Tjelta

Innbydende rekkehus med flott utsikt! Usjenert, lun og solrik balkong og terrasse.

Høgeholvegen 102 , 4054 Tjelta

BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

54%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 134 m²
Bruksareal 138 m²
Bruttoareal 154 m²
Tomt 67 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2009
Gårdsnummer 28
Bruksnummer 356
Energimerking C
FINN.no 180452965
Sist endret 24.11.2020 14:57
Prisantydning 3 690 000
Totalpris 3 791 264
Ligningsverdi 1 042 414,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 92 250,- (Dokumentavgift) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 101 264,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 791 264,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Et innbydende, praktisk og innholdsrikt rekkehus. God planløsning.
Hyggelig velkomst i lys og fin entré. Gulvfliser og flott skyvedørsgarderobe. Innfelte downlights. Gangen går gjennom boligen og har utgang til stor, solrik terrasse. Terrassedør i glass som slipper lys inn i gangen. I tillegg er det baderom og soverom med garderobe i 1. etasje.
Hovedetasjen ligger i 2. etasje med fantastisk flott utsikt over jordene både fra stuen og balkongen. Masse lys og luft! Rekkehuset har fin beliggenhet på feltet med fri utsikt, usjenert og solrikt. Lun og fin stue med god atmosfære. Masse lys strømmer gjennom etasjen fra begge sider. Kjøkkenet ligger i midten, med en halvhøy vegg mot stuedel som skjermer kjøkkenet fra stuen samtidig som det gir lys til kjøkkenet. Her kan man kokkelere og samtidig være sosial. Spisestuen ligger i andre enden av etasjen, åpent, men samtidig at man kan oppholde seg i forskjellige deler av rommet. I tillegg til måltider er dette også et kjekt sted å sitte med lekser, tegning eller andre aktiviteter. Det er også et soverom innenfor spisestuen. Perfekt for små barn som skal hvile og hvor man kan ha lekene. For større unger og voksne kan det være kjekt som kontor eller som soverom. 
I 3. etasje kommer man opp i en lys og fin stue, også den med den flotte utsikten. Kjekk som TV-stue eller lekerom, alt etter behov. I tillegg er det bad/vaskerom og 2 soverom i 3. etasjen.

Innhold

1. etasje: Entré/gang med garderobe og utgang til terrasse, baderom, soverom.
2. etasje: Stue med utgang til balkong og som ligger i åpen, skjermet løsning til kjøkken og spisestue, soverom.
3. etasje: Stue, bad/vaskerom, 2 soverom.
Utvendig sportsbod.

Standard

Boligen har god standard og er veldholdt. Gulvfliser i entré. Helfliste baderom. Parkett på gulv. Glatte veggflater og ingen taklister. Moderne preg. Hvit kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøle- og fryseskap medfølger også i handelen.
Innlagt Lyse Altibox.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på feltet med fri utsikt. Luftig og fint. Lekeplasser på feltet. Nær skole med 1.-10. klasse, barnehager og butikker. Kort vei til stranden. Gang- og sykkelsti dit.

Tomt

Areal: 67 kvm, Eierform: Eiet tomt
Dette tomtearealet er arealet utenfor bygningen som er seksjonert som tilleggsdel til seksjonen. Det er inngangspartiet og terrassen.

Garasje / Parkering

Parkering på enden av husrekken.

Sameie

Sameiet Høgeholvegen 100 - 108 består av 5 boligseksjoner på rekken.

Forsikring

If Polisenummer: 5831002

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Eierseksjon), byggeår: 2009

Antall soverom

4

Byggeår

2009

Byggemåte

Plate på mark. Trekonstruksjoner med stående trekledning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest utstedt 14.06.2011.

Boligens areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 154 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 29 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/dusjrom, soverom.
Utvendig bod på 5 m² er ikke medtatt i arealet.
2. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom.
3. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad/dusjrom, gang, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene ser ut til å stemme godt med tegningene mottatt av kommunen.

Adgang til utleie

Boligen er godkjent som en boenhet og kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i entré og på baderommene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 828 pr. år Kommunale avgifter er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste og vil dermed variere litt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 042 414 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 752 691 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra rundkjøringen på Tjelta, ta inn Vigdelsvegen og deretter til høyre inn Høgeholvegen. Følg skilting til nr. 102.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pr. 2009 - Erklæring/avtale  
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pr. 2009 - Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:LYSE DIALOG AS  
Org.nr: 980335178
Rettighetshaver:SOLA KOMMUNE KOMMUNIKASJON  
Org.nr: 987925795
Rettighetshaver:TELENOR NORGE AS  
Org.nr: 976967631
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler og forsyningsskap
Bestemmelse om telefonledninger/stolper/kabler/telesentral
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøle- og fryseskap medfølger også i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.