Forus

Leilighet i 3. etasje med stor, solrik balkong. Heis. 2 soverom. Parkering i lukket anlegg.

Ulsbergbakken 12 , 4034 Stavanger

BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

8%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

98%

har bolig på over 120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Bruttoareal 72 m²
Tomt 4 717 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 64
Energimerking D
FINN.no 199891891
Sist endret 05.03.2021 13:26
Prisantydning 2 950 000
Totalpris 3 030 264
Ligningsverdi 707 150,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 71 250,- (Dokumentavgift) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 80 264,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 030 264,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En moderne og fin leilighet i et flott leilighetsbygg. En leilighet som kan passe både unge og voksne. Enkelt med parkering i underetasjen og heis direkte opp til svalgangen i 3. etasje. Innbydende og moderne leilighet. Her vil man kunne trives om man er alene også. En lun og god atmosfære. Store vindusflater. Usjenert. Solid kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Helfliset baderom. Stor og solrik balkong som er overbygd. Flotte utearealer med lekeplasser og grøntområder.

Innhold

3. etasje: gang med garderobe, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, bad/vaskerom, 2 soverom, bod.
Bod i underetasjen.

Standard

Parkett på gulvene. Store vindusflater. Solid kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Helfliset baderom.

Beliggenhet

Sentralt og nærhet til barnehager, skoler, idrettsanlegg, butikker og turområder.

Tomt

Areal: 4 717 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg. Også innvendig gjesteparkering.
Det er installert infrastruktur for lading av el-bil.

Felleskostnader

2 165 pr. mnd. Vaktmestertjenester, drift- og vedlikehold inkl. vindusvask, Kabel-tv fra Lyse, felles byggforsikring m.m.

Sameie

Sameiet Seljehagen består av 39 boligseksjoner fordelt på 2 leilighetsbygg over 4 etasjer og parkeringsanlegg.
Sameiet er etablert i 2007 og forretningsfører er BATE.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt nødvendig vedlikehold i form av vasking og maling av bygninger og vinduskarmer, evt utskifting
av råtne vinduslister etc..

Andel formue

15 110

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP562764

Regnskap

Regnskapet for 2019 viste et overskudd kr 66 671. I budsjettet for 2020 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 39 479 i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund og katt etter forutgående skriftlig søknad til styret og under forutsetning av at søker underskriver sameiets erklæring med regler for husdyrhold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Byggemåte

Bygget er oppsatt i betong og bindingsverk i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 03.09.07 og er inntatt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegninger mottatt av kommunen.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut som en boenhet.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 036 pr. år

Løpende kostnader

Månedlige fellesutgifter
Kommunale avgifter
Strøm

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 707 150 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 545 740 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Heis.
Callinganlegg med døråpner
Garasjeanlegg med portåpner
Kabel-tv.

Adkomst

Fra Forusbeen til Ulsbergbakken

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det skal bygges på nabotomten, ref. eiers egenerklæring.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Tinglyst heftelse:
Pr. 2007 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere
Tinglyst rettighet på 1103-14/489:
Pr. 1984 - Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra: 1103-15/64
rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:15 Bnr:64 Snr:1-39
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 1103-15/64

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei (14/489), privat vei (15/225) og felles privat vei (15/745).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Det kan avtales å kjøpe diverse møbler og interiør om ønskelig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte våtromsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Bente Gryte

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.