Eiganes ved Mosvannsparken

Leilighet med 2 soverom. Solrik terrasse. Parkering i gårdsrom. Fin beliggenhet. Renovering må påregnes.

Christian IVs gate 12 , 4009 Stavanger

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

60%

har bolig på over 120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 75 m²
Bruksareal 101 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 369 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1951
Gårdsnummer 56
Bruksnummer 207
Energimerking G
FINN.no 220422067
Sist endret 14.06.2021 14:34
Prisantydning 1 800 000
Totalpris 1 846 364
Ligningsverdi 714 447,-

Beregnet totalkostnad

1 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 46 364,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 846 364,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En leilighet med renoveringsbehov. Leiligheten er slitt. Det trengs renovering både innvendig og noe utvendig.
God størrelse på soverom. Stor stue. Stor og solrik terrasse. Parkering i gårdsrommet.
Attraktivt beliggende ved Mosvannsparken. Her går man rett ut til turstier og lekeplasser. Gåavstand til barnehager, skoler og butikker. Nærhet til sentrum. Gode bussforbindelser.

Innhold

1. etasje: Gang, stue/kjøkken med utgang til terrasse,  2 soverom - det ene med utgang til terrasse, bad/vaskerom og bod.
2 boder i kjeller.

Standard

En leilighet med renoveringsbehov. Leiligheten er slitt. Det trengs renovering både innvendig og noe utvendig.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende ved Mosvannsparken. Her går man rett ut til turstier og lekeplasser. Gåavstand til barnehager, skoler og butikker. Nærhet til sentrum. Gode bussforbindelser.

Sameie

Boligen består av 2 seksjoner. Denne seksjonen har eierbrøk 81/202.

Forsikring

DNB Fremtind Polisenummer: 00003245207

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
Kjeller:
Bruksareal: 25 m²
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegningene mottatt av kommunen.

Adkomst

Fra sentrum: Følg Madlaveien vestover forbi rundkjøringen ved påkjøring til E39 og til lyskrysset ved Holbergsgate. Ta til venstre inn Holbergs gate. Følg gata innover og ta til høyre inn Nordahl Griegs vei og til høyre i Christian IVs gate. Boligen ligger på venstre side.

Tomt

Areal: 369 kvm, Eierform: Fellestomt
Belegningsstein i gårdsrom og gressplen.

Garasje / Parkering

Parkering i gårdsrom.

Byggemåte

Grunnmur i betong. Bindingsverk antas i tre med plater, plast, isolasjon, asfaltplater, lekter og liggende kledning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.12.1951 for eiendommen. Dokumentet følger i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 13 982 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 714 447 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 572 007 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.
Eiendommen er en del av den sentrale sentrumsbebyggelsen og er derfor underlagt "Retningslinjer for hensynssoner bevaring av kuturmiljø, Trehusbyen" (pbl § 11.8c).

Offentlige planer

Det er regulert Bussvei Haugåsveien-sentrum-Sundekrossen. Gjelder Madlaveien, se kart med reguleringsplaner under arbeid i salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Christian IVs gate 12, 4009, Stavanger, Gnr. 56 bnr. 207 snr. 1 i Stavanger kommune

Eier

Tvangssalg ved Sør-Rogaland Tingrett

Oppdragsnummer

38-21-0005

Vedlegg til salgsoppgave

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.