Bogafjell

Innbydende bolig med god planløsning, herlig atmosfære, utsikt, solrike uteplasser og garasje

Bogafjellskogen 11 , 4324 Sandnes

VISNINGER

27. oktober tirsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

11%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

74%

har bolig på over 120 kvm

100%

av boligene er nyere enn 20 år

69%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 148 m²
Bruksareal 153 m²
Tomt 357 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2004
Gårdsnummer 49
Bruksnummer 113
Energimerking C
FINN.no 194893890
Sist endret 22.10.2020 10:46
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 898 764
Ligningsverdi 995 330,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 764,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 898 764,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En delikat innredet bolig med gode løsninger. Kjøkkenet/ allrommet er så absolutt boligens hjerte. Et stort, innholdsrikt rom, men med soner og innredning som gjør rommet varmt og til et godt sted å være. Fantastisk utsikt! Herlig takhøyde. Her er det plass til et stort spisebord, sofagruppe ved den flotte peisovnen samt god plass på kjøkkenet. Det er også utgang til en balkong med ettermiddags- og kveldssol. Boligen er bygget med halvplan, slik at det bare er noen trinn opp til stuen som også har utgang til lun og solrik terrasse og hage, samt hovedsoverom som i dag brukes som medierom. Noen trappetrinn ned fra kjøkkenet/allrommet ligger badet, vaskerommet, biinngang og bod. Ved inngangen er det entré med garderobe og to soverom.
To utvendige boder, den ene brukes i dag som kontor.

Innhold

Sokkeletasje: Gang, 2 soverom, biinngang, baderom, vaskerom, bod.
Hovedetasje: Kjøkken/ allrom, stue, soverom.
To utvendige boder.

Standard

Boligen er i god konstruksjonsmessige stand og gir ved gjennomsyn et godt helhetsinntrykk. Boligen er godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig.
Gulvfliser i entré med skyvedørsgarderobe. Parkett på gulvene. Glatte gipsvegger. Ingen taklister. Innebygd peisovn fra RAIS. Innfelt downlights. Kjøkkeninnredning fra Norema med benkeplate i granitt. Helfliset baderom. Det er lagt opp til smarthus styring av boligen.
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentralstøvsuger.
Utvendig bod er isolert og det er lagt gulvfliser.

Beliggenhet

Attraktivt i høyden med utsikt. Rolig og barnevennlig. Gate uten gjennomgangstrafikk. Like ved lekeplasser, barnehage og Bogafjellskogen. Kort vei til skole, men trygg skolevei gjennom skogen. Nær fotballbane og idrettshall med klatrevegg og gåavstand til butikk. Flotte turområder like utenfor, hvor man kan gå videre til Stokkelandsvannet eller Melsheia. Gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 357 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med terrasse og hage på baksiden og belegningsstein i gårdsrommet.

Garasje / Parkering

Garasje i rekke. Biloppstillingsplass på felles parkeringsplass over garasjeanlegget. Garasjeanlegget står på kommunal grunn, hvor hver av eiendommene i tunet har en garasjeplass hver og en biloppstillingsplass hver. Gjesteparkering.

Forsikring

SR-Bank Forsikring Polisenummer: 18992927

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2004

Antall soverom

3

Byggeår

2004

Byggemåte

Enebolig oppført i tre og betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 13.12.04.
De to utvendige bodene på totalt 16 kvm er godkjent i kommunen 28.08.12.

Boligens areal

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 153 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang/trapp, 2 soverom, bi-inngang, vaskerom, bad.
Hovedetasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapp/kjøkken, stue, soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med godkjente tegninger mottatt av kommunen.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Peisovn. Det er montert varmepumpe i stue fra 2019. Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 108 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 995 330 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 583 186 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra E39: Ta av avkjørsel til Bogafjell. Ta til høyre i rundkjøring opp Bogafjellbakken, og ta vil venstre videre opp Bogafjellbakken rett før kirken. Følg veien oppover og Bogafjelskogen er første vei til venstre. Nr. 11 ligger i gate til høyre.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pr. 2003 - Rettigheter iflg. skjøte  
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
 
Pr. 2003 - Rettigheter iflg. skjøte  
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert stekeovn, koketopp og mikroovn med grillfunksjon medfølger handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.