#ØYA

Spektakulær & tilbaketrukket enebolig med 5 soverom og 2 bad! Loftstue | Innglasset balkong | Garasje | Barnevennlig!

Hoppveien 29 , 1734 Hafslundsøy

VISNINGER

21. mai lørdag kl. 15:30-16:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 234 m²
Bruksareal 299 m²
Tomt 928 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1976
Gårdsnummer 2094
Bruksnummer 122
Energimerking D
FINN.no 256572418
Sist endret 14.05.2022 15:52
Prisantydning 5 000 000,-
Totalpris 5 141 019,-

Beregnet totalkostnad

5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 141 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 141 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HOPPVEIEN 29!

Ask & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne innholdsrike familieboligen beliggende i et veletablert boligområde på Øya! I 1.etasje er det gang, vaskerom, kjøkken, stue, innglasset balkong, 4 soverom, bad, kjølerom, teknisk rom og bod. Loftsdelen inneholder loftstue, soverom og bad. I kjeller er det en bod. Det medfølger også garasje. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Hafslundsøy barnehage og Hasle barnehage et stenkast unna.

& HØYDEPUNKTER
Romslig bolig for familien!
Fem soverom
To bad
Loftstue
Innglasset balkong
Barnevennlig
Garasje!

Velkommen til visning!

Innhold

1.etasje: Gang, vaskerom, kjøkken, stue, innglasset balkong, 4 soverom, bad, kjølerom, teknisk rom og bod.
Loft: Stue, soverom og bad.
Kjeller: Bod.
Det medfølger også garasje.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.

STUE
Lys & luftig stue med god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. I stuen er det en stor og deilig peisovn. Det er også en loftstue - perfekt som et ungdomsrom!

KJØKKEN
Overflater og innredning: Profilerte fronter i heltre og laminat benkeplate fra 2018. Integrert: Komfyr og platetopp. Kjøkken fra 1993, lakkert i 2018. Anbefaler "Waterguard" og plastsikring under vask.
Normal elde og bruksslitasje. TG1. Avtrekk: Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Alder: 2018 Kilde: Eier. TG1.

BADEROM 1.ETASJE
Byggeforskrifter fra før 1997 og ingen dokumentasjon. Fliser på gulv med vannbåren varme i gulv. Fliser på vegger. I himling er det kirsebær tre eller lignende panel i tak. Innbygd badekar. Dusjhjørne.
Frittstående toalett. Nedfelt servant med underskap. Mekanisk avtrekk. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Alder: 1993 Kilde: Eier. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. TG3. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Hullet er tatt i vegg på soverom bak dusjsone. TG1.

BADEROM LOFTETASJE
Byggeforskrifter fra før 1997 og ingen dokumentasjon. På gulv er det belegg. På vegger er det trepanel og flis. I himling er det trepanel. Frittstående toalett. Servant. Dusjhjørne. Lufteluke i vegg. Plastsluk. Kobberledninger med plastkappe. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Alder: 1993 Kilde: Eier. TG3. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er tatt i vegg fra soverom bak dusjsone. TG1.

VASKEROM
Byggeforskrifter fra før 1997 og ingen dokumentasjon. På gulv er det belegg. På vegger er trepanel. I himling er det malte plater. Plast sluk. Kobberledninger til avløp og vann. Kobberledninger i vegg er ikke inspisert og kan være en risikokonstruksjon med tanke på alder. Skyvedørgarderobe med tregulv og osb plater på vegger. Utslagsvask og uttak for vaskemaskin. Naturlig ventilering med lufteluke i tak. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. TG3. Fukt i tilliggende konstruksjoner. Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. I vegg mot gang bak utslagsvask. TG1.

SOVEROM

INNVENDIGE OVERFLATER
På gulv er det parkett, laminat, furugulv og fliser: På vegger er det tapet, trepanel og malte plater. I himling er det malte plater og trepanel. For det meste normal elde og brukslitasje. Vurdering av avvik: Det er avvik: Glipper i tregulv og normal bruksslitasje. Ved pipe i loft er det vannmerker etter tidligere vannlekkasje fra tak. Tiltak: Vurdere utbedring. TG2.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca. 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpsfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma. Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Hafslundsøy barnehage og Hasle barnehage et stenkast unna.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som har Post i butikk - som ligger på Hafslundsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Larsen Handelsgartneri og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:       
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 3-5 minutter - Hafslund ungdomsskole
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Boligens areal

Primærrom: 234 kvm, Bruksareal: 299 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Merk: Innglasset balkong på 20 kvm er tatt med som P-rom på bakgrunn av bruken på befaringsdato, spisestue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 928 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Glasert takstein. Besiktet fra stig og fra bakkenivå. TG1.

Takrenner og nedløpsrør av stål. TG2. Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i sink eller plastbelagt stål er 25 - 35 år. Normal tid før maling av takrenner/nedløp i metall, malt er 5 - 15 år. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det er avvik: Det er registrert noe avskalling og værslitasje. Andre tiltak: Vedlikehold.

Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. TG2. Stående, liggende bordkledning og teglstein. Kledning og teglstein er for det meste i fin tilstand med normal elde og værslitasje. Konstruksjonen skjult og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. For å vurdere tilstand, må det gjøres inngrep i yttervegg. Det kan forventes at det er noe svakheter i bindingsverk på grunn av alder. Eventuelle svakheter blir som regel rundt vinduer og i bunnsviller. Vurdering av avvik: Det er avvik: Stedvis skruer som er skrudd for langt inn i kledning og det er registrert bobler i maling ved inngangsdør. Tiltak: Vedlikehold og lokal utbedring.

W-takstoler i tre og sperrekonstruksjon. TG2. Deler av takkonstruksjon er lukket og ikke tilgjengelig for inspeksjon Vurdering av avvik: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er avvik:
Det er påvist fuktskjolder og misfarging i takkonstruksjonen, det ga ikke indikasjon på fukt ved fuktsøk. Noe misfarging og manglende avslutning av vindsperre rundt rørgjennomføring på loft. Det ble registrert muselort på begge kneloft. Midlertidig løsning i undertak over garasje. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. Overvåk undertak og ta en kontroll hver vår og høst. Sluttføre/utbedre arbeid rundt rørgjennomføring og undertak garasje.

Malte/umalte trevinduer med 2 og 3-lags glass og Velux takvinduer på loft. TG2. Vinduer av ulik alder og tilstand. Vinduer fra 1974 - 2019. Vurdering av avvik: Det er avvik: Noen vinduer har behov for vedlikehold og justering. Vindu på bod med 2-lags glass vil ikke åpnes og er punkter. Råte utvendig. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at vindu ved bod må skiftes ut.

Aluminiumsvinduer med 2-lags glass. TG2. Vurdering av avvik: Det er avvik: Eier opplyser at det kan komme vann inn fra takvindu nærmest teglstein vegg. Det er registrert avskalling på utvendig karmer.
Løs utvendig list ved balkongdør. Tiltak: Ytterligere undersøkelser og utbedring. Vedlikehold og lokal utbedring.

Malt hovedytterdør med sidedør. TG1.

Aluminiums balkongdør med 2 -lags glass fra 2007. TG2. Balkong skyvedør i tre med 2-lags glasss fra 1993. Normal bruks og værslitasje. Behov for smøring og vedlikehold. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Dører mangler beslag under dør. Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket.

Malt ytterdør. TG2. Vurdering av avvik: Det er avvik: Noe tråkk og manglende avslutning rundt dør. Tiltak: Justering og sluttførelse av jobb.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkong i trekonstruksjon mot nordvest fra slutten av 90-tallet. Normal elde og værslitasje. TG1.

Terrasse ved inngangsparti: Terrassebord med rekkverk i tre og naturstein som støttemur. Byttet terrassebord i 2021. Normal elde og værslitasje. Vurdering av avvik: Det er avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav. Tiltak: For å tilfredsstille dagens krav til rekkverk, må dette endres. Vedlikehold. TG2.

Terrasse ved støttemur: Terrasse i trekonstruksjon med lettklinker søyler og støptfundament på naturstein. Ytterligere fundamentering og utførelse under terrasse er ukjent. Det var ikke tilgang til underside av terrasse. Det er ikke gjort kontrolleringer av sikkerheten til støttemur av naturstein. Det må gjøres ytterligere undersøkelse av terrasse. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er manglende rekkverk på kortside av terrasse mot støttemur. Tiltak: Lokal utførelse. Alder: 2017 Kilde: Eier. TG2.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Trebjelkelag og støpt plate på mark. Det er registrert 9 mm avvik innenfor 2 meter og 7 mm gjennom hele rommet. TG1.

Etasjeskille mot loft: Trebjelkelag. Det er registrert avvik på 5mm innenfor 2 meter. Det er registrert avvik på 5 mm gjennom hele rommet. Alder: 1990 Kilde: Eier. TG1.

Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. TG2.

Pipe og ildsted: Mursteinspipe. Peis med innsats i stue. Sotluke i stue. Sotluke i stue har behov for tømming. TG1.

Pipe og ildsted kjøkken: Mursteinspipe. Peis med innsats i kjøkken. Sotluke i bak varmepumpe på teknisk rom og sotluke på kjøkken. Det må gjøres ytterligere undersøkelse om sotluke på kjøkken hører til
pipeløp for peis og om sotluke på teknisk rom er til peis i kjøkken. Vurdering av avvik: Det er vanskelig tilkomst til sotluke. Det er registrert sotluke bak varmtvannsbereder i teknisk rom. Tiltak: Gjøre tiltak for å få tilgang til sotluken. Ytterligere undersøkelse. TG2.

Rom Under Terreng: På gulv er det betong og stedvis fjell. På vegger er det lettklinker og betong med sparestein. Vurdering av avvik: Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Det må foretas tiltak for å redusere/begrense fuktgjennomtrenging inn i kjeller. TG3.

Krypkjeller: Krypkjeller under trebjelkelag. Ble inspisert fra luke i grunnmur. Vurdering av avvik: Det er begrenset inspeksjonsmulighet i krypkjeller, vurdering basert på inspeksjon fra lukeområde. Det er manglende fuktsperre på bakken. Tiltak: Utifra visuelle observasjoner fra lukeområdet, gir det grunnlag for å forsøke å foreta grundigere undersøkelser i de mindre tilgjengelige områdene. Det kan ikke utelukkes skader i disse områdene. Fuktsperre på bakken bør etableres. TG2.

Innvendige trapper: Boligen har lakka tretrapp. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det mangler håndløper på midten av trapp. Tiltak: Dersom man skal tilfredsstille dagens krav må dette monteres. TG2.

Innvendige dører: Boligen har malte fyllingsdører og branndør til teknisk rom som innvendige dører. Innvendig dører er justert etter befaringsdato. Normal bruksslitasje. TG1.

Andre innvendige forhold: I bod er det gulvbelegg og malte plater på vegger og himling. Vurdering av avvik: Det er avvik: Sprekker og slitasje. Tiltak: Vurderer overflatebehandling. TG2.

Kjølerom: Overflater og konstruksjon. Kjølerom fra ukjent tid, antatt fra 1990 tallet. Normal bruksslitasje og elde. TG1.

Teknisk anlegg: Kjølerom. Noe ulyd i maskin. Anbefaler ytterligere undersøkelse. Alder: 2021 Kilde: Eier. TG1.

Vannledninger: Kobberrør med og uten plastkappe. Takstmann er ikke fagmann og kontrollen er begrenset til det visuelle. Egen kontroll av autorisert fagfolk anbefales. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. TG2.

Avløpsrør: Avløpsrør av plast og jernrør. Takstmann er ikke fagmann og kontrollen er begrenset til det visuelle. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. TG2.

Ventilasjon: Naturlig ventilasjon. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. TG2.

Varmesentral: Bergvarme med alpha inotec varmepumpe. Takstmann er ikke fagmann og kontrollen er begrenset til det visuelle. Egen kontroll av autorisert fagfolk anbefales. Rommet er et tidligere fyrrom og det ligger papirer hos kommunen fra 1976 som bekrefter at rommet er kontrollert i forhold til byggetekniske krav og er funnet i orden. Alder: 2018 Kilde: Eier. TG1.

Varmtvannstank: Til bergvarmen/varmepumpen er det koblet til en 57 liter varmtvannstank fra Høiax. Anbefaler ytterligere undersøkelse. TG1.

Vannbåren varme: Vannbåren varme på kjøkken, bad i 1 etasje og nedre stue del. Radiatorer. Takstmann er ikke fagmann og kontrollen er begrenset til det visuelle. Egen kontroll av autorisert fagfolk anbefales. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt. Det er registrert noe rust på vannrør. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. TG2.

Elektrisk anlegg: 63 AHS med div. jordfeilsautomater. På teknisk rom er det et eget skap med automatsikringer og jordfeilsautomater. Varmekabler i gulv i innglasset balkong og på bad i 2. etasje. På generelt grunnlag anbefales det en gjennomgang av en el-fagmann. TG1.

Branntekniske forhold: Røykvarsler og brannslokningsapparat. TG0.

Byggegrunn: Byggegrunn av antatt fjell og løsmasser. TG1.

Drenering: Alder, utførelse og tilstand på drenering/fuktsikring er ukjent. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Utvendig tetting/fuktsikring av grunnmuren er avsluttet under utvendig terreng. Deler av utvendig tetting/fuktsikring av grunnmuren er avsluttet under utvendig terreng og det er manglende topplist på fuktsikring. Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være
avgjørende. Lokal utbedring må utføres. TG2.

Grunnmur og fundamenter: Grunnmur i betongstein og lettklinker og antatt stripefundamenter av betong under grunnmur. Det er avvik: Grunnmuren har noe manglende vedlikehold. Det er registrert noe saltutslag og sprekkdannelser i grunnmur. Tiltak: Ytterligere undersøkelse og utbedring. TG2.

Forstøtningsmurer: Natursteinsmur og betong forstøtningsmur. Støttemur på nordvest side er av delvis plass-støpt betong og delvis av løs stein som ligger i en skråning. På bakgrunn av begrenset adkomst, så anbefales det ytterligere undersøkelser. Vurdering av avvik: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) utifra dagens krav. Tiltak: Rekkverk/annen sikring på forstøtningsmur må settes opp/utbedres. TG3.

Terrengforhold: Eiendommen ligger i et skrående terreng. TG1.

Utvendige vann- og avløpsledninger: Avløpsrør av antatt plast og vannledning av antatt jern. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Stoppekran ble flyttet stoppekran fra gårdsplass til trapp i 2020.
Vann og avløpsledningene er ikke kontrollert i forbindelse med rapporten. Hvis riktig tilstand på avløpsledningene skal kontrolleres, kan dette utføres ved hjelp av TV-kontroll. Normal levetid for vannledning av kobberrør er 25 til 75 år. Normal levetid for vannledning av PE/PEX er 25 til 75 år. Normal levetid for vannledning av galvanisert stål er 15 til 30 år. Normal levetid for avløpsledninger av plast er 25 til 75 år.
Normal levetid for avløpsledninger av støpejern er 30-40 år. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. TG2.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Ole Petter Søtorp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Tilbygg/modernisering:
Opplysninger hentet fra kommunen
1985 - Tilbygg - Tilbygg garasje.
1988 - Tilbygg - Tilbygg loft og vinklet del i 1 etasje ved kjøkken og trapp.
1993 - Tilbygg - Tilbygg stue mot nordvest.
2007 - Tilbygg - Ombygging av garasje og innglasset balkong.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Bergvarme med alpha inotec varmepumpe. Varmekabler, elektrisitet og peis.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 19 517

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 128 109 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 061 193 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Planområdet Hoppveien - Hafslundsøy er regulert med følgende formål:
- Byggeområder
- Trafikkområder
- Friluftsområder.

Planområdet Søndre del av Neset - Hafslundsøy er regulert med følgende formål:
- Byggeområder
- Trafikkområder
- Friområder
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

4 datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire
Oppheving av reguleringsplaner
Reguleringsplan

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hoppveien 29, 1734, Hafslundsøy, Gnr. 2094 bnr. 122 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0088

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.