#TINDLUNDPARK

Stilig 3-roms selveier med nydelig utsikt til vannspeil! Nytt i 2020 | Lekkert kjøkken & bad | Kort vei til byene & E6!

Tindlund Park 32 , 1718 Greåker

VISNINGER

25. august torsdag kl. 16:30-17:15

28. august søndag kl. 12:00-12:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sondre Lien
Sondre Lien Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

49%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 59 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 2 871 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 555
Energimerking C
FINN.no 267304765
Sist endret 15.08.2022 15:13
Prisantydning 3 650 000,-
Totalpris 3 750 269,-
Fellesutgifter 3 358,-

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 100 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 750 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL TINDLUND PARK 32!

Ask & Partners v/Sondre Lien presenterer denne lekre leiligheten fra 2020 beliggende på Tindlund Park! Med 2 soverom, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad og en fantastisk terrasse med gode solforhold. Et moderne hjem hvor det er lett å trives!

Leiligheten ligger sentralt til mellom byene Sarpsborg og Fredrikstad. Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehager, flotte turområder og dagligvare. Det er også kort vei til E6.

& HØYDEPUNKTER
• Lekker leilighet fra 2020
• 2 soverom
• Terrasse med gode solforhold
• Sentral beliggenhet med kort vei til E6
• Praktisk planløsning
• Vannbåren varme

Velkommen til visning!

Innhold

2.etasje: Gang, bad/vaskerom, to soverom, stue/kjøkken og bod.
I tillegg er det balkong på ca. 9 kvm og en bod i kjeller på ca. 6 kvm.

Standard

ENTRÈ
Velkommen hjem! Romslig entre med god plass til oppbevaring og lignende.

STUE
Luftig & moderne stue med åpen løsning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse.

KJØKKEN
Overflater og innredning: Glatte fronter med laminat benkeplate. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Waterguard. TG0.  Avtrekk: Avtrekk via balansert anlegg. TG1.

BADEROM
Generell: Teknisk forskrift 2017 og ingen dokumentasjon. TG1. Overflater vegger og himling: Flis på vegger og malt innvendig tak. TG0.  Overflater Gulv: Flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. Vedlikehold o.l: Bom i en flis i dusjsone. TG1. Sluk, membran og tettesjikt: Plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Vedlikehold o.l: Sluk er ikke sentrert og det er ikke tilgang til alle skruer på klemring. TG1.
Sanitærutstyr og innredning: Innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. TG0. Ventilasjon: Balansert ventilasjon. TG0. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. TGIU.

SOVEROM
Soverommet er av god størrelse med tidsriktige farger.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflater: På gulv er det parkett. På vegger er det malte flater. I himling er malte flater. TG2. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er registrert sprekker i tak og overgang mellom vegg og tak. Tiltak: Eier opplyser at dette skal utbedres av utbygger fortløpende.

Beliggenhet

På Tindlund bor du sentralt i et populært boområde i Sarpsborg. Herfra er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, fine turområder og butikk. Området har gode bussforbindelser til både Sarpsborg og Fredrikstad. Adkomsten til disse to Østfoldbyene er forøvrig enkel, da fv. 109 ligger noen få hundre meter fra boligen. Det nye sykehuset på Kalnes ligger noen få minutter unna. Det bor flere barnefamilier i området.

Fra boligen er det kort vei til Tindlund skole, idrettsanlegg og svømmehall, samt diverse forretninger på "109 Senteret". Her ligger blant annet legekontor, apotek, gatekjøkken, blomsterforretning og søndagsåpen KIWI. Grålum sentrum med flere butikker og pendlerparkering for Oslobussen ligger også ca. 10 minutter unna boligen. Boligen ligger "midt i mellom" de to byene!  Med enkel adkomst til fv. 109, hovedfartsåren mellom Sarpsborg og Fredrikstad, er det god tilgjengelighet til begge disse byene med både bil og buss. Til Sarpsborg sentrum er det ca. 5 km og til Fredrikstad sentrum 9 km. Til påkjøringen til E6 er det ca. 5 min med bil og Kalnes sykehus er kun 10 min unna.

Innenfor gangavstand:
Fotballbane/idrettsplass ved Tindlund skole
Tindlundhallen
Tindlund barne- og ungdomsskole
Bussholdeplass til Sarpsborg og Fredrikstad
Dagligvare
Tindlund barnehage
Greåker sentrum

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Amfi Borg med ca. 70 butikker
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 10 minutter - Grålum sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg jernbanestasjon
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Riksgrensen ved Svinesund.
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Felleskostnader

3 358.
Til dekning av bl.annet: bygningsforsikring, TV/data, felles strøm, drift- og vedlikeholdskostnader, avsetning til framtidig vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, skjøtsel parkanlegg, vaktmestertjenester, serviceavtaler tekniske anlegg, alarmoverføringer og parkering. Varmvann og gulvvarme.

Andel formue

13 505

Sameie

Sameie: Sameiet Tindlund Park 1, Orgnr: 921187254

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt i sameiet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Noe riss og sprekker i gipstak etter tørking fra nybygg. Skal utbedres av utbygger.
14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Nei. Nybygg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 871 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Tomten er felles for hele boligprosjektet Tindlund Park. Utearealene er parkmessig opparbeidet med flotte uteområder og vannspeil mellom blokkene. Alle fellesarealer blir stelt og ivaretatt via vaktmestertjeneste.

Garasje / Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Vinduer: Malte trevinduer med 3-lags glass utvendig beslått med aluminium og med automatisk solavskjerming. TG0.

Dører: I entré er det en brann- og lydklassifisert ytterdør i malt utførelse. TG1.

Balkongdør: I stuen er det skyvebalkongdør med 3- lags glass i malt tre utvendig beslått med aluminium og automatisk solavskjerming. TG0.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Fra stua/kjøkkenet er det utgang til veranda oppført av betong med impregnerte gulvbord og glassrekkverk. TG1.

Andre utvendige forhold: Blokken har flatt yttertak. Antagelig tekket med papp/folie. solert bindinsverkskonstruskjon. Hovedsaklig kledd med tegl. På mindre steder er det benyttet kledning av tre eller plater. Vegger mellom leiligheter , fellesareal og heissjakter er hovedsakelig oppført i plasstøpt betong. Enkelet vegger kan være oppført i murverk eller i lydisolerte gipsvegger. Grunnmur i betong. Sålefundamenter av betong på antatt utsprengt fjellgrunn. Støpte kjellergulv. VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. Vurdering av avvik: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tiltak: For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. TG2.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Mellom etasjene er det armerte støpte dekker av betong. TG1.

Radon: Det er ikke gjort undersøkelser av radonforekomst i forbindelse med rapporten. Dette gjøres med egnet utstyr i de kaldeste månedene i året. Kravet om radonsperre om at alle boliger skal ha radonsperre kom i år 2010. TGIU.

Innvendige dører: Boligen har slette dører som innvendige dører. Glassdør med åpningsbart sidefelt mellom entré og kjøkken/stue. Dører til soverom og garderobe er skyvedører. TG0.

Vannledninger: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) og er besiktiget i rørskap på bad. TG0.

Avløpsrør: Avløpsrør av plast. TG0.

Ventilasjon: Balansert ventilasjon med sentral over ventilator. Vedlikehold o.l: Bytte filter. TG1.

Varmtvannstank: Felles varmt for bygget. TGIU.

Andre installasjoner:  Leiligheten er utstyrt med porttelefon og videomonitor med fjernbetjent åpning av hoveddøren i blokka. TGIU.

Vannbåren varme: Vannbåren varme i gulv med temperaturstyring i rom. Det er felles varmepumpeanlegg med jordvarme i boligkomplekset og derfor billig oppvarming/varmtvann. Samleskap for vannbåren gulvvarme står i bod. Hele boligkomplekset er tilkoblet fjernvarme. Føres inn i leiligheten i form av vannbåren varme. TGIU.

Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg med 40 AHS med overspenningsvern, astrurstyring av utelys og diverse kurser med automatsikringer. Ved siden av sikringsskap er det et svakstrømskap. TG0.

Branntekniske forhold: 6 kg pulverapparat, sprinkleranlegg og kablet røykvarslingsanlegg med reset knapp i gang. TG0.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Ole Petter Søtorp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven .

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.
For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

- Oppvarming via vannbåren gulvvarme. Sameiet har egen energibrønn med varmepumper.
- Sentralt varmtvann. Varmtvann og oppvarming belastes med à konto.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 13 916

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 704 635 pr. 31.12.20 10:40 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 536 686 pr. 31.12.20 10:40 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
- Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: fremtidig boligbebyggelse.
- Reguleringsplan: Tindlund park (21059). Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

Annet:
Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1931/900193-1/3  Elektriske kraftlinjer  
09.10.1931 
Rettighetshaver: HAFSLUND AS
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/4669-1/3  Skjønn  
27.05.1991 
Skjønn av 23/11-1979 Riksvei 109 Rolvsøysund - Alvim
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/472377-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
05.05.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettsatsjon
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/472377-2/200  Bestemmelse om bebyggelse  
05.05.2017 21:00 
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/472377-3/200  Bestemmelse om veg  
05.05.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/734653-1/200  Bruksrett  
07.05.2018 21:00 
Rettighetshaver: Knr:3003 Gnr:2076 Bnr:61
Overført fra: 3003-2076/555
Gjelder denne registerenheten med flere.

Vei/vann/avløp

Eiendommen ligger inn til offentlig vei.
Offentlig vann, via private stikkledninger.
Offentlig avløp, via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sondre@gpartners.no eller SMS: 45 91 95 79 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Tindlund Park 32, 1718, Greåker, Gnr. 2076 bnr. 555 snr. 16 orgnr. 921187254 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0203

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.