Hundvåg

Enebolig med stor, usjenert og solrik tomt. Garasje. Grenser til lekeplass. Påkostninger må påregnes.

Størjeveien 10 , 4083 Hundvåg

BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

94%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 130 m²
Bruksareal 134 m²
Bruttoareal 145 m²
Tomt 841 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1965
Gårdsnummer 5
Bruksnummer 274
Energimerking G
FINN.no 198102229
Sist endret 24.11.2020 13:27
Prisantydning 3 990 000
Totalpris 4 096 514
Ligningsverdi 1 067 737,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 106 514,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 096 514,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En stor, fin eiendom. Usjenert og solrikt. Luftig. Like ved sjøen med flotte turområder og badestrand.
Enebolig fra 1965, påbygd i 1978. Påkostninger må påregnes. Veldig kjekk planløsning med alt på et plan. Flere store, gode rom. 2 stuer og 4 soverom. En eiendom man kan ha lenge. Passer fint for en småbarnsfamilie, med tenåringer og når barna flytter ut kan man ha boligen i mange år enda. Her er det god plass til å ha barnebarn på besøk. Luftig stue med mønet himling og utgang til solrik terrasse. God atmosfære. Her har man mulighet til å renovere og få drømmeboligen man ønsker. Alt ligger tilrette med tomt, beliggenhet, solforhold og stor grunnflate. Nytt, fliselagt baderom fra 2013.

Innhold

1. etasje: gang, stue/spisestue med utgang til terrasse, kjøkken, vaskerom, baderom, wc, arbeidsrom og 4 soverom, bod.
Kaldtloft over påbygget.
Utebod ved siden av garasjen, og oppbevaringsplass på garasjeloft.

Standard

Standarden er stort sett fra byggeår. Påkostninger må påregnes.
Baderommet er renovert i 2013. Terrassedør fra 2016. Yttertaket er tekket med metallplater i 1994.
Det er gitt TG 3 på følgende punkter i boligsalgsrapporten:
Loft - uinnredet / råloft - Overflater vegger/undertak - Lekkasje i nedre del av sløysrenne mot skorstein. Det ble registrert høy fuktighet i undertaket.
Skorsteiner innvendig - Innkledd teglsteinspipe. Alle fire sider skal kunne inspiseres. For liten avstand mellom feieluke og brennbart materiale.
Brann - Brannslukningsapparat er utgått på dato. Nytt vil være på plass til overtakelse, noe som også er påkrevd ved overlevering.

Beliggenhet

Etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Skeie. Nær skoler og barnehager. Like ved sjøen med flotte turområder og badestrand.
Gode bussforbindelser. Enkel tilkomst til ny tunnel direkte til E39.

Tomt

Areal: 841 kvm, Eierform: Eiet tomt
Steinsatt gårdsrom. Stor, solrik hage.

Garasje / Parkering

Garasje samt parkering i gårdsrom.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 2027123

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

4

Byggeår

1965

Byggemåte

Enebolig over et plan. Krypkjeller. Grunnmur i betong. Yttervegger av tre med stående kledning. Yttertak tekket med metallplater. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest datert 28.06.1966 og ferdigattest for påbygg datert 14.03.1978.

Boligens areal

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 145 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 130 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad, wc, kjøkken, vaskerom, 2 stuer og 4 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegninger mottatt fra kommunen.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Elektrisk. Det er pipe i boligen. Ildsted er ikke i bruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 704 pr. år

Løpende kostnader

Hålvårlige kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt
Fullverdiforsikring og innboforsikring
Strøm etter forbruk
Generelt vedlikehold etter slitasje og alder

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 067 737 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 843 852 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Hundvågkrossen: Følg Hundvåg Ring nordvest forbi Skeie skole og ta til venstre inn Skeiehagen. Størjeveien er tredje gate på høyre side.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. Av tomten er 795 kvm regulert til bolig og 46 kvm regulert til kjørevei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr, kjøleskap, vaskemaskin og fryseboks.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende salgsoppgave. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da ingen av de har bebodd boligen på over 30 år.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Eiendommen er klar for snarlig overtakelse.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.