#BESTEHANNESTAD

Praktisk & delikat toppleilighet i 3.etasje! Terrasse både mot øst & vest | Garasje - mulighet for elbillading!

Skogholtet 28 , 1715 Yven

VISNINGER

19. mai torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Monica Aronsen
Monica Aronsen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 34 257 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1972
Gårdsnummer 2082
Bruksnummer 80
Energimerking E
FINN.no 257884986
Sist endret 16.05.2022 17:12
Prisantydning 2 490 000,-
Totalpris 2 598 009,-
Fellesutgifter 4 623,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 100 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 590 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 598 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SKOGHOLTET 28!

Ask & Partners v/Monica Aronsen presenterer denne andelsleiligheten i Skogholtet med terrasser i to himmelretninger! Skogholtet har en solrik beliggenhet på beste Hannestad.

Leiligheten inneholder entré, kjøkken, stue, bad og to soverom og befinner seg i 3.etasje. Romslig stue med god plass til både spisestue og tv-krok. Kjøkkenet er romslig og praktisk. To behagelige soverom med smarte garderobeløsninger.

Felles kilde for varmtvann, dette er inkludert i fellesutgiftene. Det medfølger også garasjeplass i felles garasjekjeller.

& HØYDEPUNKTER:
• 2 romslige terrasser
• Varmtvann inkl.
• Garasjeplass m/mulighet for el-bil
• 2 soverom
• Nærhet til det meste
• God lagringsplass
• Romslig og god plass
• Lav omk. v/kjøp

Velkommen inn i varmen!

Innhold

3.etasje: Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad/vaskerom & wc.
I tillegg er det bod på 7 kvm i felles kjeller.

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Entré med plass til oppbevaring av yttertøy & lignende.

STUE
Lys & luftig stue med plass til sofakrok og spisestue. Fra stuen er det utgang til terrassen.

KJØKKEN
Overflater og innredning: Innredning fra Ikea med profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Fliser over benkeplate. Integrerte hvitevarer: Kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. TG1. Avtrekk: Kjøkkenventilator med avtrekk ut. TG1.

BADEROM
Bad med fliser på gulv og malt tapet på vegger. Innredning med heldekkende servant, opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett og det er montert stråleovn på vegg. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. TG3. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Målingene gir kun en indikasjon, og må ikke oppfattes som en garanti. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik er det viktig å belyse at konstruksjonen har fuktrisiko. TG1. Det er nylig både renset rør med avløpsrens og spylt rør på bad.

SOVEROM
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet har integrert garderobeskap med god oppbevaringsplass.

INNVENDIGE OVERFLATER
Laminat på gulv, tapet på vegger og malt puss i himlinger. TG1.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.

Estimert tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Barneskole
Ca. 3 minutter - Bakeri
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Barnehage
Ca. 8-10 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 15 minutter - Borregård golfklubb
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

4 623 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer: Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, tv/internett, varmtvann, garasjeplass.

Andel fellesgjeld

100 000

Andel formue

56 399

Borettslag

Borettslag: Hannestad Terrasse Borettslag, Orgnr: 953546795
Det vil være mulighet for elbillading.
Ohmia Charging smart system for lading av el.kjøretøy er innstallert i garasjer i 2021. Kontakt daglig leder Tormod Kristiansen ved behov for mer informasjon. Styret har lagt en plan for oppgradering av flere endevegger i løpet av 2022-2023. Styret anser den økonomiske situasjonen som god, og ser derfor ikke at det er nødvendig med noen endring av felleskostnadene for 2022.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer
HABA01-94867049953
Restsaldo: 86.532,-
Kapitalkostnader:  393,-

Lånenummer
HUS301-1146684
Restsaldo:  9.900,-
Kapitalkostnader: 99,-

Lånenummer:
HUS302-11466849
Restsaldo: 791,-
Kapitalkostnader: 396,-

Lånenummer
HUS303-1146684
Restsaldo: 1.971,-
Kapitalkostnader: 15,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å ha hund i borettslaget. Hunder som er til sjenanse for andre beboere kan besørges fjernet av styret. Det er lov å holde innekatt. Katten har lov til å være på terrassen, men kan ikke slippes løs ute. All mating av fugler og dyr utendørs, er ikke tillatt.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger

Tomt

Areal: 34 257 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Til leiligheten medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.

Byggemåte

Taktekking: Taktekkingen er av papp eller lignende. Ny i 2015. TG1.

Veggkonstruksjon: Bærende delevegger mellom leilighetene er oppført av betong. Ellers er ytterveggene oppført av isolert bindingsverk. Utvendige fasader er dels kledd med overflatebehandlet trepanel, og dels pusset og malt. TG1.

Takkonstruksjon/Loft: Blokken har flatt yttertak. Ikke inspisert av takstmann. TGIU.

Vinduer: Malte trevinduer med 2-lags glass. Vindu på soverommet mot vest har utvendig solavskjerming. TG1.

Dører: I entré er det en brann- og lydklassifisert ytterdør i malt utførelse fra 2008, og i stuen og på kjøkkenet er det balkongdører med 2-lags isolerglass. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Fra stuen er det utgang til en dels overbygd balkong på vestsiden, og fra kjøkkenet er det utgang til en dels overbygd balkong på østsiden. Balkongene har støpte malte gulv. Det er støpte balkongkasser med beplantning som rekkverk. Det er montert elektriske markiser på begge balkongene. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Andre tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. TG2.

Utvendige trapper: I felles trappegang er det støpte trapper og repos med terrazzo og banebelegg. Det er rekkverk av stålkonstruksjon. Vurdering av avvik: Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. TG2.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Betongdekke mellom etasjene. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: Andre tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. TG3.

Radon: TG0.

Pipe og ildsted: Det er en malt teglsteinspipe i stue. Det foreligger et generelt fyringsforbud i pipa. TGIU.

Innvendige dører: Profilerte formpressede dører. TG1.

Andre innvendige forhold: Det er montert garderobe i entré. Spotter her virker ikke.

Toalettrom: Overflater og konstruksjon: Wc-rom med toalett. TG1.

Vannledninger: Innvendig er det vannledninger av kobber. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. TG2.

Avløpsrør: Avløpsrør av soil. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Eier opplyser at det nylig har vært rørlegger og hatt avløpsåpner i rør mellom vaskemaskin og sluk under dusjkabinett. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.TG2.

Ventilasjon: Naturlig ventilasjon med spalter i vinduer og noen veggventiler. TG1.

Andre VVS-installasjoner: Det er felles oppvarming av tappevann i borettslaget.

Andre installasjoner: Leiligheten er utstyrt med porttelefon med fjernbetjent åpning av hoveddøren i blokka. TG1.

Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg med 25 AHS og diverse kurser med skrusikringer. TG1.

Branntekniske forhold: Brannslange og røykvarslere. TG0.

Byggegrunn: Byggegrunn av fjell. Byggegrunn er ikke vurdert på tilstandsnivå da det ikke er mulighet for kontroll av byggegrunn og stabilitet i masser uten vesentlige inngrep. TGIU.

Grunnmur og fundamenter: Blokken er fundamentert med støpte sålefundamenter. Ikke inspisert. TGIU.

For ytterligere informason, les vedlagte tilstandsrapport utført av Jørn-André Isnes.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Felles kilde for varmtvann, dette er inkludert i fellesutgiftene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringbestemmelser med kart ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til monica@gpartners.no eller SMS: 92 80 63 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja. Det foreligger intern forkjøpsrett i borettslaget. Denne vil bli utlyst etter budaksept.

Adresse og matrikkel

Skogholtet 28, 1715, Yven, Gnr. 2082 bnr. 80, andelsnr. 11 i Hannestad Terrasse Borettslag med orgnr. 953546795 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0132

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.