#SANDESUNDSVEIEN

Selveierleilighet i koselig sentrumsgård rett ved Kulåsparken! Garasjeplass | Heis | 2 soverom | Felles takterrasse!

Sandesundsveien 35A , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 2 949 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1994
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 15
Energimerking F
FINN.no 256132781
Sist endret 18.05.2022 10:01
Prisantydning 3 100 000,-
Totalpris 3 186 519,-
Fellesutgifter 3 047,-

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 186 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SANDESUNDSVEIEN 35A!

Ask & Partners v/Jonas Bergtun presenterer denne selveierleiligheten beliggende i 3.etasje med en deilig overbygd balkong! Leiligheten inneholder gang, bad, stue, kjøkken, bod & 2 soverom. Det er heis i bygget som tar deg fra garasjen til leilighetens etasje.

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg, like ved Kulåsparken. Det medfølger garasjeplass, samt lagring i bod i kjeller og felles takterrasse.

& HØYDEPUNKTER:
• Garasjeplass
• 2 soverom
• Porttelefon med monitor
• Heis
• Kort vei til alt av servicetilbud
• Felles takterrasse
• Hybel
• Hybelleilighet som kan leies rimelig ved gjestebesøk

Velkommen til ditt nye hjem - når du ønsker å unne deg noe godt!

Innhold

3.etasje: Bad, stue, kjøkken, to soverom, vindfang og bod.
Leiligheten har også bod på ca 3 m2 i kjelleren.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.

STUE
Stuen er lys & luftig med godt lysinnslipp og tydelige soner for både spisestuemøbler og tv-krok. Herfra er det også utgang til leilighetens overbygde balkong.

KJØKKEN
Innredningen har malte skapfronter i profilert utførelse, og laminert benkeplate. Det er fliser på veggene mellom over- og underskapene. Innredningen er generelt godt vedlikeholdt i hht alder. Benkeplaten er noe oppsvulmet i skjøten mellom platene og får TG2. Ellers TG1.

BADEROM
Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, dusjhjørne, gulvklosett, uttak for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Pga alder bør det tas jevlig sjekk av fuger, og det anbefales å sette inn dusjkabinett. Badet bør uansett renoveres den nærmeste tiden.
Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. TG3. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Dusjhjørne ligger mot nabo og kjøkkeninnredning (hjørne med
varmtvannsbereder). TGIU.

SOVEROM
Leiligheten har to soverom av god størrelse.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt, og har liten bruksslitasje. Det er belegg på gulvet i det ene soverommet. TG1.

ANNET
Det er en innvendig bod i leiligheten.
Det medfølger bod og biloppstillingsplass i kjeller. I tillegg er det felles sykkelbod i kjeller.
Vannledninger av kobber og avløpsledninger av plast.
Felles takterrasse for sameiet.
Sameiet disponerer også en hybelleilighet som kan leies rimelig ved gjestebesøk - luksus!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg, like ved Storbyen kjøpesenter og Sarpsborg torg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.

Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.

Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.

Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Stopp Tune med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S. Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

3 047 pr. mnd.
Inkluderer bygningsmessig forsikring, kabel-TV, forretningsfører, vaktmester, vedlikehold og vedlikehold av hage.

Andel formue

9 205

Sameie

Sameie: Boligsameiet Sandesundsveien 35, Orgnr: 980360539

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er gjort og skal bli gjort noe vedlikeholdsarbeider i sameiet. Grunnet en del tiltak ble felleskostnadene økt 7,5% i 2.kvartal 2020.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, med styret må informeres. For mer informasjon se husordensregler - dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 949 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller.

Byggemåte

Taktekking: Yttertaket ble besiktiget fra svalgang. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av undertak nærmer seg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må
tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det bør foretas nærmere undersøkelser av taktekking når taket er snøfritt. TG2.

Nedløp og beslag: Det er montert nedløp og takrenner i stål. Disse er fra byggeår. Vurdering av avvik: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Snøfangere må monteres for å tilfredstille byggeårets krav. TG2.

Veggkonstruksjon: Fasadene har teglstein, liggende kledning og noe puss. Betongkonstruksjon i leilighetsskillevegger, og antatt stenderverk i øvrige vegger. Fasadene er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Takkonstruksjon/Loft: Yttertak i trekonstruksjon fra byggeår. TG1.

Vinduer: Det kan ikke garanteres at det kan være vinduer med punkterte glass, da dette kun kan ses i et spesielt lys. Vinduene har malte trerammer og to-lags glass og sprosseinndeling. Vinduene er innadslående. Vinduene er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Dører: Malt ytterdør med glassfelt, samt malt balkongdør. Dørene er godt vedlikeholdt. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkongen har flislagt gulv. Rekkverk i stålkonstruksjon med plater. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. TG2.

Andre utvendige forhold: Flislagt svalgang utenfor leiligheten. Kun arealer utenfor leiligheten er inspisert. TG1.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille er utført med støpt dekke i antatt betong. Konstruksjonen er lukket, og derfor er ikke oppbyggingen sjekket. TG1.

Innvendige dører: Dørene er generelt godt vedlikeholdt. Det er to skyvedører mellom det ene soverommet og stuen. TG1.

Andre innvendige forhold: Det er heis i bygget. Heisen er en del av fellesarealene, og er derfor ikke inspisert. TGIU.

Vannledninger: I hht eiers opplysninger er vann- og kloakkrør fra byggeår. Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. TG1.

Avløpsrør: Rør i skjulte konstruksjoner er ikke inspisert. Det er ikke observert fukt i benkeskapet på kjøkkenet. TG1.

Ventilasjon: Det er ikke ventiler i veggene, kun mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Ventiler bør monteres, men viktig at brannforhold sjekkes før montering. Tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. Det anbefales å montere veggventiler, men viktig av brannforholdenene ivaretas. TG2.

Varmtvannstank: Det er benkebereder i kjøkkeninnredningen. Berederen var ikke tilgjengelig for inspeksjon da denne var innebygd i hjørnet på kjøkkeninnredningen. Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende avrenning eller waterguard system
e.l. ved varmtvannstank. TG2.

Elektrisk anlegg: Automatsikringer, 40 amp hovedsikring, 8 kurser. Alle opplysninger vedr elanlegget er i hht eiers opplysninger og undertegnedes egne observasjoner. Det er kun en visuell besiktigelse av elanlegget, og det kan ikke garanteres for at det er skjulte feil eller mangler. For å få en tilfredsstillende sjekk av elanlegget, anbefales det en rapport fra godkjent elektrikerfirma. TG2.

Branntekniske forhold: Nytt brannslukningsapparat. TG0.

Utvendige vann- og avløpsledninger: VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. TG er i hht alder. TG1.

Andre tomteforhold: Tomten er felles for leilighetene i bygget. TGIU.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.06.90 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 657

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 543 892 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 958 009 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Følgende datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
4 Berørte datasett
Kulturminner - Kulturmiljøer
Kulturminner - SEFRAK
Mulighet for marin leire
Sentrumsplanen

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjoneringbegæringen er innhentet og kan sees hos meglerforetaket.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Adresse og matrikkel

Sandesundsveien 35A, 1724, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 15 snr. 19 orgnr. 980360539 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0102

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.