#SENTRUM

Delikat & romslig 2-romsleilighet med en stor, innglasset balkong! Garasje| 2.etasje | Gangavstand til torget!

Håkons gate 5F , 1721 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

33%

har bolig på over 120 kvm

84%

av boligene er eldre enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 72 m²
Bruksareal 92 m²
Tomt 3 242 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1978
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 455
Energimerking E
FINN.no 256497620
Sist endret 12.05.2022 10:49
Prisantydning 2 100 000,-
Totalpris 2 410 209,-
Fellesutgifter 4 932,-

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) 302 200,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 402 200,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 410 209,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HÅKONS GATE 5F!

I et godt innarbeidet borettslag i en sentrumsgård med parkeringskjeller og 72 leiligheter - venter Håkons gate 5F tålmodig på deg! Leiligheten befinner seg i 2.etasje med en smart og praktisk entré med god oppbevaringsplass. Stuen er praktisk med plass til både spisestue og tv-møbler. Herfra er det utgang til leilighetens romslige balkong som er innglasset med mulighet til å åpne vinduene! Her er det også tilgang til en utvendig bod.

Romslig soverom og bad med flislagte overflater, varmekabler og alt du måtte trenge av fasiliteter. Parkering i felles garasjeanlegg. Garasjen er oppvarmet.

& HØDYEPUNKTER
• Garasje
• Stor innglasset balkong
• Romslig soverom
• Sentrum
• Varmtvann, TV og internett inkl. i felleskostnadene

Velkommen inn i varmen!

Innhold

2.etasje: Vindfang, bad, stue/kjøkken, soverom og bod.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.

STUE
Stuen er lys & luftig med god plass til både spisestue og tv-krok. Herfra er det utgang til leilighetens deilige balkong - innglasset og skjermet!

KJØKKEN
Overflater og innredning: Innredningen har noe bruksslitasje på skapdørene. Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Dette er kun kosmetisk slitasje. TG2. Avtrekk: Avtrekksvifte over komfyr, men ukjent tilkobling. TG1.

BADEROM
Eier opplyser at badet er fra 2009. Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, dusjkabinett, gulvklosett og avtrekk. Det er ikke gulvvarme. Alder: 2009 Kilde: Eier.
Overflater vegger og himling: Overflaten er generelt godt vedlikehold i hht alder, men det mangler mansjett på rørgjennomføring ved toalettet. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. TG2. Overflater Gulv: Overflaten er generelt godt vedlikehold i hht alder. Fliser bak eller under faste innredninger er ikke sjekket. Tilnærmet flatt gulv. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Det må foretas utbedring av fallforhold. Våtrommet fungerer med dette avviket. TG2. Sluk, membran og tettesjikt: Slukt var ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på membran. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Fremlegge dokumentasjon på membran. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. TG2.
Sanitærutstyr og innredning: Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. TG1. Ventilasjon: Det er mekanisk ventilasjon med tilluft til rommet. TG1.
Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det ble boret 73 mm hull bak dusjhjørnet, og ikke observert fukt i veggen. TG0.

SOVEROM
Romslig soverom med god plass til praktiske garderobeløsninger.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflater: Overflatene er generelt godt vedlikeholdt, og har liten bruksslitasje. Eier opplyser at det er lagt nye veggplater, og laminat på gulvene er ny i 2020. TG1.

ANNET
Borettslaget har et møterom i bygget og et gjesterom som kan leies for 100 kr pr natt.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.

Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.

Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.

Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange fra Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.

Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innenfor gangavstand:
Gågata
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum
Ca. 5 minutter - Sparta Amfi
Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

4 932 pr. mnd.
Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, kabel-tv og internett, varmtvann, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold.

Andel fellesgjeld

302 200

Andel formue

52 558

Borettslag

Borettslag: Håkonsg 5 borettslag, Orgnr: 950151048

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

NB: Denne oversikten kan være ufullstendig.
2017: Vedtatt på GF å innløse rentebytteavtale med DNB med opptak av nytt lån på inntil kr. 29.250.000,-, for innløsing av overkurs
rentebytteavtale, og lån nr. 12123685030 og 12134143914, med nedbetalingstid på 25 år.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er IKKE innført IN-ordning i boligselskapet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12134601750, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.04.2022: 1.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 80
Saldo per 11.04.2022: 24 543 829
Andel av saldo: 302 200
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.03.2042 )

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Fra husordensreglene: Det er generelt forbud mot dyrehold, se vedtektene §4-1 pkt. 5.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun faglært. Firmanavn: Vet ikke. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Fikk opplyst at badet var pusset opp i 2009.

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 92 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Innglasset balkong er lagt inn som s-rom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 242 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Alle leiligheter har en garasjeplass hver i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Veggkonstruksjon: Liggende kledning mot balkong, og teglstein på øvrige fasader. Betongkontruksjon i lelighetsskillevegger. Antatt stenderverkskonstruksjon i vegg mot balkong. TG1.

Vinduer: Det kan ikke garanteres at det kan være vinduer med punkterte glass, da dette kun kan ses i et spesielt lys. Vinduene har malte trerammer, to-lags glass og beslag utvendig. TG1.

Dører: Det er beslag på balkongdøren med to-lags glass. Malt entredør. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er flislagt gulv på balkongen. Vinduer kan skyves til siden. Det er fall på gulvet fra ytterveggen. TG1.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille er utført i trekonstruksjon. Da etasjeskillet er en lukket konstruksjon, er ikke oppbyggingen kontrollert. TG1.

Innvendige trapper: Felles innvendig trapp i betong. TG1.

Innvendige dører: Ettermalte innerdører. Dørene har normal bruksslitasje. TG1.

Vannledninger: I hht eiers opplysninger er vann- og kloakkrør fra byggeår. Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. TG1.

Avløpsrør: Rør i skjulte konstruksjoner er ikke inspisert. Det er ikke observert fukt i benkeskapet på kjøkkenet. Antatt soilrør i lukkede konstruksjoner. TG1.

Ventilasjon: Det er kun ventiler i vinduene. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. Anlegget må sjekkes av fagperson. Det må gjøres nærmere undersøkelser. Ventilasjonsløsningen må utbedres. Det anbefales å montere ventiler i veggene på soverom og stue. Det er viktig å sjekke brannkrav før montering av ventiler. TG2.

Varmtvannstank: Eier opplyser at det er felles oppvarming av varmtvann. TGIU.

Elektrisk anlegg: I elskapet er det skrusikringer. Det er ikke deksel rundt sikringene. Undertegnede er ikke fagmann på elanlegg, og derfor anbefales det gjennomgang av fagmann på dette. Alle opplysninger vedr elanlegget er derfor i hht eiers opplysninger. TG2.

Branntekniske forhold: Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Leiligheten har røykvarsler. TG0.

Terrengforhold: I hht NVE kart ligger eiendommen i rasutsatt område. Vurdering av avvik: Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan. Tiltak: Ytterligere undersøkelser anbefales. TG2.

Utvendige vann- og avløpsledninger: VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. Antatt plast i VA rør. TG er satt i hht alder. TG1.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisitet og varmekabler på badet.
Det er felles varmtvann for hele borettslaget.
Varmtvann er inkl. i felleskostnadene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 535 333 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 927 198 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Berørte datasett
Kvikkleire
Mulighet for marin leire
Oppheving av reguleringsplaner
Sentrumsplanen
Reguleringsplan

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det foreligger intern forkjøpsrett i borettslaget. Denne vil bli utlyst etter salg.

Adresse og matrikkel

Håkons gate 5F, 1721, Sarpsborg, Gnr. 1 bnr. 455, andelsnr. 44 i Håkonsg 5 borettslag med orgnr. 950151048 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0111

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.