#ØYA

Nyere vertikaldelt tomannsbolig i funkisstil på Øya! 4 soverom | 2 baderom |

Skjeggebyveien 32A , 1734 Hafslundsøy

VISNINGER

16. august tirsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 118 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 812 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2018
Gårdsnummer 2094
Bruksnummer 206
FINN.no 267923442
Sist endret 12.08.2022 09:18
Prisantydning 3 550 000,-
Totalpris 3 647 769,-

Beregnet totalkostnad

3 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 647 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SKJEGGEBYVEIEN 32A!

Ask & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne moderne vertikaldelte tomansboligen beliggende i Skjeggebyveien på Øya!

Boligen ligger i et pent opparbeidet boligområde. Det er gangavstand til nærbutikker, barnehage og barneskole. Det er gode bussforbindelser til Sarpsborg sentrum, nærhet til golfbane og Glomma. Det er også kort vei til Sarpsborg sentrum - her bor du sentralt!

& HØYDEPUNKTER
•4 soverom
•To delikate baderom
•Separat vaskerom
•Moderne kjøkken

Velkommen til visning!

Innhold

1.etasje: Gang, 3 soverom, bad, vaskerom og bod.
2.etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og bod. I tillegg medfølger det en utvendig bod.

Utstyr

Sentralstøvsuger

Standard

ENTRÈ
Velkommen inn i varmen! Entré med plass til oppbevaring av yttertøy & lignende.

STUE
Koselig stue med plass til tv & sofakrok. Det er installert en vedovn som rammer inn stuen og varmer godt på kjølige dager. Det er åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. Plass til spisestue praktisk tilknyttet kjøkkenet. Fra stue er det utgang til den solrike balkongen.

KJØKKEN
Flott kjøkken med innredning fra Aubo. Det er grå innredning med glatte fronter. Ellers intergrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr, koketopp, micro og kombiskap. Det er åpen løsning mot stua.

Overflater og innredning: Innredningen er generelt godt vedlikeholdt. Det er åpen planløsning til stuen. TG1.

Avtrekk: Det er montert avtrekksvifte over komfyr/platetopp. TG1.

BADEROM 1.ETASJE
Innbydende bad med dusjkabinett, vegghengt toalett og inngang videre inn til vaskerommet. Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er våtromsplater på veggene og fliser på gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, dusjkabinett, vegghengt klosett og mekanisk avtrekk.

Overflater vegger og himling: Det er ikke observert skader på platene. TG1.

Overflater Gulv: Overflater bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene. Gulvet er tilnærmet flatt. Fallet under dusjkabinettet var ikke tilgjengelig for inspeksjon. TG2.  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

Sluk, membran og tettesjikt: Det er antatt smøremembran på badets gulv, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert. Membranen er ikke dukumentert. TG2.  Vurdering av avvik: Det er avvik: Membranen er ikke dokumentert.

Sanitærutstyr og innredning: Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. TG1.

Ventilasjon: Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. TG1.

Fukt i tilliggende konstruksjoner: Fremlegges ikke dokumentasjon på membranen, må det foretas hulltaking. TGIU.

BADEROM 2.ETASJE
Generell: Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, dusjnisje, vegghengt klosett og mekanisk avtrekk.

Overflater vegger og himling: Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Fliser bak innredninger er ikke sjekket. TG1.

Overflater Gulv: Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Gulvet er tilnærmet flatt utenfor dusjsonen, men har tilfredsstilkende fall i dusjsonen. TG1.

Sluk, membran og tettesjikt: Det er antatt smøremembran på badet, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert. TG2. Vudering av avvik: membranen er ikke dokumentert.

Sanitærutstyr og innredning: Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. TG1.

Ventilasjon: Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. TG1.

Fukt i tilliggende konstruksjoner: Fremlegges ikke dokumentasjon på membranen, må det foretas hulltaking.

VASKEROM
Eier opplyser at vaskerommet er fra byggeår.  Det er våtromsplater på veggene og fliser på gulvet, samt gulvvarme. Det er montert uttak for vaskemaskin og utslagsvask.

Overflater vegger og himling: Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på overflatene. TG1.

Overflater Gulv: Tilnærmet flatt gulv. TG2. Vurdering av avvik: Det er avvik: Tilnærmet flatt gulv.

Sluk, membran og tettesjikt: Det er antatt smøremembran på badet, men da dette er en lukket konstruksjon, er membranen ikke inspisert. TG2. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ikke fremlagt dokumentasjon for membran.

Sanitærutstyr og innredning: Det er montert uttak for vaskemaskin og utskagsvask. TG1.

Ventilasjon: Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. TG1.

Fukt i tilliggende konstruksjoner: Fremlegges de ikke dokumentasjon på membranen, må det foretas hulltaking.

SOVEROM
Boligen har totalt fire soverom med gode innredningmuligheter. Soverommet i andre etasje har tilknyttet walk-in closet.

INNVENDIGE OVERFLATER
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt & har lite bruktslittasje. TG1.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca. 7 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpsfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma. Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Hafslundsøy barnehage og Hasle barnehage et stenkast unna.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som har Post i butikk - som ligger på Hafslundsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Larsen Handelsgartneri og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.

Innenfor gangavstand:       
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 3-5 minutter - Hafslund ungdomsskole
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Sameie

Sameie: Ingen,

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Ingen kommentarer

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 129 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Ask & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 812 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Taktekking: Yttertak med papp fra byggeår. Deler av yttertaket var ikke tilgjengelig for inspeksjon, og er derfor kun basert på alder. TG1.

Nedløp og beslag: Det er montert nedløp og takrenner i stål. Disse er fra byggeår. Det er ikke observert skader på takrenner eller nedløp. TG1.

Veggkonstruksjon: Ytterveggene har liggende dobbelfalset kledning. Antatt stederverkskonstruksjon med isolasjon. Kledningen er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Takkonstruksjon/Loft: Boligen har takkontrukssjon utført som pulttak. Det er skråhimling innvendig i andreetasje. TG1.

Vinduer: Vinduene har malte trerammer og to-lags glass. Vinduene er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Dører: Malt ytterdør med glassfelt. Malt slett dør til boden. TG1.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Terrassen og balkongen er utført i trekonstruksjon. Det er montert rekkverk i tre med liggende spiler. Det er lavt rekkverk på terrassen, men pga høyden til terreng er det ikke krav til rekkverk. TG1.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille er utført i trekonstruksjon. Det er støpt dekke i boligens første etasje. TG1.

Radon: Utførende har bekreftet at det er lagt radonsperre i grunn. TG1.

Pipe og ildsted: Det er montert vedovn i stuen. Innrerøret i pipen er ikke inspisert. TG1.

Innvendige trapper: Trappen har malte vanger og lakkerte åpne trinn. TG1.

Innvendige dører: Malte slette dører. Dørene er generelt godt vedlikeholdt. TG1.

Andre innvendige forhold: Det er montert luft-til-luft varmepumpe. Varmepumpen var i bruk på befaringe, men er ikke funksjonstestet. Boligen har sentralstøvsuger. TGIU.

Vannledninger: Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. TG1.

Avløpsrør: Rør i skjulte konstruksjoner er ikke inspisert. Stakeluke er ikke påvist i leiligheten. Det er ikke observert fukt i benkeskapet på kjøkkenet. TG2.  Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon fra byggeår. Enheten er plassert i boden i første etasje. TG1.

Varmtvannstank: Varmtvannstanker er plassert på vaskerommet, og er på ca 200 liter. Berederen er fra byggeår og har avrenning til sluk. TG1.

Elektrisk anlegg: Automatsikringer, 50 amp hovedsikring, 19 kurser. Alle opplysninger vedr elanlegget er i hht eiers opplysninger og undertegnedes egne observasjoner. Det er kun en visuell besiktigelse av elanlegget, og det kan ikke garanteres for at det er skjulte feli eller mangler. TG1.

Branntekniske forhold: Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Boligen har røykvarsler. TG0.

Byggegrunn: Grunnen er ukjent, men det ble ikke observert setninger i bygget, noe som tyder på stabile grunnforhold. Det kan imidlertid ikke garanteres at dette kan skje på et senere tidspunkt. TG1.

Drenering: Når det er støpt dekke er det normalt at det er lagt drensmasser under boligen, og ca 1-1,5 m utenfor ytterveggene. I tillegg erdet normalt å legge ned en drensledning. Dette er en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. TG1.

Grunnmur og fundamenter: Grunnmurselementer og støpt plate på mark. TG1.

Terrengforhold: Tomtens terreng er flatt, og er opparbeidet med gruset gårdsplass. Det er parkeringplass foran terrassen. TG1.

Utvendige vann- og avløpsledninger: Eier opplyser at utvendige avløpsledninger er fra byggeår. VA ledninger ligger i en lukket konstruksjon, og er derfor ikke sjekket. Det antas at det er VA ledninger av plast, noe som var vanlig å bruke på byggetidspunktet. TG er kun basert på alder. TG1.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.04.2018 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Peis samt varmekabler i alle rom untatt boder og soverom 2.etasje.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 807

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 958 635 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 451 086 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert, men følger kommunens arealdel 2015-2026, med formål bebyggelse og anlegg.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

2 datasett berører eiendommen i følge kommunens områdeanalyse:
Kommuneplanens arealdel
Mulighet for marin leire

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser


1998/3698-1/3  Erklæring/avtale tgl. 22.05.1998 
 Rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2094 Bnr:31  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3003-2094/206
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann & avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Skjeggebyveien 32A, 1734, Hafslundsøy, Gnr. 2094 bnr. 206 snr. 1 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

30-22-0232

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at ASK & Partners Sarpsborg sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.