#TINDLUND

Delikat selveierleilighet fra 2008 midt mellom byene! 2 soverom | Solrik & skjermet balkong | 2.etasje med utsikt!

Nye Tindlundvei 78F , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Emilie Andersen
Emilie Andersen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

63%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

88%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 70 m²
Bruksareal 78 m²
Bruttoareal 84 m²
Tomt 1 856 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Gårdsnummer 2077
Bruksnummer 418
Energimerking C
FINN.no 234590612
Sist endret 17.10.2021 21:22
Prisantydning 2 590 000
Totalpris 2 665 269
Fellesutgifter 1 500,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 75 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 665 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL NYE TINDLUNDVEI 78F!
Ask & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne selveierleiligheten på Tindlund, oppført i 2008! Leiligheten inneholder vindfang, to soverom, bad, kjøkken/stue og to boder.
Stuen er lys & luftig og malt i tidsriktige farger. Det er parkett på gulvene og god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Fra stuen er det utgang til leilighetens solrike balkong - usjenert og romslig! Her kan du nyte sommerkveldene. Biloppstillingsplass på sameiets tomt.
På Tindlund bor du svært sentralt, selv om området er litt utenfor den travleste bykjernen. Kort vei til både Sarpsborg og Fredrikstad!
& HØYDEPUNKTER
• Lekkert kjøkken med god skap- og benkeplass
• 2 soverom
• Tidsriktige fargevalg
• Balkong
• Fra 2008
• Midt mellom byene
• Selveier
Velkommen inn i varmen!

Innhold

2.etasje: Vindfang, to soverom, bad, kjøkken/stue og to boder.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Leiligheten befinner seg i 2.etasje og du møtes av en romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med tidsriktige farger på veggene og parkett på gulvene. Det er tydelige soner for både spisestuemøbler og tv-krok. Herfra er det utgang til leilighetens balkong.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen har hvite slette skapfronter, og laminert benkeplate. Det er åpen planløsning til stuen.
Innredningen har integrert:
- platetopp
- avtrekksvifte
- stekeovn
- oppvaskmaskin
BADEROM
Det er fliser på gulvet og veggene.
Badet har varme i gulvet.
Det er montert:
- dusjkabinett
- baderomsinnredning
- gulvmontert vannklosett
- mekanisk vifte.
BOD/VASKEROM
I boden er det lagt med belegg med oppbrett.
Det er sluk i gulvet, og uttak for vaskemaskin.
Det er egen inngangsdør til rommet fra balkongen ved inngangspartiet.
SOVEROM
Det er to soverom i leiligheten av god størrelse. Her er det plass til smarte garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malte flater.
Vegger: malte flater.
Gulv: parkett og fliser.

Beliggenhet

På Tindlund bor du svært sentralt, selv om området er litt utenfor den travleste bykjernen. Det er kort avstand til både Grålum og til det nye sykehuset på Kalnes. Dette er en sentral beliggenhet mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og med nærheten av FV 109 er du sikret gode kollektivmuligheter til begge byene. Området byr på gode kollektivtilbud, med kort avstand til bussholdeplass og lett tilgjengelighet med bil. Sarpsborg sentrum ligger ca. 10 min kjøretur unna og kun 15 minutter til Fredrikstad sentrum. Påkjøring til E6 tar deg ca. 4 min med bil og for å komme deg til Kalnes Sykehus tar det deg ca. 10 min. På Greåker har man gode turmuligheter og gangavstand til både skole, barnehage, butikker, fritidsanlegg og kollektivtransport. For den treningsglade er det EVO treningssenter på Greåker og Sats Elixia på både Rolvsøy og i Sarpsborg sentrum.
Fra boligen er det kort vei til bl.a. Do Re Mi barnehage og Tyrihans barnehage, som begge ligger 5-10 minutters kjøretur unna boligen. Av barneskoler finner man Grålum og Tindlund barneskole i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til Grålum og Tindlund ungdomsskole, samt Greåker videregående skole.
I nærheten av eiendommen er det flere forretninger. Fra boligen er det kort vei til frisørsalong og mye mer langs Greåkerveien. På 109-senteret er det både post i butikk, dagligvare, minibank, treningssenter, apotek, restaurant, m.m. Østfoldhallene kjøpesenter ligger også kun 10 min kjøretur unna, og består av 68 butikker.
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Nærmeste påkjøring til E6
Ca. 10 minutter - Sarpsborg Sentrum
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold, Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad Sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo Sentrum

Felleskostnader

1 500 pr. mnd.
Husforsikring
Tv/internett enkel pakke Telia
Vedlikehold

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 84 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 856 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på eiendommens tomt.

Byggemåte

Byggegrunn er ikke sjekket, da dette kun kan gjøres ved å grave opp ved grunnmuren. Boligen har støpt plate på mark. Når det er støpt plate på mark, er det normalt at underliggende steinmasser fungere som drensmasser.Disse ligger normalt ca 1-1,5 meter utenfor bygningskroppen. Det er ringmurselementer. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er både stående og liggende trepanel på ytterveggene. Boligens vinduer har malte trerammer, og to-lags glass. Vinduene er fra byggeår. Innvendige dører er hvite, og profilerte. Malt ytterdør. Boligen har pulttak i trekonstruksjon. Undertak av antatt bord, og papp. Iht opplysninger er pappen er fra byggeår. Yttertaket er kun besiktiget fra bakkenivå. Det var ikke tegn til råteskader på vindskiene. TG2 på taktekking. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng. Det er oppført en balkong i trekonstruksjon med rekkverk utenfor stuen og ved inngangspartiet. Fra balkongen ved inngangspartiet er det trapp til terreng. Det er oppført pipe, men ikke ildsted. Det antas at etasjeskille er i trekonstruksjon. TG2 på baderom. For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål

Oppvarming

Varmekabler og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 914

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 634 308 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 283 508 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert, men ligger innenfor kommuneplanens arealdel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner under arbeid: InterCity Fredrikstad Sarpsborg. Status: Planlegging igangsatt. Plantype: Kommunedelplan.
Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
3 berørte datasett
Forslag kommunedelplan Intercity
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjoneringsbegjæringen er innhentet og ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nye Tindlundvei 78F, 1718, Greåker, Gnr. 2077 bnr. 418 snr. 1 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-21-0297

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.