Stavanger

Holmeegenes. Meget fin plassering på bakkenivå. 4-roms leilighet i velrenommert boligprosjekt. Kvaliteter i særklasse!

Olav Nilssons gate 50 , 4009 Stavanger

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Eirik Huus
Eirik Huus Megler MNEF / Siv. Økonom
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 119 m²
Bruksareal 122 m²
Bruttoareal 124 m²
Tomt 11 933 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2014
Gårdsnummer 56
Bruksnummer 1111
Energimerking D
FINN.no 130863969
Sist endret 27.04.2020 17:05
Prisantydning 9 490 000
Totalpris 9 736 264
Ligningsverdi 1 168 053,-

Beregnet totalkostnad

9 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 237 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 490 000,-)) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 246 264,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 736 264,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Olav Nilssonsgate 50 - hele 1. etasje. Kvaliteter i særklasse og flott arkitektur.
Tegnet av Arkitektfirmaet Haga & Grov Sivilarkitekter MNAL AS, med totalentreprenør  Kruse Smith AS.
Oppført i 2014 med fasader i tegl og kobber og med frodige hageområder. Høy klasse på innvendig interiør med lys og varmestyring. Design gasspeis. Eikeplank. Oppgradert standard ytterligere med vannbåren gulvvarme og kjøkkeninnredning fra Kielland m Gaggenau integrerte hvitevarer.
Leiligheten er meget flott plassert i prosjektet. Stille og usjenert. Vestvendt terrasse.

Innhold

Entre, gjestebad, gang, vaskerom, kjøkken, gang, 3 soverom, bod,  hovedbad, stue og spisestue.

Standard

Blant annet med:
Kielland kjøkkeninnredning
Gaggenau hvitevarer
Vannbåren gulvvarme
Balansert ventilasjon
Enstavsparkett i eik fra Bo Andrén
Gasspeis
Smarthus-funksjoner med styrepanel
Ytterdør fra Bovalls Dørbyggeri.
Fasade i tegl, med kobberbeslag.

Beliggenhet

Eiganes med nærhet til Mosvannet og Vålandsskogen. Fine parker like ved. Kort vei til Ledaalparken med kafe og videre  til sentrum

Tomt

Areal: 11 933 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

1

Garasje / Parkering

1 parkeringsplass i felles parkeringskjeller

Felleskostnader

5 575 pr. mnd. Oppvarmingskostnader; gass, energi, varmtvann, kabel-tv, internett, alarm, Smartly og sameiets: styrehonor, lønn etc, forretningsførerhonorar, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, kabel-tv, forsikringer, kommunale avgifter

Sameie

Sameiet Holmegenes, org.nr. 914 931 312, består av 45 seksjoner - fordelt med punkthus over 3 etasjer.
Styreleder i sameiet er Tor Haver
Forretningsfører i sameiet er Bate
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Les gjerne årsberetning for sameiet vedrørende aktuelle saker i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring IF Skadeforsikring Polisenummer: SP0000924171

Regnskap

Regnskapet for 2018 viser et underskudd  på kr.100.380,-
Budsjettert overskudd  for 2019 er 79.845,-
Sameiets årsregnskap for 2018 med budsjett for 2019 er vedlagt salgsoppgaven. årsregnskap for 2019 vil foreligge i april 2020.
Sameiet har ingen langsiktig gjeld.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter er vedlagt salgsoppgaven

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

3

Byggeår

2014

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest fra Stavanger kommune er gitt 12.12.2016

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 124 kvm, Grunnflate: 124 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 119 m²: Alle rom bortsett fra bod/klesrom ved hovedsoverom
Arealene er hentet fra utbyggers plantegning/salgsdokumenter. Arealene er ikke kontrolloppmålt av megler
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut og er pt. utleid.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Gasspeis

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Månedlig forbruk per 02.01.2020:
670 Varmt forbruksvann: kr. 300,-
670 Gass: kr.  100,-
670 Energi: kr.  300,-

Kommunale avgifter

Kr. 4 440 pr. halvår

Løpende kostnader

Kommunale avgifter
Felleskostnader
Strøm, oppvarming, tv-internett a-konto

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 168 053 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 737 770 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Eiganesveien

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Stavanger kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: eirik@huuspartners.no eller SMS: 91 51 81 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,15 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 3.500,-, tilrettelegging. kr. 9.800,-, internettannonsering kr. 9.500,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.200,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.