Buøy

Enebolig med garasje og stor, solrik terrasse og hage

Clipperveien 3 B , 4077 Hundvåg

VISNINGER

13. juli mandag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

44%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 189 m²
Bruksareal 195 m²
Bruttoareal 213 m²
Tomt 605 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 5
Byggeår 1988
Gårdsnummer 51
Bruksnummer 925
Energimerking D
FINN.no 181101190
Sist endret 10.07.2020 12:56
Prisantydning 3 700 000
Totalpris 3 793 864
Ligningsverdi 1 296 752,-

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 93 864,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 793 864,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En innholdsrik bolig like ved Buøy skole, idrettsanlegg og friområde. Stor, solrik terrasse og hage.
Boligen er oppgradert de senere år med bl.a. nytt kjøkken, nye gulv i kjøkken og stue, det er laget ny vindeltrapp ned i kjeller, lagt gulvfliser i entré/gang, vaskerom samt i gang nede. Det er satt inn nye vinduer i kjelleren og renovert to soverom. Det er et fremtidig bad/vaskerom nede som ikke er innredet. I kjelleren er det isolert, platet vegger og lagt nye tak. Soverom  i 2. etasje er renovert.
Stor, god vinkelstue med gode lysforhold, og som ligger åpent til kjøkkenet. 3 soverom i 2. etasje - det ene kan gjerne brukes som stue eller hovedsoverom og har utgang til balkong.

Innhold

1. etasje: entré/gang, wc, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, vaskerom/biinngang.
2. etasje: gang, baderom, 3 soverom - det ene kan gjerne brukes som stue eller stort hovedsoverom og har utgang til balkong.
Kjeller: gang med opplegg til kjøkken, 2 soverom, fremtidig bad/vaskerom, gang med garderobeplass og utgang, bod.

Standard

Boligen har god konstruksjonsmessig standard. Boligen er for det meste godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig men det bør beregnes noe oppgraderinger, ref. tilstandsrapport.
Boligen er oppgradert de senere år med bl.a. ny hvit, høyglanset kjøkkeninnredning med granitt benkeplate og integrert induksjonstopp, dampovn, mikroovn, kjøle- og fryseskap, nye gulv i kjøkken og stue, det er laget ny vindeltrapp ned i kjeller, lagt gulvfliser i entré/gang, vaskerom samt i gang nede. Det er satt inn nye vinduer i kjelleren og renovert to soverom. Det er et fremtidig bad/vaskerom nede som ikke er innredet. I kjelleren er det isolert, platet vegger og lagt nye tak. Soverom i 2. etasje er renovert.
Det er en TG 3 som gjelder veggkonstuksjon og utvendige fasader hvor det er enkelte bord med råte på langvegg mot vei + ark samt brystvegg mot hage som bør skiftes. Vindski på garasje med noe råte.
Det er gitt TG 2-3 for vaskerom i 1. etasje hvor fallforhold til sluk ikke er etter forskriftene.

Beliggenhet

Barnevennlig boligområde. Like ved skole, idrettsanlegg og friområde. Kort vei til lekeplasser, barnehage og Grønnavika badestrand. Gåavstand til Hundvågkrossen med butikker. Gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 605 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1988

Antall soverom

5

Byggeår

1988

Byggemåte

Enebolig med grunnmur i betong og bindingsverk i tre med plater, plast, isolasjon, asfaltplater, lekter med lufting og liggende kledning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.12.1988.

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 213 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang/trapp, 2 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapp, kjøkken/stue, wc, vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapp/gang, bad, 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegninger mottatt av kommunen. Innredning av kjelleren er ikke byggemeldt. Det er satt inn større og flere vinduer i kjeller samt utgangsdør, det er heller ikke byggemeldt. Kjelleren er altså ikke registrert og byggegodkjent for rom for varig opphold.

Adgang til utleie

Boligen er godkjent som en boenhet og kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Elektriskt. Det er pipe i boligen som ikke er i bruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 226 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 296 752 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 668 305 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra bybrua kommer man til rundkjøring, ta til venstre i Buøy Ring og deretter 2. avkjørsel til venstre. Følg Clipperveien til høyre og boligen er første bolig på høyre side.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. Tomten er totalt 605 kvm. Av disse er 595 kvm regulert til bolig, 9 kvm til næring og 1 kvm til vei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Eiendommen grenser til område regulert til kontor.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig og privat vei (51/189 Skeie & Eike AS)

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og eventuelle andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.