Stangeland/ Lunden

Stor, innholdsrik enebolig med solrike uteplasser.

Kiprå 5 B , 4319 Sandnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

94%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

16%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 247 m²
Bruksareal 277 m²
Bruttoareal 308 m²
Tomt 432 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 5
Byggeår 2010
Gårdsnummer 62
Bruksnummer 2105
Energimerking D
FINN.no 173442017
Sist endret 19.05.2020 20:06
Prisantydning 7 200 000
Totalpris 7 381 364
Ligningsverdi 1 766 675,-

Beregnet totalkostnad

7 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 181 364,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 381 364,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En stor og innholdsrik bolig som kan innredes alt etter hvor man er i livet og hvilke behov og eventuelt hobbyer man har. Veldig kjekk planløsning med en egen foreldrefløy i hovedetasjen med walk-in garderobe og eget bad. I toppetasjen er det stue med flott utsikt og utgang til balkong, baderom og 3 soverom. Det er praktisk med biinngang/vaskerom i sokkeletasjen og en stor sportsbod. Det er i dag innredet en hybel i sokkeletasjen som ikke er registrert og byggegodkjent. Alt i alt, masse rom man kan boltre seg i. Her vil man kunne være sosiale som familie typisk i kjøkken/allrom, hvor det er plass til både matlaging, lekselesing, avslapning osv., og man kan trekke seg tilbake og finne ro om man ønsker det.
Utvendig er det flere, solrike uteplasser og en liten hage. Tomten er flott opparbeidet og beplantet. Steinsatt gårdsrom. Plass til flere biler på tomten.

Innhold

Sokkeletasje: Entré/ gang, vaskerom/biinngang, stor sportsbod.
Hybel (ikke registrert og byggegodkjent): Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad/ vaskerom, soverom.
Hovedetasje: gang, kjøkken/allrom, stue med utgang til terrasse, gjestetoalett, egen fløy med hovedsoverom med utgang til terrasse, walk-in garderobe og baderom.
Toppetasje: gang, stue med utgang til balkong, baderom, 3 soverom med garderober, bod.
Sportsbod i carport.

Standard

Gjennomgående, moderne standard. Boligen er oppført i 2010 av Nordbohus. Fine-line eik parkettgulv i hovedetasjen. Teppefliser i loftsetasjen. Gulvfliser i entré/gang, Glatte tak- og veggflater uten taklister. Utstrakt bruk av downlights. Hvitt kjøkken fra Designa med granitt benkeplate og integrerte hvitevarer. Gasspeis i vegg mellom Kjøkken/allrom og stue. To helfliste baderom i hoveddel. Gulvfliser og baderomspaneler på badet i hybel. Laminatgulv i hybel.
SystemAir balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
I tilstandsrapporten er det gitt 25 tilstandsgrader; 14 stk TG1, 8 stk TG2 og 3 stk TG3.
Følgende har fått TG3:
- Takvannsnedløp på takterrasse under utvendig bod har ikke mansjett i gulvgjennomføring. Synlig lekkasjeskjolder i underliggende himling.
- Lekkasje registret i balkong i ytre deler av carporttak. Årsak antas å være utilstrekkelige løsninger i overgang dekke og gesims (kant).
- I soveromsvindu for leiligheten er det registret fukt i vinduskarm på venstre side. Fuktutslag er registrert i øvre foring mot toppkarm og nedre foring mot bunnkarm. Årsaksforhold er ikke avdekket.

Beliggenhet

Attraktivt boligområde. Sentrumsnært, 7-8 minutters gange til sentrum. Nær Stangeland barnehage og Skeiane ungdomsskole. 10 minutters gange til Stangeland barneskole. Gåavstand til flotte turområder ved Sandvedparken.

Tomt

Areal: 432 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flere, solrike uteplasser og en liten hage. Tomten er flott opparbeidet og beplantet. Steinsatt gårdsrom. Plass til flere biler på tomten.

Garasje / Parkering

Carport. Plass til flere biler på tomten.

Forsikring

Nemi forsikring Polisenummer: 3478262

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2010

Antall soverom

5

Byggeår

2010

Byggemåte

Enebolig oppført i betong, pusset leca og tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.05.2010.

Boligens areal

Primærrom: 247 kvm, Bruksareal: 277 kvm, Bruttoareal: 308 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: Entré/gang, vaskerom/biinngang. Hybel: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, kjøkken/allrom, stue, wc, soverom, walk-in garderobe, bad.
Toppetasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, stue, 3 soverom, bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer bra med tegningene vi har mottatt fra kommunen.

Adgang til utleie

Boligen er godkjent som en boenhet. Hybelen i sokkeletasjen er ikke registrert og byggegodkjent som en egen boenhet, og man kan heller ikke regne med å få den godkjent som selvstendig boenhet.
Del som i dag er innredet som hybel er i kommunen godkjent som hagestue og hobbyrom, ref. godkjente tegninger.

Oppvarming

Gasspeis mellom stue og kjøkken/allrom i hovedetasje. Gulvvarme hvor det er gulvfliser. Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 18 771 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 766 675 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 360 031 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Oalsgata: Ta inn Bjørnstjerne Bjørnsons gate og til venstre inn Lunden. Ta til venstre og Kiprå kommer på høyre side.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Adkomst via offentlig vei. Offentlig vann og avløp.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.