Godeset

Leilighet med stor, solrik balkong. Parkering i lukket anlegg. Påkostninger må påregnes.

Duberget 16 B , 4034 Stavanger

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

20%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

96%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 52 m²
Bruksareal 52 m²
Bruttoareal 57 m²
Tomt 219 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1988
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 610
Energimerking D
FINN.no 216641895
Sist endret 27.07.2021 10:40
Prisantydning 1 600 000
Totalpris 1 641 364
Ligningsverdi 551 050,-

Beregnet totalkostnad

1 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 40 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 41 364,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 641 364,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En rommelig og grei leilighet. Noe oppgradering/renovering må påregnes. Bygningen har et moderne preg og var en del av "Bygg for Fremtiden Stavanger 1988". Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Rommelig, solrik balkong. Felles hage på baksiden.

Innhold

1. etasje: gang med dør til garderobe/bod, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, soverom med utgang til hage, bad/vaskerom.
Felles, utvendig bod.

Utstyr

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Standard

Leiligheten bør oppgraderes/renoveres. Se tilstandsrapporten for diverse kommentarer.
I tilstandsrapporten er det gitt TG 3 for terrassen på baksiden: Terrasse med 60x60 lemmer er dårlig.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på Godeset. Tilbaketrukket i boligfeltet, nær friområde. Kort vei til butikker og bakeri. Ved fine turområder.

Sameie

Sameiet Duberget 16 består av 3 boligseksjoner. En seksjon pr. etasje.
Sameiet er forpliktet til medlemsskap i velforeningen Duberget.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for Sameiet følger i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegningene mottatt av kommunen.

Adkomst

Fra E39: Ta av til Forus og følg Forusbeen østover. Ta til venstre i rundkjøring inn Godesetdalen. Følg veien oppover og ta til høyre inn Godesethagen og første til høyre som er Duberget. Parkering i parkeringsanlegg. Leiligheten ligger et stykke inn i gata på venstre side.

Tomt

Areal: 219 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er opparbeidet med gressplen og terrasser.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass nr. 12 i lukket garasjeanlegg. Også gjesteparkering i anlegget.

Byggemåte

Boligen er oppført i tre og betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.09.90

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk. Det er pipe i bygget.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 5 308 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 551 050 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 983 779 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pr. 1990 - Best. om vann/kloakkledn.  
Elektriske kraftlinjer SAMT RETT FOR STAVANGER ENERGIVERK
TIL VEDERLAGSFRITT Å PLASSERE TRAFOKIOSK IFLG.SKJØTE INNEH.
DIV.BESTEMMELSER
Overført fra: 1103-15/610
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei og felles privat vei (15/648 - Velforeningen Godeset 3B).

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Duberget 16 B, 4034, Stavanger, Gnr. 15 bnr. 610 snr. 2 i Stavanger kommune

Eier

Tvangssalg ved Sør-Rogaland Tingrett

Oppdragsnummer

38-20-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.