligger i gangavstand med bl.a. Meny, frisør og apotek. Gamlebyen, 40 min. gåtur unna, er en av Norges mest populære attraksjoner. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv og gammel historie. Byferga tar deg rundt til ulike deler av sentrum helt gratis og busstoppet til Fredrikstad sentrum er like ved. Ved å ta snarveien over Vetatoppen når du E6 og Sarpsborg med bil på 10 min.
Fra leiligheten har du en fantastisk 180 graders utsikt fra byens tak, i første rekke. Hyggelig nabolag og kort vei til kollektivtransport, matbutikker, lysløype, skole og barnehage. Beboere har tilgang til en felles takterrasse, sykkelparkering og leie av el-sykler, og det gjøres bruk av nedgravde brønner for restavfall og papir. Gjesteparkering og lekeplasser i umiddelbar nærhet.

Felleskostnader

4 242 pr. mnd.
Akonto forbruk av varmt vann/vannbåren varme, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold og øvrige driftskostnader.

Andel formue

17 064

Borettslag

Borettslag: Lyngen borettslag, Orgnr: 923314210

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er IN-ordning i borettslaget. Eier har benyttet seg av denne og har innfridd fellesgjelden.

Fellesgjeld / lånevilkår

Leiligheten har IN-ordning og eier har innfridd hele fellesgjelden. Med denne leiligheten har du dermed lavere husleie pr måned.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 186 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Eier disponerer en parkeringsplass med el-lader og to boder (13 kvm) i parkeringskjeller.

Byggemåte

Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggeår. Ytterdør i tre fra byggeår. Balkongdør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra byggeår. Fra stue/kjøkken er det adkomst til balkong på ca. 27 kvm. Delvis overbygget. Utestikk. Solskjerming i vindu. Balansert ventilasjon som kontrollerer både mengden tilluft og avtrekksluft. Ventilasjonsaggregatet består av en vifte som trekker ut brukt luft fra våtrom, kjøkken og tekniske rom. Det består også av en vifte som trekker luft utenifra og tilfører frisk, temperert luft til oppholdsrom som soverom, stue osv. Ingen egen bereder. Vannrør av pex (rør-i-rør). Vannrør av flexislange. Avløpsrør av plast. Fordelerskap rør-i-rør er plassert på bod med drensåpning til tilstøtende bad/vaskerom. Vannstoppesystem er montert i benkeskap på kjøkken.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av bad/vaskerom som har elektriske varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi kan ikke rekvireres i følge Altinn fordi leiligheten er nyoppført.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser med kart ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Detaljreguleringsplan for Haugstenåsen B04 og B05.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
- Det skal muligens bygges en rundkjøring til hovedveien.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja. Det foreligger forkjøpsrett for OBOS sine medlemmer. Forkjøpsretten blir utlyst etter budaksept.

Adresse og matrikkel

Kompaniveien 1, 1639, Gamle fredrikstad, Gnr. 603 bnr. 319, andelsnr. 42 i Lyngen borettslag med orgnr. 923314210 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

30-21-0288

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at ASK Eiendomsmegling Sarpsborg AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.