#BODALSVEI

Strøken enebolig i barnevennlig nabolag! Moderniserte overflater | Solrik terrasse & tomt | Garasje | Lekkert kjøkken!

Bodals vei 59 , 1743 Klavestadhaugen

BE OM SALGSSUM
Monica Aronsen
Monica Aronsen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 105 m²
Bruksareal 105 m²
Bruttoareal 114 m²
Tomt 1 024 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1970
Gårdsnummer 1025
Bruksnummer 46
Energimerking F
FINN.no 234458806
Sist endret 14.10.2021 10:08
Prisantydning 3 350 000
Totalpris 3 456 519

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 106 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 456 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BODALS VEI 59!
Ask & Partners v/Monica Aronsen presenterer denne innholdsrike og tidsriktige eneboligen med en stor eiet tomt på over 1 mål!
Boligen inneholder entré, stue, kjøkken, 2 soverom, omkledningsrom, bad, wc og vaskerom. Det er også en garasje på eiendommen, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.
Hjemmet fremstår både moderne og innbydende med en stor stue med spotter i taket, peis og god plass til både spisestue og tv-møbler. God lagringsplass i eget omkledningsrom, og det er også et eget vaskerom i boligen. Stor og flott terrasse med gode solforhold.
& HØYDEPUNKTER
• Stor tomt på over 1 mål
• Garasje
• Solrik terrasse
• Tidsriktige overflater
• Vaskerom
• Lekkert kjøkken
Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.etasje: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, omkledningsrom, bad, wc og vaskerom.
Garasje: Garasjerom.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE
Stuen er lys & luftig med spotter i taket og delikate farger på veggene. Her er det god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. En vakker peisovn varmer godt på kalde dager.
KJØKKEN
Nytt i 2016. Kjøkkeninnredning fra Ikea med laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn, kombiovn, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Ventilatorhette med kanal ut.
BADEROM
Fliser på gulv og vegger. Det er ikke tilfredsstillende fall på baderomsgulv. Det er bom i fliser og kalkutslag i fuger. TG2. I himling er det mdf-panel og innfelte downlights. Baderomsinnredning med folierte slette fronter. Heldekkende servant. Speil. Badet inneholder vegghengt klosett, dobbel servant og dusjnisje. Badet er mekanisk ventilert.
VASKEROM
Vaskerommet inneholder skyllekum, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder.
TOALETTROM
Gulvmontert klosett og enkel servant. Mekanisk ventilert.
SOVEROM
To soverom av god størrelse med plass til smarte garderobeløsninger.
INNVENDIG OVERFLATER
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte plater, mdf-plater og tømmerpanel i spisestue.
Himling: Mdf-panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet. Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalsstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke fullt ut med dagens bruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 024 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Huset er fundamentert på 3 langsgående støpte vanger, som er fundamentert på morenegrunn. Det er kryperom under boligen. Det er en liten luke under veranda. Opplysninger om grunn er antagelser, og det presiseres at det ikke er foretatt noen geotekniske undersøkelser da dette er mer omfattende. Takstmann har derfor ikke vurdert grunn på tilstandsnivå. TG2 på grunn.
Alder, utførelse og tilstand på eventuelt drenering er ukjent, men antas å være fra byggetiden. TG3. Tilstandsgrad på eventuelt drenering er satt utefra alder. Ytterveggene er antatt oppført av bindingsverk. Eier opplyser at vegger er etterisolert 5 cm innvendig etter overtakelsen i 2016. TG2. Utvendige fasader er kledd med stående spalte panel fra byggeår. Gavler er kledd med liggende dobbelfals kledning fra 2009.
Vinduer med karm og ramme i tre med 3-lags isolerglass fra 2016. Vinduer i spisestua er fra 2021. Vinduer i karnapp er fra 1987. Takstmann forutsetter er at vinduer er satt inn på faglig måte. Takstmann oppdaget ingen punkterte glass men dette kan ikke garanteres da det i enkelte tilfeller kan være vanskelig å oppdage pga lysforhold/temperatur. Enkel utførelse på festing av lister utvendig. Vinduer i karnapp gis TG 2. Ytterdør og verandadør fra 2016. Malt eldre ytterdør til vaskerommet. Dørene har normal bruksslitasje. Håndtak og lås på vaskeromsdør er montert feil vei. Hoveddør klemmer ikke helt igjen i lukket posisjon. Bør justeres for å slippe trekk.
Salttak fra byggeåret med W-takstoler og undertak av sutak-plater. Loftet var ikke tilgjengelig for inspeksjon på befaringstidspunktet. Loftet er dermed ikke inspisert. Det anbefales at loftet inspiseres, gjerne sammen med en fagmann. Opplysninger under er hentet fra tidligere tilstandsrapport fra 2015. Flere sutak-plater har falt ned (sluppet fra en sperrer). Sutak plater bør skiftes. TG3.
Yttertaket er tekket med stålplater fra 1998 som nylig er malt/fornyet. Stålplatene er lagt på lekter oppe på det opprinnelige taktekke av eternittplater. Merk: Arbeider med eternitt/asbestholdige materialer krever spesielle tiltak ved utførelse og deponering. Takrenner og nedløpsrør og beslag av plastbelagt stål. Fra stua er det utgang til en veranda med gulv og rekkverk i tre. Det er spotter i gesimskasse.
Veranda er fra 2020, malt og beiset i sommer. Foran ytterdør er det overbygget repos med spotter i himling.
Elementpipe. Pipa er helbeslått over tak. Sot-/feieluke i stua. Piper og ildsteder er ikke funksjonstestet av takstmann. På generelt grunnlag bør pipe filmes innvendig da det kan ha betydning for videre bruk.
Takstmann anbefaler på generelt grunnlag at pipe og ovner/peis blir kontrollert av feiemester i Sarpsborg kommune. Trebjelkelag fra byggeår mot krypkjeller. Det er benyttet eternittplater som stubbloftsplater.
Merk: Arbeider med eternitt/asbestholdige materialer krever spesielle tiltak ved utførelse og deponering. TG2 på etasjeskiller. Kryprom under boligen ble ikke inspisert på grunn av trange adkomstforhold.
Garasjen er oppført i enkle trekonstruksjoner med fundamentering på støpt ringmur. Yttertaket er tekket med stålplater fra 1998 som er nylig malt/fornyet. Stålplatene er er lagt på lekter oppe på det opprinnelige taktekke av eternittplater. TG2 på garasjen. Bygningen har en eldre standard med behov for oppretting og reparasjoner. Mangler takrenne på ene siden. Stedvis er det råteskader som gis TG3.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe og peis fra 2016. Varmekabler der det er fliser. Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken. Det mangler tilluft til boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 907

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 750 793 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 702 855 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Reguleringsplan: Værnåsen. Formål: Kjørevei og boliger.
Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
3 berørte datasett
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire
Reguleringsplan

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offenltig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til monica@gpartners.no eller SMS: 92 80 63 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Rask overtagelse ønskes.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bodals vei 59, 1743, Klavestadhaugen, Gnr. 1025 bnr. 46 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-21-0315

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at ASK Eiendomsmegling Sarpsborg AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.