#ØVRELANDE

Rålekker 4-roms halvpart av tomannsbolig med høy standard! Flotte uteområder | Attraktiv beliggenhet | Carport med lader

Lærer Nygårds vei 39D , 1710 Sarpsborg

VISNINGER

8. desember torsdag kl. 16:30-17:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Emilie Andersen
Emilie Andersen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

83%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

80%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 122 m²
Bruksareal 132 m²
Tomt 1 666 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 2062
Bruksnummer 873
Energimerking C
FINN.no 267825186
Sist endret 03.12.2022 14:51
Prisantydning 4 980 000,-
Totalpris 5 113 519,-

Beregnet totalkostnad

4 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 133 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 113 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL LÆRER NYGÅRDS VEI 39D!

Ask & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne lekre boligen beliggende i et meget populært område på Øvre Lande! Boligen er godt utnyttet, og underetasjen inneholder bad, gang, tre soverom og bod. 1.etasje inneholder stue/kjøkken, wc og bod. Det medfølger også carport med elbil-lader.

I Lærer Nygårds vei bor du stille og rolig, men samtidig meget sentralt. Kort vei til Sarpsborg setrum, Fredrikstad og E6. Tunevannet ligger et stenkast unna med flotte turområder, bade- og fiskemuligheter. Her er det lett å trives!

& HØYDEPUNKTER
• Flott beliggenhet med utsikt til vannet
• Nytt i 2019
• Sprekt kjøkken fra Strai
• Delikat baderom
• Sentralt
• Carport med elbil-lader

Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje: Bad, gang, tre soverom og bod.
1.etasje: Stue/kjøkken, wc og bod.

Boden i underetasjen har egen inngang.

Utstyr

Sentralstøvsuger

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Trivelig entré med integrert skyvedørsgarderobe for praktisk oppbevaring av yttertøy & lignende.

STUE
Det er åpen løsning mellom stue/kjøkken. Fra stuen er det utgang til en balkong og terrasse. Stuen har god plass til sofakrok & spisestue.

KJØKKEN
Overflater og innredning: Innredningen er generelt godt vedlikeholdt. Det er åpen planløsning til stuen. TG1. Avtrekk: Det er montert avtrekksvifte over komfyr/platetopp. TG1.

BADEROM
Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, nedsenket dusjnisje, vegghengt klosett og balansert ventilasjon. Det er lagt store fliser på vegger og gulv. TG1. Overflater vegger og himling: Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er downlight i himlingen. TG1. Overflater Gulv: Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Det er tilfredsstillende fall til sluket i dusjsonen. Det er nedsenket dusjhjørne. TG1. Sluk, membran og tettesjikt: Det er smøremembran på badet, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert. TG1. Sanitærutstyr og innredning: Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. TG1. Ventilasjon: Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. TG1. Fukt i tilliggende konstruksjoner: Konstruksjonen er tre år gammel og eier har fremlagt dokumentasjon. På bakgrunn av dette, er det ikke foretatt hulltaking. TG1.

SOVEROM
Det er totalt tre soverom i boligen. Rommene er romslige og har gode møbleringsmuligher. To av rommene har utgang til omgivelsene.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Beliggenhet

Boligen ligger i et ettertraktet og meget attraktivt boligområde på Lande i Sarpsborg kommune. Etablert, sentralt og meget barnevennlig område med kort vei til skoler, butikker, handlesenter og offentlig kommunikasjon som har sitt knutepunkt kort vei fra boligen. Tunevannet med bade-, fiske- og turmuligheter i gangavstand (ca. 1000 meter fra eiendommen). Det er heller ikke langt til Sarpsborgmarka med lysløype og flott turterreng. Gode bussforbindelser til bla. Oslo ca. 100 meter fra boligen. Sykkelavstand til det nye sykehuset på Kalnes og ca. 4 minutter til Sarpsborg sentrum med bil. Lett adkomst til E6 (ca.3 min. med bil). Eiendommen har gode lys og solforhold!

Avstander:
0,1 km - Bussholdeplass
0,5 km - Askeladden barnehage
0,5 km - Lande Gård barnehage
0,6 km - Lande skole
0,6 km - Kurland skole
0,7 km - Lande senter
1,7 km - Storbyen / Sarpsborg sentrum

Sameie

,

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Spernes Elektro og El-tjenesten. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Loyd Spernes og Edin.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja. Nytt anlegg utført av EL-tjenesten.
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja. Har en elbil-lader.
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja. Bygge tomannsbolig på nærliggende tomt.
23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling? Nei. Lagt radonsperre av faglærte.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 132 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 666 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med belegningsstein i gårdsplassen. Tomten ligger i skrånende terreng. Det er fin utsikt til Tunevannet, og det er gode solforholdd.
Selger opplyser om at det skal bygges tomannsbolig på nærliggende tomt.

Garasje / Parkering

Carport og Elbil-lader.

Byggemåte

Nedløp og beslag: Det er montert nedløp og takrenner i stål. Nedløpene er ført til grunn. Ingen skader er observert. TG1.

Veggkonstruksjon: Ytterveggene har stående og noe liggende kledning. Kledningen er godt vedlikeholdt. TG1.

Takkonstruksjon/Loft: Flat takkonstruksjon. Eier opplyser at yttertaket eies av naboen, og at dette brukes som takterrasse. Det ble ikke observert skader på de synlige delene av konstruksjonen. TG1.

Vinduer: Vinduene har malte trerammer og tre-lags glass. Det er beslag utvendig på vinduene. TG1.

Dører: Malt ytterdør med glassfelt. Terrassedør med beslag utvendig. Døren har glass helt ned. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkongen har tregulv. Det er montert rekkverk i glass og stålkonstruksjon. Utgang fra stue. TG1.

Utvendige trapper: Trappen har vanger i tre, og stål i trinn. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Trappen mangler rekkverk. Tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Det anbefales å montere rekkverk på trappen. TG3.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille er antatt utført i trekonstruksjon. Da etasjeskillet er en lukket konstruksjon, er ikke oppbyggingen kontrollert. Det er ikke observert skjevheter på gulvene. Det er støpt dekke mot grunn i underetasjen. TG1.

Radon: Det er fremlagt dokumentasjon på utført tiltak for radon. TG1.

Innvendige trapper: Trappen har malte vanger og tette lakkerte trinn. Det er montert håndløpere på vegg. TG1.

Innvendige dører: Hvite dører med rette kantprofiler. TG1.

Andre innvendige forhold: Det er montert sentralstøvsuger, og hovedenheten er plassert i boden i underetasjen. TG1.

Toalettrom: Overflater og konstruksjon: Det er montert veggklosett, servant og balansert ventilasjon. TG1.

Vannledninger: Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. Det er ikke observert skader på de synlige delene av rørene. TG1.

Avløpsrør: Rør i skjulte konstruksjoner er ikke inspisert. Luke for stakeluke er påvist i leiligheten. TG1.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon fra byggeår. Hovedenheten er plassert i boden med egen inngang. TG1.

Varmtvannstank: 280 liters bereder i boden i underetasjen. Berederen har avrenning til sluk. TG1.

Vannbåren varme: Eier opplyser at det er vannbåren varme i alle gulv i begge etasjer. Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert, og anlegget er ikke funksjonsprøvd. TG er satt i hht visuelle observasjoner og alder på anlegget. TG1.

Elektrisk anlegg: I elskapet er det: Automatsikringer, hovedsikring på 56 amp og 27 kurser. TG1.

Branntekniske forhold: Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Leiligheten har røykvarsler. TG0.

Byggegrunn: Grunnen er ukjent, men det ble ikke observert setninger i bygget, noe som tyder på stabile grunnforhold. TGIU.

Drenering: Dreneringen er en lukket konstruksjon, og er ikke sjekket under bakkenivå. TG er satt i hht alder og visuelle observasjoner. Det var ingen tegn til sviktende drenering på befaringen. TG1.

Grunnmur og fundamenter: Deler av underetasjen er antatt oppført i betongmur. TG1.

Forstøtningsmurer: Det er oppført forstøtningsmur i betong. Det er montert rekkverk på toppen av muren. TG1.

Terrengforhold: Tomten ligger i skrånende terreng, men har flate partier. Det er lagt belegningsstein i gårdsplassen og singel på bakken utenfor underetasjen, samt en betongplatting. TG1.

Utvendige vann- og avløpsledninger: VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. TG er satt i hht alder. TG1.

For ytterligere informasjon, les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.03.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i alle gulv i begge etasjer, samt gulvvarme på baderom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 23 093

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 968 295 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 485 860 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

2 datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1961/302519-1/3  Best. om vann/kloakkledn.  
17.07.1961 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:269  
Overført fra: 3003-2062/873
Gjelder denne registerenheten med flere.

2002/10208-1/3  Erklæring/avtale  
31.10.2002 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:243  
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2062 Bnr:244  
Bestemmelse om garasje
Kan ikke avlyses uten Sarpsborg Tekniske
utvalgs samtykke
Overført fra: 3003-2062/873
Gjelder denne registerenheten med flere.

2019/569225-1/200  Seksjonering  
21.05.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/4.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate til privat stikkvei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Lærer Nygårds vei 39D, 1710, Sarpsborg, Gnr. 2062 bnr. 873 snr. 2 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0218

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.