#MODUM

Usjenert beliggenhet | Nymalt & praktisk selveierleilighet i Villa Devold | Direkte adkomst fra 1.etasje | Uteplass

Harpeveien 5 , 3370 Vikersund

VISNINGER

22. mai søndag kl. 12:30-14:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Monica Aronsen
Monica Aronsen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

29%

har bolig mellom 60-120 kvm

26%

av boligene er nyere enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 89 m²
Bruksareal 89 m²
Tomt 3 787 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2016
Gårdsnummer 91
Bruksnummer 19
Energimerking C
FINN.no 257880850
Sist endret 11.05.2022 18:54
Prisantydning 2 450 000,-
Totalpris 2 528 415,-
Fellesutgifter 1 850,-

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) 7 976,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 457 976,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 420,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 457 976,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 70 439,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 528 415,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HARPEVEIEN 5!

Praktiske & nymalte leiligheten i koselige Villa Devold! Flott leilighet med en god planløsning og utgang til en fantastisk uteplass og hageflekk! Leiligheten inneholder entré, bad, vaskerom, soverom, kjøkken og stue.

Sentralt med kort gangavstand til Vikersund sentrum. Det er gangavstand til barnehage, barne og ungdomsskole, idrettsplass, lege, samt Vikersund sentrum som har et bredt service-/forretningstilbud. Direkte adkomst i 1 etg. Parkering i carport. Det er også gjesteparkering på sameiets tomt.

& HØYDEPUNKTER
• Uteplass & hageflekk
• Varmepumpe
• Stor bod & vaskerom
• Romslig flislagt baderom
• Stort soverom
• Carport
• Nymalte vegger
• Sentrumsnært

Velkommen inn i varmen!

Innhold

1.underetasje: Entré, bad, vaskerom, soverom, kjøkken og stue.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen!

STUE
Stuen er lys & luftig med god plass til både spisestue & tv-møbler. Herfra er det utgang til leilighetens terrasse og hage.

KJØKKEN
Overflater og innredning: Kjøkkenet har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, komfyr og platetopp. TG1. Avtrekk: Kjøkkenventilator med avtrekk ut i rommet. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ikke avtrekk ut. Tiltak: Om mulig bør det lages en kanal som det kan trekkes rør i for så å føre avtrekket ut av yttervegg. TG2.

BADEROM
Teknisk forskrift 2010 og ingen dokumentasjon. Overflater vegger og himling: Flis på vegg og malt innvendig tak. Dusjhjørner med vannbelastning direkte på veggene, kan være en risikokonstruksjon med hensyn til fuktinntregning til bakenforliggende konstruksjoner. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fuger. Tiltak: Overflater må rengjøres. TG2. Overflater Gulv: Flislagt gulv og elektriske varmekabler. Dusjhjørner med vannbelastning direkte på flisene/gulvet, kan være en risikokonstruksjon med hensyn til fuktinntregning til bakenforliggende konstruksjoner. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fuger. Tiltak:
Overflater må rengjøres. TG2. Sluk, membran og tettesjikt: Badet har plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Vurdering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. TG2. Sanitærutstyr og innredning: Innredning med servant toalett og dusjvegger/hjørne. Vurdering av avvik: Det er avvik: Innredning har mindre sår/merker. Tiltak: Utbedre ved eget behov. TG2. Ventilasjon: Elektrisk styrt vifte. Ikke funksjonstestet. TG1. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er
ikke foretatt bak dusjbatteri, da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Sted for hulltaking gir begrenset eller lite informasjon om badets tilstand. Målingene gir kun en indikasjon, og må ikke
oppfattes som en garanti. TG1.

VASKEROM
Generell: Teknisk forskrift 2010 og ingen dokumentasjon. Overflater vegger og himling: Malte vegger og innvendig tak. TG1. Overflater Gulv: Flislagt gulv. Mye fall mot nisje. TG1. Sluk, membran og tettesjikt: Rommet har plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Vurdering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. TG2. Ventilasjon: Elektrisk styrt vifte. Ikke funksjonstestet. TG1. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. TG1.

SOVEROM
Det er et romslig soverom i leiligheten. Her har du plass til smarte garderobeløsninger.

INNVENDIGE OVERFLATER
Parkett og flislagte gulv og malte plater på vegger og i himlinger. Det er normal bruksslitasje. Det er bom (hulrom) under noen fliser i entré. Det er stedvis riper og sår i parkett. TG1.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i Vikersund med få minutters gange til alle servicetilbud i sentrum. Det er gangavstand til barnehage, barne og ungdomsskole, idrettsplass, lege, samt Vikersund sentrum som har et bredt service-/forretningstilbud. Flotte tur- og skogsområder med blant annet tursti langs Bergsjø. Enkel adkomst til Riksvei 350 med ca. 45 min kjøring til Drammen/Kongsberg og ca. 30 min. kjøring til Hønefoss. Godt busstilbud med busstopp i nærområdet.

Felleskostnader

1 850 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer: Kabel-tv & bredbånd, forsikring, snømåking, diverse vedlikehold, parkering.

Andel fellesgjeld

7 976

Andel formue

13 949

Sameie

Sameie: Boligsameiet Villa Devold, Orgnr: 917861870

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 22808940373, SpareBank 1 Ringerike Hadeland
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.04.2022: 3.14% pa.
Antall terminer til innfrielse: 18
Saldo per 20.04.2022: 93 728
Andel av saldo: 7 977
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.12.2030 )

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.

Husdyrhold

Fra husordensreglene: Husdyrhold er tillatt når dette ikke er til sjenanse eller ulempe for andre. På eiendommen skal husdyr føres i bånd.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Ingen kommentarer.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 787 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er vedtatt at det oppføres ny carport. Det vil følge én stk. plass i carport til leiligheten. Det er også gjesteparkering på sameiets tomt.

Byggemåte

Taktekking: Antar papp eller lignende. Tekking er ikke inspisert. Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. TG1.

Veggkonstruksjon: Antar betongkonstruksjon og pusset isolasjon. TG1.

Takkonstruksjon/Loft: Flat takkonstruksjon. Ikke inspirert. Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. TG1.

Vinduer: Malte trevinduer med 2-lags glass. TG1.

Dører: Malt hovedytterdør. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Foran ytterdør er det støpt platting. TG1.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Støptdekke på grunn. Bare mindre høydeforskjeller. TG1.

Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. TG2.

Rom Under Terreng: Parkett på gulv og plater på vegg. Det var for langt inn og ned for måling med pigger i hulltaking. Det gjøres oppmerksom på at innkledning av murkonstruksjoner under terrengnivå alltid er å betraktes som en risikokonstruksjon med fare for magasinering av fukt. Vurdering av avvik: Det er avvik: De oppbygde veggene er ikke etter anbefalinger av Sintef Byggforsk. De anbefaler blant annet 1:3 isolasjon utvendig. Her er det nesten 20 cm innvendig og ingen synlig isolering utvendig. Tiltak: Følge med på konstruksjon. TG2.

Innvendige dører: Boligen har malte fyllingsdører som innvendige dører. En med glassfelt. Dør i entré har spiker som har bommet på terskel og denne døren trengs og justeres. Ellers noen mindre merker på dørene, som anses som normal bruksslitasje. TG1.

Vannledninger: Plastrør (rør i rør) og ikke besiktiget i rørskap da det manglet nøkkel på befaringen. Vurdering av avvik: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Tiltak: Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Det bør inspiseres med fagmann. TG2.

Avløpsrør: Avløpsrør av plast. Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. TG1.

Ventilasjon: Boligen har Lunos boligventilasjon med varmegjenvinning. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er løse deksler. Tiltak: Anlegget må sjekkes av fagperson. TG2.

Varmesentral: Varmepumpe i stua. TG1.

Varmtvannstank: Ca. 200 liters varmtvannstank. TG1.

Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg med automatsikringer. TG1.

Branntekniske forhold: 6 kg pulverapparat og røykvarslere. TG0.

Byggegrunn: Byggegrunn er ikke kjent. Byggegrunn er ikke vurdert på tilstandsnivå da det ikke er mulighet for kontroll av byggegrunn og stabilitet i masser uten vesentlige inngrep. TGIU.

Drenering: Ingen synlige tegn til drenering. Skjult i grunn og dermed ikke inspisert. TGIU.

Grunnmur og fundamenter: Betonggrunnmur med ukjent alder. Vurdering av avvik: Det er avvik: Eldre grunnmur. Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. TG2.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Jørn-André Isnes.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Elektrisitet. Varmepumpe i stue. Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 4 370

Eiendomsskatt

Det er i Modum kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser med kart ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Formålet med reguleringsplanen er:
- Tilrettelegging for bygging av offentlig/privat bolig- og omsoegssenter
- Tilrettelegge for sentrumsnært forretnings/kontorområde
- Innarbeide et nytt sentrumsnært boligområde med tett utnyttelse og små enheter
for de eksisterende mindre tett bebygde boligområder
- Justere krysset Geithusveien/Badeveien samt trase for Geithusveien forbi jernbaneundergangen

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjoneringsbegjæringen er innhentet og ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til monica@gpartners.no eller SMS: 92 80 63 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Harpeveien 5, 3370, Vikersund, Gnr. 91 bnr. 19 snr. 1 orgnr. 917861870 i Modum kommune

Oppdragsnummer

30-21-0398

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.