#ØVRELANDE

Kveldssol og utsikt til Tunevannet! 3 soverom | Funksjonelle & eksklusive detaljer!

Vardeveien 3A , 1710 Sarpsborg

VISNINGER

22. august mandag kl. 17:30-18:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sondre Lien
Sondre Lien Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

83%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

80%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 94 m²
Bruksareal 96 m²
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 2062
Bruksnummer 117
Energimerking B
FINN.no 260520800
Sist endret 15.08.2022 15:07
Prisantydning 4 990 000,-
Totalpris 5 123 769,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 133 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 123 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL VARDEVEIEN 3A!

Ask & Partners v/Sondre Lien presenterer denne selveieren av en delikatesse ved Tunevannet på Lande! Hjemmet inneholder i 1.etasje: vindfang, bad, 3 soverom & bod. I 2.etasje finner vi wc, vaskerom og en stor stue-/kjøkkenløsning! Dette er virkelig boligens hjerte - med store vinduer som slipper inn naturen, og tidsriktige fargevalg. Stort kjøkken med integrerte hvitevarer.

Eiendommen har en moderne arkitektur og en praktisk planløsning. det er høy standard på materialvalg og tekniske løsninger.

& HØYDEPUNKTER
• 3 soverom
• Stor terrasse med utsikt til Tunevannet
• Kort vei til badeplass, turområder og E6
• Rålekkert kjøkken
• Vaskerom
• Barnevennlig
• Moderne & eksklusivt

Velkommen inn i varmen til - Vardeveien 3A!

Innhold

1.etasje: Bad, vindfang, 3 soverom & bod.
2.etasje: Vaskerom, stue/kjøkken & wc.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.

STUE
En fantastisk stue med store vinduer som gir et herlig lysinnslipp. Det er moderne og tidsriktige farger på veggene, og tydelige soner for både spisestuemøbler og tv-krok.

KJØKKEN
Overflater og innredning: Innredningen er generelt godt vedlikeholdt. Det er åpen planløsning til stuen. TG0. Avtrekk: Det er montert avtrekksvifte over komfyr/platetopp. TG1.

BADEROM
Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, nedsenket dusjnisje, vegghengt klosett og balansert ventilasjon.
Overflater vegger og himling: Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Overflater Gulv: Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Det er tilfredsstillende fall i dusjnisjen. Sluk, membran og tettesjikt: Det er antatt smøremembran på badet, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert.
Sanitærutstyr og innredning: Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. Innebygd sisterne har avrenning ved klosettet. Ventilasjon: Det er balansertventilasjon med tilluft til rommet. TG0. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er ikke foretatt da konstruksjonen er kun to år gammel. TGIU.

VASKEROM
Det er fliser på gulvet og sokkelflis, og gulvvarme. Det er montert utslagsvask, sluk med lokalt fall, uttak for vaskemaskin, benk og varmtvannsbereder.
Overflater vegger og himling: Overflaten er generelt godt vedlikehold i hht alder. Overflater bak innredninger er ikke sjekket. Overflater Gulv: Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Det er lokalt fall rundt sluket. TG0. Sluk, membran og tettesjikt: Det er antatt smøremembran på badet, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert. TG1. Sanitærutstyr og innredning: Det er montert benkeplate, uttak for vaskemaskin og utslagsvask. TG0. Ventilasjon: Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. TG0. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er ikke foretatt da konstruksjonen er kun to år gammel. TGIU.

TOALETTROM
I 2.etasje er det et eget toalettrom. Det er montert veggklosett, servant og balansert ventilasjon. TG0.

SOVEROM
Det er tre soverom i boligen av god størrelse. Alle soverommene befinner seg i boligens 1.etasje. Det ene soverommet blir i dag benyttet som walk-in closet.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt, og har liten bruksslitasje. TG0.

Beliggenhet

Boligen ligger i et ettertraktet og meget attraktivt boligområde på Lande i Sarpsborg kommune. Etablert, sentralt og meget barnevennlig område med kort vei til skoler, butikker, handlesenter og offentlig kommunikasjon som har sitt knutepunkt kort vei fra boligen. Tunevannet med bade-, fiske- og turmuligheter i gangavstand (ca. 1000 meter fra eiendommen). Det er heller ikke langt til Sarpsborgmarka med lysløype og flott turterreng. Gode bussforbindelser til bla. Oslo ca. 100 meter fra boligen. Sykkelavstand til det nye sykehuset på Kalnes og ca. 4 minutter til Sarpsborg sentrum med bil. Lett adkomst til E6 (ca. 3 min. med bil). Eiendommen har gode lys og solforhold med solrik og lun balkong på 6 kvadratmeter.

Avstander:
0,1 km - Bussholdeplass
0,5 km - Askeladden barnehage
0,5 km - Lande Gård barnehage
0,6 km - Lande skole
0,6 km - Kurland skole
0,7 km - Lande senter
1,7 km - Storbyen / Sarpsborg sentrum

Selgers egenerklæringsskjema

Oppgraderinger fra salgsoppgaven:
- Alle vinduer er oppgradert til 3-lags vinduer (fra 2-lags vinduer i salgrapport). Vi har dokumentasjon.
- Solskjerming fra kjellsmarkiser montert våren 2021 (har kvittering)
- Oppgradert peis til Uno 2 fra Uno 5 (Nordpeis)
- Oppgrradert bad fra salgsoppgaven. Baderomsinnredning i eik.

Vi valgte å ikke montere rekkverk til trappen på den ene veggen (av estetiske årsaker). Rekkverket finnes i boden og kan monteres av kjøper.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 96 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass. Det er lagt opp strøm til elbillader fra utbygger.

Byggemåte

Taktekking: Yttertaket er tekket med papp. TG0.

Veggkonstruksjon: Deler av første etasjen har pussede fasader. Det er både liggende og stående kledning. TG0.

Takkonstruksjon/Loft: Boligen har flat takkonstruksjon og opphøyde gesimser rundt taket. TG0.

Vinduer: Vinduene har malte trerammer og tre-lags glass. Vinduene har beslag utvendig. TG0.

Dører: Malt ytterdør med tre små glass. Balkongdør med utvendig beslag og trelags glass. Vurdering av avvik: Det er avvik: Dørbladet på balkongdøren tar i karmen, og bør justeres. TG2.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkongen har tregulv og glassrekkverk. Det er utgang fra stue. Balkongen har fin utsikt og gode solforhold. TG0.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille er utført i trekonstruksjon. Da etasjeskillet er en lukket konstruksjon, er ikke oppbyggingen kontrollert. Det er støpt dekke i første etasje. TG0.

Radon: Det er ikke fremlagt dokumentasjon på om det er utført tiltak for radon. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ikke fremlagt dokumentasjon på radontiltak eller målinger. TG2.

Pipe og ildsted: Det er montert stålpipe med ildsted i stuen. Vurdering av avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det mangler plate på gulvet foran ildstedet. Tiltak: Andre tiltak: Det er en anbefaling om at det bør monteres ildfast plate under luker på pipe. TG2.

Innvendige trapper: Mørkbeiset trapp med glass i rekkverk. Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trappen mangler håndløper på vegg. Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. TG2.

Innvendige dører: Malte slette dører. Dørene er godt vedlikeholdt. TG1.

Toalettrom: Overflater og konstruksjon: Det er montert veggklosett, servant og balansert ventilasjon. TG0.

Vannledninger: Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. Fordelerskap med avrenningsmulighet. TG1.

Avløpsrør: Rør i skjulte konstruksjoner er ikke inspisert. Stakeluke er ikke påvist i leiligheten. Det er ikke observert fukt i benkeskapet på kjøkkenet. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Tiltak: Det er opplyst av eier om at det ikke er stakeluke på avløpsanlegget. Dette bør etableres. TG2.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon fra byggeår. TG0.

Varmtvannstank: Varmtvannstanker er plassert på vaskerommet, og er på antatt 200 liter. Berederen har avrenning til sluk. TG0.

Elektrisk anlegg: Automatsikringer, 50 amp hovedsikring, 22 kurser. Alle opplysninger vedr elanlegget er i hht eiers opplysninger og undertegnedes egne observasjoner. Det er kun en visuell besiktigelse av elanlegget, og det kan ikke garanteres for at det er skjulte feli eller mangler. For å få en tilfredsstillende sjekk av elanlegget, anbefales det en rapport fra godkjent elektrikerfirma. TG1.

Branntekniske forhold: Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Leiligheten har røykvarsler. TG0.

Byggegrunn: Grunnen er ukjent, men det ble ikke observert setninger i bygget, noe som tyder på stabile grunnforhold. Det kan imidlertid ikke garanteres at dette kan skje på et senere tidspunkt. TGIU.

Terrengforhold: Asfaltert gårdsplass og en liten plen. Terrenget i gårdsplassen er lett skrånende, men noe ujevn ved parkeringsplassen. TG1.

Utvendige vann- og avløpsledninger: VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. TG er kun satt i hht alder. TG1.

Dreneringen er en lukket konstruksjon, og er ikke sjekket under bakkenivå. Det er synlige drensplater og topplist på muren. TG1.

Grunnmur og fundamenter: Muren er pusset utvendig over terreng, og antatt oppført i Thermomur. TG0.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.
Vedlagt ligger også godkjente tegninger - disse samsvarer med dagens faktiske bruk.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn av typen Uno 2 fra Nordpeis. Ellers gulvvarme. Boligen har balansert ventilasjon fra byggeår.  Det er også en varmepumpe montert i desember 2020.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 23 552

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2022.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 826 365 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 974 912 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser med kart ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplan: Råkil ved Solveien
Formål: Boligområder, trafikkområder & friområder.

Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
Kommuneplanens arealdel
Oppheving av reguleringsplaner
Reguleringsplan
Mulighet for marin leire

Eiendommen ligger innenfor en reguleringsplan som er foreslått opphevet. Sarpsborg kommune har startet et arbeid med å oppheve eldre reguleringsplaner. Dette er planer som har gått ut på dato i form
eller innhold, og som ikke lenger er anvendelige når du for eksempel skal søke om et byggearbeid på eiendommen og kommunen skal behandle byggesaker. Når planene er opphevet, vil det som hovedregel være kommuneplanens arealdel eller kommunedelplan sentrum som gjelder ved behandling av byggesaker.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/2649290-1/200  Seksjonering  
25.06.2020 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4

Seksjoneringsbegjæringen er innhentet og vedlagt salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget ikke tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sondre@gpartners.no eller SMS: 45 91 95 79 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vardeveien 3A, 1710, Sarpsborg, Gnr. 2062 bnr. 117 snr. 4 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-21-0419

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.